Sayfa 273/639 İlkİlk ... 173223263271272273274275283323373 ... SonSon
Arama sonucu : 5110 madde; 2,177 - 2,184 arası.

Konu: AKPAZ Akyürek tüketim ürünleri pazarlama dağıtım ve ticaret a.ş.

1.  Alıntı Originally Posted by ALPTUĞ Yazıyı Oku
    Çokmu yeni arkadaş var yoksa adres değişikliği neden mı bu isimler? Birkaç arkadaş eski isimlerde ancak.
    kafanı yorma birader daha çok kişi eskitir bu nalet kağıt

2.  Alıntı Originally Posted by KAVUNCU19 Yazıyı Oku
    kafanı yorma birader daha çok kişi eskitir bu nalet kağıt
    Senin ürünler hasat vermeden bu kez yüzümüz gülecek inşallah...

O kadar kişiyiz aylarca zararına bekliyoruz. Genel kurula katılım yapalım arkadaşlar ben ankarada memurum gidemem ama vekalet çıkartacağım sizlerde bir şekilde katılım sağlayın sesimiz gür çıksın...

3. ben yurtdışındayım katılamam vekalet verebilirim

4. Genel kurul tarihi 25 mayısa kadar nasıl hareket bekliyorsunuz???
    Spek bu haberi de boşa çıkarır mı???

5. Burası senlenmis arkadaşlar. Herhalde toplantı metni iyi .iyi isler olacak şeklinde mi anlamalıyız

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. teknik olarak 2 li dip yapmış diye düşünüyorum beraber yarın yüklenelim önce 0,43 ondan sonra 0,52 yi geçerse yukarı sert atak yapacaktır...KAP a haber gelmesi ile ciddi ivmelenme bekliyorum bence Resmi Gazetede yayınlanması vs olması gerektiği gibi planlı şekilde işlerin yürüdüğüne işaret yönetimin kesinlikle iyi niyetli olduğunu ama geçmişte yapılan acemiliklerin yapılmaması gerektiğini profesyonellerle çalışması gerektiğini söylüyorum ...

7.  Alıntı Originally Posted by abdtor Yazıyı Oku
    teknik olarak 2 li dip yapmış diye düşünüyorum beraber yarın yüklenelim önce 0,43 ondan sonra 0,52 yi geçerse yukarı sert atak yapacaktır...KAP a haber gelmesi ile ciddi ivmelenme bekliyorum bence Resmi Gazetede yayınlanması vs olması gerektiği gibi planlı şekilde işlerin yürüdüğüne işaret yönetimin kesinlikle iyi niyetli olduğunu ama geçmişte yapılan acemiliklerin yapılmaması gerektiğini profesyonellerle çalışması gerektiğini söylüyorum ...
    yarından itibaren tek lot bile satış girmem her seans imkan ölçüsünde alim yapacagim

8. 36 yazalım bakalım verecekmı..

Sayfa 273/639 İlkİlk ... 173223263271272273274275283323373 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •