Sayfa 273/928 İlkİlk ... 173223263271272273274275283323373773 ... SonSon
Arama sonucu : 7418 madde; 2,177 - 2,184 arası.

Konu: GUBRF - Gübre Fabrikaları

1. iran fabrikasını en kısa zamanda halka arz yapmalılar...uygun zaman değil ama yinede olmalı ve bu uygun olmayan zamanda ucuza bir ortaklık kurmalı....2010 yılında 8 milyon ton üretim yapan tunus 2017 yılında 4,5 milyon ton fosfat üretimi yapmış...işler heryerde kötü heryerde şirket piyasa değeri kötü bunu fırsata bir an önce çevirmeli gübretaş...tunus her anlamda mükemmel bir ülke yatırım yapmak için....fosfat madenlerinde sıkıntıları var grev oluyor sürekli dertlerine derman olmalı gübretaş...
    http://www.konhaber.com/haber-tunus_...di-825635.html

2.  Alıntı Originally Posted by ekrem55 Yazıyı Oku
    Ortak ben kendisine sordum bana verdiği cvb ben orda gübretaş dan değil ttk dan bahsettim iyi dinleyin dedi

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ttk demek gübretaş demek zaten...

3.  Alıntı Originally Posted by xxtrader Yazıyı Oku
    iran fabrikasını en kısa zamanda halka arz yapmalılar...uygun zaman değil ama yinede olmalı ve bu uygun olmayan zamanda ucuza bir ortaklık kurmalı....2010 yılında 8 milyon ton üretim yapan tunus 2017 yılında 4,5 milyon ton fosfat üretimi yapmış...işler heryerde kötü heryerde şirket piyasa değeri kötü bunu fırsata bir an önce çevirmeli gübretaş...
    Ortak allah seni iyi etsin emi bu yonetim mümkün değil çivi bile çakmaz bunlarda cesaret yok vizyon yok adam utanmadan bu faizle yatırım yapamayız diyor bu iş bilmezler daha kur farkını bile sübvanse edemiyor nasıl olcak o dediğin

4.  Alıntı Originally Posted by ekrem55 Yazıyı Oku
    Ortak allah seni iyi etsin emi bu yonetim mümkün değil çivi bile çakmaz bunlarda cesaret yok vizyon yok adam utanmadan bu faizle yatırım yapamayız diyor bu iş bilmezler daha kur farkını bile sübvanse edemiyor nasıl olcak o dediğin

razi fabrikasını halka arzdan bahsetti yalandan yumaklı onun lafına istinaden söyledim...

5.  Alıntı Originally Posted by xxtrader Yazıyı Oku
    ttk demek gübretaş demek zaten...
    Mr karayama farklı diyor

6.  Alıntı Originally Posted by xxtrader Yazıyı Oku
    razi fabrikasını halka arzdan bahsetti yalandan yumaklı onun lafına istinaden söyledim...
    Arkadaşlar yumaklı ekrana çıktığında anlayınki mal kitleme operasyonu var herkes ona göre pozisyon alsın bu adam spekle beraber takılıyor sanırım

7.  Alıntı Originally Posted by ekrem55 Yazıyı Oku
    Arkadaşlar yumaklı ekrana çıktığında anlayınki mal kitleme operasyonu var herkes ona göre pozisyon alsın bu adam spekle beraber takılıyor sanırım

gübretaş doğal gaz taşımacılık işine bir katarlı ortak bulsa para basar şirket...

8.  Alıntı Originally Posted by ekrem55 Yazıyı Oku

En son TV te çıktığında çok mahcuptu bir daha zarar yazmayacağız gübretaş müdürü olarak söz verdi

Sayfa 273/928 İlkİlk ... 173223263271272273274275283323373773 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •