-
iran fabrikasını en kısa zamanda halka arz yapmalılar...uygun zaman değil ama yinede olmalı ve bu uygun olmayan zamanda ucuza bir ortaklık kurmalı....2010 yılında 8 milyon ton üretim yapan tunus 2017 yılında 4,5 milyon ton fosfat üretimi yapmış...işler heryerde kötü heryerde şirket piyasa değeri kötü bunu fırsata bir an önce çevirmeli gübretaş...tunus her anlamda mükemmel bir ülke yatırım yapmak için....fosfat madenlerinde sıkıntıları var grev oluyor sürekli dertlerine derman olmalı gübretaş...
http://www.konhaber.com/haber-tunus_...di-825635.html
-

Originally Posted by
ekrem55
Ortak ben kendisine sordum bana verdiği cvb ben orda gübretaş dan değil ttk dan bahsettim iyi dinleyin dedi
iPhone cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ttk demek gübretaş demek zaten...
-

Originally Posted by
xxtrader
iran fabrikasını en kısa zamanda halka arz yapmalılar...uygun zaman değil ama yinede olmalı ve bu uygun olmayan zamanda ucuza bir ortaklık kurmalı....2010 yılında 8 milyon ton üretim yapan tunus 2017 yılında 4,5 milyon ton fosfat üretimi yapmış...işler heryerde kötü heryerde şirket piyasa değeri kötü bunu fırsata bir an önce çevirmeli gübretaş...
Ortak allah seni iyi etsin emi bu yonetim mümkün değil çivi bile çakmaz bunlarda cesaret yok vizyon yok adam utanmadan bu faizle yatırım yapamayız diyor bu iş bilmezler daha kur farkını bile sübvanse edemiyor nasıl olcak o dediğin
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-

Originally Posted by
ekrem55
Ortak allah seni iyi etsin emi bu yonetim mümkün değil çivi bile çakmaz bunlarda cesaret yok vizyon yok adam utanmadan bu faizle yatırım yapamayız diyor bu iş bilmezler daha kur farkını bile sübvanse edemiyor nasıl olcak o dediğin
iPhone cihazımdan
razi fabrikasını halka arzdan bahsetti yalandan yumaklı onun lafına istinaden söyledim...
-

Originally Posted by
xxtrader
ttk demek gübretaş demek zaten...
Mr karayama farklı diyor
-

Originally Posted by
xxtrader
razi fabrikasını halka arzdan bahsetti yalandan yumaklı onun lafına istinaden söyledim...
Arkadaşlar yumaklı ekrana çıktığında anlayınki mal kitleme operasyonu var herkes ona göre pozisyon alsın bu adam spekle beraber takılıyor sanırım
-

Originally Posted by
ekrem55
Arkadaşlar yumaklı ekrana çıktığında anlayınki mal kitleme operasyonu var herkes ona göre pozisyon alsın bu adam spekle beraber takılıyor sanırım
iPhone cihazımdan
gübretaş doğal gaz taşımacılık işine bir katarlı ortak bulsa para basar şirket...
-

Originally Posted by
ekrem55
iPhone cihazımdan
En son TV te çıktığında çok mahcuptu bir daha zarar yazmayacağız gübretaş müdürü olarak söz verdi
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri