Son düzenleme : progen; 19-01-2019 saat: 15:10.
Sen yenimisin burda arkadasim burda benim soylediklerimi veya yazdiklarimi okumadin galiba o yurek bi tek sizde var galiba bi baskasini savunduguna gore burdaki gayem tahmini fiyat vericeksen yukselirken su bu olur isa 500 bnr geri cagrilir isb 50 bn dir dusuncem deyip de milleti yqniltmayacaksin bazi seyler burda soylenmesi dogru olmaz deyip de kendini iceriden bilgi sahibi gibi sunmayacaksin biz niye ceza almiyoruz arkadasinda ve kendinde o cesaret varsa yazin bildikleriniizi
[QUOTE=progen;3067841]İki cümlenizden biri hitit ne istersin kendisinden sizin yazıp çizeceğiniz ne var. Kim bilir belki ceza almıştır, yazamıyordur.
Burda doğruları yazıpta ceza alan bir çok kişi var.
HA birde yürek varsa telefonunu vereyim arayın
Ceza muhebbet degil ya acarsin yeni bi hesap dersin ki arakadaslar aranizda yokum ceza aldim hitit ismiyle yazamiyorum ama tabi yukselen hissede yorum yapmak kolay bu forumun ilk sayfasina git bakalim tarihe iyi bak cok bilen arkadasiniz ne zaman ortaya cikmis ne zaman kaybolmus demekki buradaki site yoneticisi ceza kesip hesabini pasife aliyorsa sabikalisin demektir
Kağıt taban mı olmuş gebermiş mi? beğenmezsin satarsın başka kağıda bakarsın.
Hangi kağıda bakıp yazmak için sizden icazet alacak değilim.
Hitit gibi önemli bir kalem yazmıyorsa demekki yokluğu hissedilmiş ki siz bile dalga geçer gibi niye yazmıyor diyorsunuz. Belki bir bildiği veya başka yerdede yazıyor olabilir saygı duymak lazım.
Biraz geriye git bak bakalim ortak bir avukat tutalim , eksik bilgilerimi tamamlayacak arkadas olursa makbule gecer yazmisim ,amac burda bilgi paylasimi gizlilik degil ,gizli bir bilgin varsa gizli kalir. Oyle hadi bir sayi tuttuk bil demek degildir bak bir kac arkadas ne guzel tartisip yaziyoruz ama icimizde kalkipda telefon veren de olmadi
Bana ozel mesaj yazan arkadslarimizda oldu neden onlari yazmiyorum sence ?
marttaki genel kurula katılmayı planlıyoruz. Dört kişi. Bir aksilik olmaz sa inşallah. Söz hakkı da ister bir şerh de biz koydururuz ,bu yıl.![]()
Yer İmleri