Sayfa 273/487 İlkİlk ... 173223263271272273274275283323373 ... SonSon
Arama sonucu : 3896 madde; 2,177 - 2,184 arası.

Konu: MARTI - Martı Otel

1. kimse almadı diyelim patron geri alım için taahhüt ettiği rakamı alıp ve bir geri satmamak kaydıyla bölünme sonu hisseye 21 mil tl giriş yapılmış olacak bu durumda hissenin fiyatı sizce kaç olur sermayesi 87 milyon TL olan şirket borsa değeri 0.90 tahmin etmek zor değil.

2.  Alıntı Originally Posted by atomant Yazıyı Oku
    kimse almadı diyelim patron geri alım için taahhüt ettiği rakamı alıp ve bir geri satmamak kaydıyla bölünme sonu hisseye 21 mil tl giriş yapılmış olacak bu durumda hissenin fiyatı sizce kaç olur sermayesi 87 milyon TL olan şirket borsa değeri 0.90 tahmin etmek zor değil.
    Asil film o zaman baslar bana gore.ben ruchanlari patronun kullanmasini isteyenlerdenim.buda tecrube diyelim.1 yil yatarim o zaman hissede.y.t.d

3.  Alıntı Originally Posted by arzum Yazıyı Oku
    Asil film o zaman baslar bana gore.ben ruchanlari patronun kullanmasini isteyenlerdenim.buda tecrube diyelim.1 yil yatarim o zaman hissede.y.t.d
    yeah keşke öyle olsa ama malesef

4.  Alıntı Originally Posted by atomant Yazıyı Oku
    yeah keşke öyle olsa ama malesef
    Herkes olaya 15 gunluk periyot olarak bakiyor 2 aydir bu hissedeyim.maliyeti son aldiklarimla 90 kr cektim.ben uzunda beklerim sıkıntı yok.ama tahminim 25 araliga kadar cok adrenalin yasariz gibi geliyor.y.t.d

5. henüz yabancılar çıkmadı piyasaya onlar fütursuzca alır bizim gibi değil. sonuçta ortada tutarlı bir şekilde büyüyen bi şirket var ve 500 euro ya 5 yıldızlı açık büfe takılabildikleri başka ülke yok.

6. ayrıca torba yasada geçti meclisten oda bizim için güzel haber yakında fiyatlar bunu da.

7. Bugün hereket eder ama yukurı ama aşşağı diye düşünüyorum ytd....

MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Arkadaşlar ben yaklaşık 5-6 yıl önce 1,19 TL den 4000 adet alım yapmıştım. Şimdi bu bedelliye girmeli miyim girmemelimiyim. Ben bu işden pek bir şey anlamıyorum. ALLAH(CC) Rızası için bu işi bilen birileri bana akıl versin. şaştım kaldım. Ne yapacağımı bilemiyorum.

Sayfa 273/487 İlkİlk ... 173223263271272273274275283323373 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •