Evet ama zaten farkında olmadan ödüyoruz o bedeli en azından her ay enflasyon kadar paramız eriyor Soda ise geri geri gidiyor. Yani Sodası olanlara sözüm, benim hissemde de aynı sorun var.
Sorun değil hocam, ha bedelli ha bedelsiz ama bizler bedelini 8 ay tek kuruş kazanmadan hisseyi taşıyarak ödedik, vatan sağ olsun.
Günün takasları : https://resimyukle.xyz/i/3W6GUa
Hissedeki daha doğrusu bu sayfaya yeni gelen arkadaşlara 1689'ncu kez tekrar hatırlatalım.
Soda külü fiyatlarını sunsirs.com vs gibi sitelere bakarak takip etmeyiniz, yanıltır. Soda Sanayii A.Ş. ve diğer kül üreten firmalar satışlarını her dönem ve satın alınan miktar için farklı olarak belirler. Sağda solda gördüğünüz kül fiyatları Çin spot piyasası (ne demekse?) için geçerli yerel fiyatlardır.
İkinci konu evet, bingoooo Soda A.Ş. hissesinin dolar kuruyla bir ilgisi vardır because of dolar yokarı Soda yokarı bunun da 8 ana sebebinden birisi hatta belki de en önemlisi kasadaki nakit, cash, tiko, canlı mangırlar yani paralar özellikle dolar olarak duranlar.
Kottan çıkıp, tekrar içeri girer, sonra gene çıkar. Rahatsız bu
Dünya gözüyle 8-9 ları elimizde, kucağımızda malımız varken görecek miyiz acep
iPad cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Görürüz ömrümüz olursa
Burada yazdıklarımın hiçbiri yatırım tavsiyesi değildir, kendi düşüncelerimdir.
Ziraat yatırım bu hafta için portföyüne eklemiş. HF 6,30-34 demiş.
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Osman bugün marmarayda giderken iki kişi konuşuyordu duydum, biri diğerine kısık sesle Teko 7 lira olacak dedi.
Soda yükselebilir, düşebilir.
SM-N950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Eşeğe semer alınırken fikri değil ölçüsü alınırmış. Benim veya kimsenin demesiyle hisse alıp satmayınız.
Yer İmleri