Sayfa 273/777 İlkİlk ... 173223263271272273274275283323373773 ... SonSon
Arama sonucu : 6211 madde; 2,177 - 2,184 arası.

Konu: THYAO - Türk Hava Yolları

1. Elleme beter olsunlar. Şu açık satışı bir yasaklasalar aslında herşey süt liman olacakta başa bela oldular. Fare gibiler kemiriyorlar piyasaları.

2. Güzel oldu çok güzelleşti

3.  Alıntı Originally Posted by finansozdem Yazıyı Oku
    Hayırlı olsun yeni sayfa..virüs belasından kurtulmaya başladığımızı ve 50 Li fiyatları yazacağımız bir sayfa sonu olur inşallah…
    6 ay sonra dediğiniz rakamları yazıyoruz hocam. İnşallah uçakdasınızdır.

4. Bu sayfadakiler baya bi mütevazi. İkinci çeyrek sonunda hedef 75, üçüncü çeyrek sonunda hedef 100’ler, son çeyrek sonunda 150’ler, sonrası o zaman bakılır. Ha genel bir bozulma veya havacılığı etkileyen bir faktör olursa hedefler sekteye uğrar. Şu an trent kral. Zaten böyle bir enflasyonist ortamda bu fiyatlar az bile. YTD.

5.  Alıntı Originally Posted by Engineer34 Yazıyı Oku
    6 ay sonra dediğiniz rakamları yazıyoruz hocam. İnşallah uçakdasınızdır.
    Hep beraberiz, irtifa yükseliyor, kemerler zaten sıkı bağlı.Yılı Güzel ve karlı bir şekil de kaparsak, seçim önüne %350 bir bedelsiz beklentim var inşallah onu da görürüz. 1.380m gibi bir Ödenmiş Sermayesi var, 2022 net karı tahminen sermayesin den kat kat yüksek olacak. Belki yönetim yıllardır yapamadığı bedelsiz sermaye artırımını 2023 de yapar. Umut fakirin ekmeği. Tabiki bunlar bir beklenti asla yatırım tavsiyesi değil, dünyanın bin bir türlü hali var.Bak Çin’e Tayvan’ı kaşıyor. Hayırlısı.
    Her kışın sonu bahar...

Bir iki sene önce daha uzaya turist taşıyacağız thy ile demiştim. O iş henüz başlamasada uzay çalışmaları hisse fiyatlarında başlamış )
    Fiyat onlu rakamlarda iken, ben malı mülkü satın alın diyince burada millete kabus senoryoları çizen, işin içinede siyaseti imam hatibi karıştıran tipler, ciddi merak ediyorum, bu beş kat artan hisse fiyatı için ne düşünüyorlar. Boş adamlarsınız hatta boşboş.

Duhul
    Mar 2019
    İkamet
    Samsun Atakum,Istanbul,Rize,Samsun Almanya
    Gönderi
    325
    Ileriyi görebilmek her yiğidin harcı değil. Biraz mantık biraz önümüzdeki zaman neler olabileceğini düşünebilmek. Kısmet nasip işi herşeyin hayırlısı olsun inşAllah. Her kötü dünya olaylarin sonu oluyor her çıkışın bir inişi her inişin bir çıkışı oluyor. Önemli olan doğru zaman yakın almak ve çıkmak. Allah herkese bol kazan ve yemeyi nasip etsin kârlın. Şu zor dünya gidişat zamanda çok ihtiyaç var bütün insanların biraz maddi rahatlamak. Allah bizi hayırlı ve iyi insanlarla karşılaştırsın inşAllah [emoji120][emoji2969]. Eski abiler 5$ olasılığı gelme potansiyeli yüksek diyorlar. Inşallah 8x.xx TL bu sene içinde görürüz. Ve herkesin doğru zamanda kar yapıp çıkar zarara uğramadan. InşAllah. YTD fikrini ve düşünceni paylaştım. Herkes kendi aklını kullansın lütfen..ve selâm
     Alıntı Originally Posted by Borsaci53 Yazıyı Oku
    Daha önce dedigimiz gibi yolumuz daha da uzun. MaşALLAH nazar değmesin. ufak ufak çok güzel hareketler bunlar. Daha yolumuz uzun bu sene... Hayırlısıyla daha da iyi gideceğiz pandemi azaldığında daha da iyi gidecek... Şahsi fikrimi söylüyorum herkes kendi aklını kullansın..YTD...Veselam.

M2012K11AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    M2012K11AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by artukbey Yazıyı Oku
    Tombul Kuş’ta geriye sarkmalarda alımlar kuvvetli olduğunu görüyoruz. Bu ay sonunu elli üzerinde kapatacak gibi duruyor. 🤔 YTD.
    Ne demiştik…

Sayfa 273/777 İlkİlk ... 173223263271272273274275283323373773 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •