Sayfa 273/365 İlkİlk ... 173223263271272273274275283323 ... SonSon
Arama sonucu : 2913 madde; 2,177 - 2,184 arası.

Konu: Sistem Takibi - III

Demir-Çelik sektöründe benim en çok beğendiğim hisse IZMDC 'dir...

Dip oluşumunu uzun zamandır yapıyor ve neredeyse tamamladı. Bu süreç çok uzun bir zaman aldı. O nedenle getirisinin de ona göre daha fazla olmasını beklerim...

Kısa vade bir şey olmayabilir ama orta ve uzun vade düşünülebilir...

NOT: Ben bir süredir topluyorum. Yeni uzun vade hissem IZMDC 'dir. Kandil münasebeti ile paylaşmak istedim. Kimseden sakladığım bir şey yok. Dip oluşumu tamamlanana kadar yazmak istemedim. Çünkü, ben aldığım süreçte sürekli düşürdüler...!!!

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

2. Sayın TA emegınıze saglık saygılar

3. Beraat kandiliniz kutlu olsun.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,048
    Hayırlı kandiller kandilimiz mübarek olsun, Rabbim dileyeceğimiz afları ve edeceğimiz dualarımızı kabul etsin inşAllah.

Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Demir-Çelik sektöründe benim en çok beğendiğim hisse IZMDC 'dir

Hayırlısı olsun inşAllah. Güzel sirket. Uygun bir zaman diliminde (parayı bulunca) yanaşıriz iskeleye. Bugün tirtikliyordum. Yakaladılar. Çok eglenecegiz çook.

Alıntı Originally Posted by selimtogrul Yazıyı Oku

Hayırlısı olsun inşAllah. Güzel sirket. Uygun bir zaman diliminde (parayı bulunca) yanaşıriz iskeleye. Bugün tirtikliyordum. Yakaladılar. Çok eglenecegiz çook.

Adamlar benden çok çektiler. Dökmek için yapmadıkları numara kalmadı...!!!

Şimdi de sen işkence yapma bâri adamlara...!!!

Gün içi bir çok fırsat veriyor ama ben yatırımcı mantığı ile davranıp, karışmıyorum. Para oldukça, fırsat uygun oldukça; alıp, üstüne yatıyorum...

Mâlum biliyorsun, çok fazla stres ve heyecan kalbime yaramıyor. Artık gün içi işlemler yapmıyorum, emekli modunda takılıyorum. Uzun vade alıp bırakıyorum. Zamanı geleni satıp çıkıyorum. Sağlık daha önemli...!!!

Biraz daha zamanı var. Bırakalım da kendince salınsın, süzülsün, hoplasın, zıplasın; sonra da yolunu bulsun...

Hayırlı Cumalar...

Cuma 'nın hayrı ve bereketi üzerimize olsun inşaAllah...

7.  Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Demir-Çelik sektöründe benim en çok beğendiğim hisse IZMDC 'dir...

Dip oluşumunu uzun zamandır yapıyor ve neredeyse tamamladı. Bu süreç çok uzun bir zaman aldı. O nedenle getirisinin de ona göre daha fazla olmasını beklerim...

Kısa vade bir şey olmayabilir ama orta ve uzun vade düşünülebilir...

NOT: Ben bir süredir topluyorum. Yeni uzun vade hissem IZMDC 'dir. Kandil münasebeti ile paylaşmak istedim. Kimseden sakladığım bir şey yok. Dip oluşumu tamamlanana kadar yazmak istemedim. Çünkü, ben aldığım süreçte sürekli düşürdüler...!!!

eyvALLAH üstadım bu bilgi paylaşıminı samimi ve dürüssçe aktarmışmışsınız .çök samimi duygularla saygı duyuyorum.RABBİM gönlüne göre versin ..

8. Herkese Selamlar..

Gerçek... En sevdiğim hissedir kendileri, bugün ve sonrası..

Kimsenin tırtıklaması beni gıdıklamaz ve de gıcıklandırmaz..

Cümleten hayırlı olsun.. Rabbim utandırmasın.. Saygılar...

Sayfa 273/365 İlkİlk ... 173223263271272273274275283323 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •