Sayfa 274/1000 İlkİlk ... 174224264272273274275276284324374774 ... SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 2,185 - 2,192 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
     Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Allahtan oy verme hakkım yok.
    Ne değişirse...

Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    ayhan başkan stil konusunda bence yanıldı, stil tam da ayhan başkan.
    benden bi tık iyi ben 2.80 den bu yana doalrdayım gerçi 70 lerde de alışım olmuştu
    bir halt olacağı yok.

3. şaşırtmadılar. hedefler ile eylemler arasındaki uyumsuzluk, uyumsuzlukta değil, ciddiyetsiz açıklamalar ile mi geri dönüş alacaklar.
    şunun yapılmasının tek amacı vatandaşın 'seçmeninin' algısına bakın biz çalışıyoruzdur

4. Soru-cevap kısmı olsun....hisse.net ten sorular alınsın...

5.  Alıntı Originally Posted by EREGLTUPRS Yazıyı Oku
    Uçağı geri veriyoruz, GANAL İSTANBUL u yapmayacağız, köprüler (3.köprü ve Osmangazi köprüsü) ve otoyolları ile Avrasya geçişlerindeki USD olayını da iptal edip TL ye döneceğiz ve TÜİK in TÜFE enflasyonu kadar her sene otomatik artacak, garanti marantileri de kaldırıyoruz demedikçe,

benim için ÇÖP tür söyleyecekleri...
    OVP, yapısal reform ise MilliEğitim'i İmamHatipleştirmekden vazgeçtik denmesi gerekirdi denmedi...

kel ferit ve dişi sabancı yandaş cengizden ovp değerlendirmesi bekliyorum acaba ne sıçacklar pardon diyecekler
    bir halt olacağı yok.

7. benjamin kasıma kadar rahat, kasım ayında Trump topal ördek değil de istediğini alırsa benjamin x2'ye bağlar.
    içeride benjamine etki edebilecek anlık olaylar dışında bir şey yok.
    onda da 2 gün aşşağı sonra ver elini tepeler..

8.  Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    Ne değişirse...
    Şöyle bir güzelliği var kıdem tazminatı kalkarsa ben yine de oy veremeyeceğim. Böylece hem kıdem tazminatının kalkması cepte olacak, hem de Tayyip'e oy vermekten yırtmış olacağız. Çifte kazanç. İşte bu da benim ticaretim.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Sayfa 274/1000 İlkİlk ... 174224264272273274275276284324374774 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •