Artan

112,20 10 15:36
243,20 10 15:34
187,00 10 15:36
14,43 9.98 13:55
12,58 9.97 15:36
Artan Hisseler

Azalan

5,22 -10 15:36
88,20 -10 15:36
50,40 -10 15:35
389,75 -9.99 15:36
24,54 -9.98 15:35
Azalan Hisseler

İşlem

7.588.762.480,10 15:36
5.656.758.287,30 15:36
5.604.784.475,50 15:36
5.389.051.001,21 15:36
5.256.430.966,92 15:36
Tüm Hisseler
Sayfa 274/651 İlkİlk ... 174224264272273274275276284324374 ... SonSon
Arama sonucu : 5201 madde; 2,185 - 2,192 arası.

Konu: VERTU - Verusaturk Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
     Alıntı Originally Posted by zafkanka Yazıyı Oku
    Anelt gersan ya da gerel her neyse zarar yazdı.. Yatırımcıların parasını boşa kullandı bu gerçek ne lakırdısı..
    gerel'in borsa kodu aciliminin gersan elektrik oldugunu bilmiyorsun burda halay cekiyorsun😊

bir de zaten butun sirketler bistte kar ediyor. hepsi dogru yatirimda kullaniyor. suna kanaat getirdim, zerre kadar ticari mantikla konusmuyorsun. ama bu islerde kulaktan dolma bilgilerle olmuyor ?

neyse vertunun en degerli !!! yatirimi acipayamda (ha bunun da acsel oldugunu tam bilmiyorum😊) basarilar.

kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir !!!

2. Doğmamış çocuğa don bilçilen yer var dediler
    Orası burası galiba

Yahu önce bi smartiksin halka arzımı geçirmesimi herneyse işte o olsunda diğer şeylere sonra bakarız

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    sn. sanfransisko

olmayan dona deger bicilmez emin olun acipayamdaki o arsa ki normalde bildiginiz tarla.. dekari para etmez. ben arastirdim bosa konusmuyorum, cok kolay ilgili sitelerde ilgili emlakcilara sorun orada arsalarin dekari ne kadar !!!

benim icin bu arsa olayi zerre kadar beklenti degil (ha olursa da ne guzel olur😊)

ama smartiks ve kafein cok guzel halka arzlar + enerji yatirimlari guzel oradan gelecek haberlerde guzel. sahsim adina beklenti budur

bu arada sizin nezdinizde buradaki diger degerli arkadaslardan gereksiz bir polemik olusturup kalabalik yarattigim icin ozur dilerim. amacim acsel gercegini konusmakti is baska yere gitti ??

kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir !!!

4. Sn. hayek

Ben daha önceki yorumlarimdada yazdim,bu tenekeden kol gibi degil bacak gibi zararla çiktım ve cok şukür hemen akabinde büyük bir risk alarak başka bir kağittan çoğunu telafi ettim..ve hala bu tenekeyi kolluyorum çunkü bu hırsızlara yedirdigim arpayı midelerinden geri alacam..pusuda bekliyorum.

Biz burada ne kadar yazarsak yazalim,ne kadar rakamlardan beklentilerden konuşursak konuşalım sonuçta ipin ucu bu hırsızların elinde..yani yazılip çizilenlerin hepsi NAFİLE şeyler..ellerinde 1000 tane arsalarıda olsa Yine işi kılıfına uydurup bir haltlar cevirirler..bu işler karakter meselesi..

Şuan beklenebilecek tek şey smartiksin arzı..tabi bunuda kılıfına uydurup bir işler çevirirlerse hiç şaşırmam..sonuçta yasal yankesicilik yapiyorlar

Buradan ky uyariyorum..kesinlikle ve kesinlikle ana paranızla bu tenekeye yatirım yapmayın..eğer başka hisselerden kazandiğınız paraniz varsa ana paranızı ayırın kârınız ile ufak ufak girin bu tenekeye..sakın balıklama atlamayın.

5. acsel in arsası filan bir yana , o arsayı kapasite artışı için kullanacak büyük ihtimali , acselin cirosu geçen senenin dönemine göre %50 artış göstermiş, geleceği olabilir ama şuan rüzgarı arkasına almış yazılım sektörünü konuşmak gerek

smartiks ve kafein halka arzları arka arkaya gelecek gibi gözüküyor , ayrıca verus holding ile aralarında ki bu uçurum piyasa değeri farklı çok göze çarpıcı...

6. Borsada işlem gören en dengesiz en ******** hisse hangisi diye sorsan tek cevabı Vertu olurdu

7. isterse 1000 tane arsası,10000 tane tarlası bağı bahçesi olsun KARAKTER ŞEREF OLMADIKTAN SONRA KİMSEYE TEK KURUŞ FAYDALARI OLMAZ...uzak durun bundan.

8. Zeybekçi:Sadece oyun yazılımdan 2016'nın ihracat rakamları 500 milyon dolar. 2017 yılında biz kendilerinden daha üst seviyede bir performans bekliyoruz

Kuruluştan konuya ilişkin yapılan basın açıklaması aşağıda bulunuyor:

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, Türkiye Oyun Geliştiricileri Derneği'ni ziyareti sırasında ODTÜ Teknokent'te bulunan Panteon firmasının, Kristal Piksel Oyun Ödüllerinde "Yılın Oyunu", "En İyi Oyun Tasarımı" ve "İşitsel Sanat" dallarında ödül kazanan "MoBu" oyununu oynadı.

Türk oyun sektörüne yön veren Türkiye Oyun Geliştiricileri Derneği'ne (TOGED) gerçekleştirdiği ziyareti sırasında ODTÜ Teknokent'te bulunan Panteon firmasının, Kristal Piksel Oyun Ödüllerinde "Yılın Oyunu", "En İyi Oyun Tasarımı" ve "İşitsel Sanat" dallarında ödül kazanan "MoBu" oyununu oynadı. Panteon firması tarafından 2015 yılında geliştirilen MoBu, Apple tarafından 129 ülkede "Editörün Seçimi" olarak yayınlandı ve 3 milyondan fazla oyuncuya ulaştı. MoBu, ayrıca, 2015 Kristal Piksel Oyun Ödüllerinde "Yılın Oyunu", "En İyi Oyun Tasarımı" ve "İşitsel Sanat" dallarında ödül kazandı. Maymunların bir yandan muz toplarken bir yandan da düşmemeye çalıştığı oyunu oynarken Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi'nin maymunlara attırdığı taklalar neşeli anlar oluşturdu. Nihat Zeybekçi'nin oyunda ki başarılı performansının ardından basın mensuplarından gelen "Hazırlıklı mı geldiniz?" sorusu üzerine Zeybekci, "Hayır ilk defa oynuyorum yeminle" dedi.

Oyun yazılımından 2016 yılında 500 milyon dolarlık ihracat

Türkiye Oyun Geliştiricileri Derneği'ne (TOGED) gerçekleştirdiği ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan Zeybekçi "Sadece oyun yazılımdan 2016'nın ihracat rakamları 500 milyon dolar. 2017 yılında biz kendilerinden daha üst seviyede bir performans sergiliyoruz. Ekonomi Bakanlığı olarak kendilerine birçok alanda da destek veriyoruz. Bir oyunla 100 milyon dolar ihracat yapan bir şirketin binlerce insan istihdam etmek yerine küçük bir grupla bir yıllık performansı çerçevesinde inanılmaz bir katma değeri üretilmiş oluyor" dedi. Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi'nin MoBu oyununu oynamasından duydukları memnuniyeti dile getiren Panteon firmasının Kuurucu Ortaklarından Ufuk Şahin "Sayın Bakanımızın bugün ki ziyareti ve oyunlarımızı denemiş olması bizler için gurur verici. Kendilerinin desteğini her zaman hissediyoruz. Katma değeri yüksek ihracatın öneminin her geçen gün arttığı bir dönemde sektör olarak bizlere çok büyük görevler düşüyor. Biz MoBu ile Dünya'nın 140 ülkesine ulaştık, Apple tarafından 129 ülkede "Editörün Seçimi" olduk. Bunlar bizim için gurur verici. 2017 yılı içerisinde Teknasyon Yazılım firmasından aldığımız 2 milyon dolarlık yatırım ile sadece üretim ekibini büyütmekle kalmayarak Ukrayna ve İsrail'de çok ciddi iş ortaklıkları kurduk, tanıtım faaliyetlerimize hız verdik. Önümüzde ki sene içerisinde piyasaya süreceğimiz 2 yeni oyunumuzda da önceliğimiz global pazarlarda başarı elde ederek ülkemize döviz kazandırmak" diye konuştu.

Sayfa 274/651 İlkİlk ... 174224264272273274275276284324374 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •