Sayfa 274/425 İlkİlk ... 174224264272273274275276284324374 ... SonSon
Arama sonucu : 3398 madde; 2,185 - 2,192 arası.

Konu: GSDHO - GSD Holding

1.  Alıntı Originally Posted by Vesper Yazıyı Oku
    Şirketin döviz varlığının tl. karşılığı yaklaşık 3.5 mily.tl civarında.Sirketin piyasa değeri 2.5 mily.tl. seviyesinde.Bizim piyasamızda buna benzer bir durum ben bilmiyorum.Bilen varsa yazabilir.Sirket in piyasa değeri kasasındaki nakit in altındadır.Gelelim bedelsiz sermaye arttırımına neden bu kadar uzadı,bu konuda şirketten neden açıklama yapılmaz.Hic normal değil başvuru yapılalı 3 ayı geçti.. Her perşembe spk bülteni açıklanır.Bu hafta gelmesi yüksek ihtimaldir.Bunu tahtanın hareketlenmesi den çıkartıyorum.Yoksa elimde bunu ispatlayacak bir dayanak yoktur.YTD
    onay gelse ne olacak . değişen sadece kademede olan miktarlarlar olacak . şirketin maddı duran varlıkları nakit varlıları herkes tarafında görülüyor tabi ki . ama gel gör ki kimse bulaşmak istemiyor . geçmiş 20 yılına bakarsanız da bunu göreceksiniz . cok eskıye de gerek yok 150 endeksten 350 endekse kadar gsdho ne olmuş . ? hüsran
    r

2.  Alıntı Originally Posted by memo Yazıyı Oku
    SyCELIK
    Hedef vermeyeyim ama sunu soyleyeyim;
    Benim Bu hissedeki maliyetim al satlarla 1.20 civari olmasina ragmen para kazandim demem.
    Cunku firsat maliyetim çok yuksek.
    1.90lardan isgyom (22gordu) , 3liralardan Turcasim (20 gordu) vardi. Tabi zirvelerini bulup en yukardan satmam mumkun degildi o kagitlarimi,, lakin 10TL lere kadar surerdim lotlarimi onlarda.

Simdi benim firsat maliyetime gore 12TL olmasi lazim ki para kazandim diyim. (Olacak olmayacak demiyorum)

Verdigim Emeğe, Al Sat stresime, Piskolojik savasima gore 50TL olmali ki ugrasim emegini alsin ama 50 olmayacak..
    Iki maliyetimide yazdim
    Biri firsat maliyetim
    Digeri Savas Maliyetim.

Zaman gosterecek diyelim.

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Teşekkürler sayın memo, inşallah hepimizin dilekleri olur🙏🏼

3. Bunu demeyin Dostum.
    Ornek çok..
    Algyo vb. Demiyorum.
    Babalardan soyleyeyim.
    İşC piyasa degeri
    83Milyar TL.
    Peki Şişecam kimin?
    İşC nin.
    Şişe piyasa degeri nekadar?
    = 90Milyar TL
    Ee nasi oluyor = Eror.. Eror..

Tek o da degil iştiraklere gelll =
    Tskb
    Isgyo
    Isfin
    Anadolu Hayat
    Ve 10 diger istirakler IşC nin.
    Ama isc 83 Milyar TL.
    Hemde yillardir boyle fiyatlanir.
    Borsada isler boyle yurumuyor oyle yuruse Matematikciler trilyoner olurdu.

Alıntı Originally Posted by Vesper Yazıyı Oku
    Şirketin döviz varlığının tl. karşılığı yaklaşık 3.5 mily.tl civarında.Sirketin piyasa değeri 2.5 mily.tl. seviyesinde.Bizim piyasamızda buna benzer bir durum ben bilmiyorum.Bilen varsa yazabilir.Sirket in piyasa değeri kasasındaki nakit in altındadır.Gelelim bedelsiz sermaye arttırımına neden bu kadar uzadı,bu konuda şirketten neden açıklama yapılmaz.Hic normal değil başvuru yapılalı 3 ayı geçti.. Her perşembe spk bülteni açıklanır.Bu hafta gelmesi yüksek ihtimaldir.Bunu tahtanın hareketlenmesi den çıkartıyorum.Yoksa elimde bunu ispatlayacak bir dayanak yoktur.YTD

4. sordugum bu değil,neresi anlaşılmadı bende anlamadım.Sirketin PD kasasında ki para kadar etmiyor.istirakleri,diğer varlıkları,alacakları falan değil.Bir ara Doğan hol. bu haldeydi.Bence sorulması gereken soru,bu durumun böyle olması kimin işine yarıyor.Elbette T.Y in.Glyho gibi kasdıkça kasıyor.Kutman in sirketinin milyar dolar borcu var.Bunun kulaklarindan dolar fiskiriyor.T.Y dışında elinde yüksek miktarda hisse olanların 6,,7 sene önce gazetelere tam sayfa yönetimi şikayet amacli ilan verdiklerini hatırlıyorum.T.Y ile o hissedarlar in ortak menfaati hisse fiyatı nin yükselmesi belli ki değil.

5. Verdigim cevabin neresi anlasilmadi bende onu anlamadim.
    IsC kasasindaki para kadar etmiyo. SISEcam kadar etmiyor sisecam onun.
    Kasasindaki parayi birak 60milyar kar yazacak 12 ayda ederi 80Milyar.
    GsD absürd durum diye yaziyosunuz.
    Ewet size katiliyorum.
    Daha Absürd hisse soyledim baska var mi dediginiz icin.
    30 tane daha var boyle.
    Ozaman niye boyle kendimce soyleyeyim.
    Turk borsasinin tek kurali vardir. Hikaye yoksa
    Sermaye az dolasimi az olacak hisse.
    Sermaye cok ve daginiksa kagit bekleme suresi uzarda uzar..
     Alıntı Originally Posted by Vesper Yazıyı Oku
    sordugum bu değil,neresi anlaşılmadı bende anlamadım.Sirketin PD kasasında ki para kadar etmiyor.istirakleri,diğer varlıkları,alacakları falan değil.Bir ara Doğan hol. bu haldeydi.Bence sorulması gereken soru,bu durumun böyle olması kimin işine yarıyor.Elbette T.Y in.Glyho gibi kasdıkça kasıyor.Kutman in sirketinin milyar dolar borcu var.Bunun kulaklarindan dolar fiskiriyor.T.Y dışında elinde yüksek miktarda hisse olanların 6,,7 sene önce gazetelere tam sayfa yönetimi şikayet amacli ilan verdiklerini hatırlıyorum.T.Y ile o hissedarlar in ortak menfaati hisse fiyatı nin yükselmesi belli ki değil.

6. Nekadar oyun hile var bu tahtada.
    Spk bulteninde bu haftada yok.
    Eksik evrak mi var bilerek bekletiyor sirketimiz onay surecini uzatiyor (mesela yani)..

Tamamen hayali ve asilsiz dusuncelerimdir. (:

"bazı insanlar para gibi mantıklı şeylerin peşinde değildir. satın almak, korkutmak, anlaşmak ya da pazarlık etmek mümkün değildir. bazı insanlar sadece dünyanın (yatirimcinin) yandığını seyretmek ister.''
    "JoKeR"

Ytd.

7. Siz yazınca baktım bülten kaldırılmış sanki. Ama şu vardı akşam smrtg topicinde. https://spk.gov.tr/data/63483e851b41...a4/55-2022.pdf

8.  Alıntı Originally Posted by memo Yazıyı Oku
    Nekadar oyun hile var bu tahtada.
    Spk bulteninde bu haftada yok.
    Eksik evrak mi var bilerek bekletiyor sirketimiz onay surecini uzatiyor (mesela yani)..

Tamamen hayali ve asilsiz dusuncelerimdir. (:

"bazı insanlar para gibi mantıklı şeylerin peşinde değildir. satın almak, korkutmak, anlaşmak ya da pazarlık etmek mümkün değildir. bazı insanlar sadece dünyanın (yatirimcinin) yandığını seyretmek ister.''
    "JoKeR"

Ytd.

SPK nın sitesinde bültenler kısmına yüklenmemiş.Şaka gibi google dan buldum bülteni.Penta ve smartg onaylanmış.Başvurularından bu yana 4 ay ve 3.5 ay olmuş bu demektir ki bizim daha en az 2*3 haftamız var ya da kasımın ilk haftasına kalır.Bu durumda endeksteki 2400-3600 yükselişine ayak uyduramayan senet bedelsiz sermaye artırım kararıyla da doğru düzgün prim yapmadığından (bugün bera holding bedelsiz açıkladı %5,65 prim yaptı.)bugün en az 6.80-7.0x olmalıydı diyorum.
    .
    Haydi rastgele.
    Burada verdiğim bilgiler amatörce bilgilendirme amaçlı olup yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirilmemelidir ve her türlü alım satım işlemlerinizde yatırım danışmanınıza danışarak karar vermeniz önerilir.

Sayfa 274/425 İlkİlk ... 174224264272273274275276284324374 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •