Sayfa 274/918 İlkİlk ... 174224264272273274275276284324374774 ... SonSon
Arama sonucu : 7338 madde; 2,185 - 2,192 arası.

Konu: CEMAS - Cemas Döküm

1. ben de niye panik yok anlamadım.6 dan girdim bende halbuki

2.  Alıntı Originally Posted by gfbalex Yazıyı Oku
    ben de niye panik yok anlamadım.6 dan girdim bende halbuki
    sende benım gıbı nerde batak hısse varsa ordasın =O)))

3.  Alıntı Originally Posted by kenan67 Yazıyı Oku
    arkadaşım son veriyi de kayabilirmisin oyak ve yatırım finans ne yaptı.
    şu an satanlar %20-30 kar yapıp çıktı.Alanlarda aynı kafada firmalar olduğuna göre beklenebilir bence.ytd

4. Hisse batak degil duzeltme yapiyor.Boyle geri cekilme olmaz.Aniden taban oluyorsa asagida bir yerde taban yapip 1_2 ay sonra yukari gider.Ciksa yukarida duzlese ve sonra aniden sonra yavas yavas inse tamam cikis var dersin.Ama giderken aniden donmus taban olmussa bu duzeltmedir.Yarin taban olmaz olursada oradan 7 tl uzerine kadar cikar.

[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Seans sonuna doğru tabanı bi kaldırsa millet bu kez alım için hücum eder
    Bu forumda yazdıklarım tamamen şahsi düşüncelerimdir,yazdıklarımdan kesinlikle etkilenmeyiniz,yatırım tavsiyesi olarak düşünmeyiniz

6. Hissede herşey olabilir neticede dönüyor diye bütün ky ya sattı yada tabana yazdı bakalım spek napacak tabanı kaldıracakmı
    Bu forumda yazdıklarım tamamen şahsi düşüncelerimdir,yazdıklarımdan kesinlikle etkilenmeyiniz,yatırım tavsiyesi olarak düşünmeyiniz

7.  Alıntı Originally Posted by çınar33 Yazıyı Oku
    Bende şahidim Tatar kardeş 3.51 den beri cemas dedi hem de kumar kağıdı dayanamayanlar girmesin dedi ben bugün cemas la birlikte 1000 TL ye yakın zarar ettim şimdi bundan Tatar Ramazan ın ne suçu var Ben Tatara açık yürekliliğinden dolayı teşekkür ediyorum

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
    Sağolasın kardeşim....Bu kanundur.......Bir hisse 1 den 100 olsa zarar eden hep kızar,küfreder...Alıştık bunlara.....!!!!

Hiç sıkıntı etmem ben....Millet rahatlasın...!!!

8. Aksam kredili alis ve aciga satis yasagi gelirse (ki gelecek) mal bosaltmaya devam edeceklerdir. Cunku mal bosaltilirken bir cok yancilar aciga satis yaparak pastadan dilim kapiyorlar patron bunu bilerek cuma gunu ve bugun 3 kere devre kesici yaptirdi. Yarin yanci istemez cunku yanina. Tabi bugun aciga satip pozisyonu kapatmayan bazi yancilar yarin dususten alacak olaki yukselirse aldigini tekrar satip yine acik yapacak dusukten yine alacak. Bakalim patronun bunun icin ne gibi plani var yarin gorecez...

Sayfa 274/918 İlkİlk ... 174224264272273274275276284324374774 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •