Sayfa 275/1002 İlkİlk ... 175225265273274275276277285325375775 ... SonSon
Arama sonucu : 8010 madde; 2,193 - 2,200 arası.

Konu: Yatırım Fonları IX

Fon topicte bu kadar yaziyi gorunce ,bilgi var demistim,megerse oran tartisiliyormus.

2. [IMG]https://uploads.tapatalk-cdn.com/20210523/234e

3.  Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    Kimse, herşey matematiktir falan demedi zaten.
    Arkadaş 20 lira 10 liraya düşmüşse kayıp ısrarla %100 dür dedi,
    Ben %50 dir dedim.

Mevzu bu. Yüzde hesabı. Sadece altını çizdiğim yer. Tartışmalı kısım o.
    Zaten sen de 60 binden 30 bine düşmüşse %50 düşmüştür demişsin.
    Hellistheothersn bizim için kıymetlisin, emeğin çok . Tartışmalara kızıp bizi tecrübelerinden mahrum etme dostum.

4. Sorulara sabırla cevap veren bir iki değerli kişi dışında pek bir fonksiyonu verimliliği kalmadi bu başlığın. Takip etmenin bir faydasi yok maalesef. "Benim oğlum bina okur, döner döner yine okur..."

5.  Alıntı Originally Posted by regal1 Yazıyı Oku
    büyük adam. beni dövmediğin için sana teşekkür ederim. sen herşeyi biliyorsun. eksiğin yok. tamam .
    Hocam tam fıkralıksın.(Temel otoyolda ters yöne girer. Temel'i gören trafik polisi, sürücüleri uyarmak için radyodan anons yapar: "Dikkat ters yönde ilerleyen bir araç var." Bu anonsu duyan Temel bağırır: "Ne bir tanesi hepsi hepsi...") herkes yanlış sen doğrusun. Devamke bro..

6.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Teşekkür ederim sn nida
    O fonları biliyorum da AFV ve AFS hisse kökenli
    GBC daha çeşitli dayanak varlıklı ama bazı şeylerde fazla ısrarcı gibi.O varlıklar yürürse gidiyor, tökezlersede fon da çok kötü tökezliyor.

Ben öyle bir fon hayal ediyorum ki gerektiğinde dayanak varlığı tümden değiştirecek, hisselere bağımlı olmayacak, gerekirse döviz, türev, kıymetli maden, ticari emtia, hisse vs vs hepsi arasında geçiş yapabilecek
    Ama bunu döviz üzerinden yapacak.

Bu tür fonlar serbest fon olarak varlar ama
    Biz gibi garibanlar için değişken de olsun istiyorum.
    Varsın yönetim ücretini yüksek tutsunlar, hatta gerekiyorsa performans ücreti bile koysunlar.
    Bu tür serbest fonlardan örnek vermeniz mümkün mü?

7. Sn. hellistheothers takılmayın lütfen. İlkokul seviyesindeki bir matematik hesabının burada tartışılması, sanırım bu forumda okuduğum en absürt şey olmuştur.

8. Smile

Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Teşekkür ederim sn nida
    O fonları biliyorum da AFV ve AFS hisse kökenli
    GBC daha çeşitli dayanak varlıklı ama bazı şeylerde fazla ısrarcı gibi.O varlıklar yürürse gidiyor, tökezlersede fon da çok kötü tökezliyor.

Ben öyle bir fon hayal ediyorum ki gerektiğinde dayanak varlığı tümden değiştirecek, hisselere bağımlı olmayacak, gerekirse döviz, türev, kıymetli maden, ticari emtia, hisse vs vs hepsi arasında geçiş yapabilecek
    Ama bunu döviz üzerinden yapacak.

Bu tür fonlar serbest fon olarak varlar ama
    Biz gibi garibanlar için değişken de olsun istiyorum.
    Varsın yönetim ücretini yüksek tutsunlar, hatta gerekiyorsa performans ücreti bile koysunlar.
    KUB Siz sevmiyorsunuz ama tek secenek gibi

Sayfa 275/1002 İlkİlk ... 175225265273274275276277285325375775 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •