Sayfa 276/339 İlkİlk ... 176226266274275276277278286326 ... SonSon
Arama sonucu : 2705 madde; 2,201 - 2,208 arası.

Konu: FMIZP - F-M İzmit Piston

1.  Alıntı Originally Posted by AhiOsman54 Yazıyı Oku
    Umut beyde demirbaşı sayılır şirketin çok başarılı bir yıl geçirdiler tebrik eder saygılarımızı sunarız
    Satanlar çok haklı gayet normal ben de 45 tl den başladım satmaya ve 125 tl ye kadar satış yapmıştım.Çoğu 65 tl civarında gitmişti. Ortalamayı ancak 75 tl ye getirebildim. Daha sonra karton çıkışından fayadalanarak (tabi onunda buralara çıkmasını bekleyemeden) buna giriş yapmıştım. Eskisi kadar olmasada elmde bir miktar daha var. Eğer bizler satmasaydık zaten yukarıya belkide bu kadar gidemezdi.
    Ancak benzer hareket ettiği egend, bosch , karton vs ye baktığımda bunun çok gerilerde kaldığı görünüyor. Bunu da patron satışına bağlayarak yorumlamaya çalışıyorum. Elinde olanların düşüncesi ne; patron kar realizasyonu mu yaptı (466.000lot satış) yoksa borsa nın bu şekilde saçma sapan çıkışından faydalanarak kasasında duran kendisine hiçbir faydası olmayan bu senetleri satmak amacı mı?

Vallahi ben artık bir bölünme yaparsa alırım tabii uygun fiatlardan uçuk rakamalara gidip oralardan bölünürse
    alana hayırlı olsun derim.

Duhul
    Mar 2020
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    632
    Ben açıkçası hiç bir aracı kurum analist görüşü falan olmadan amatör bir ruhla bir miktar aldım uzun vadeli olarak
    %60 küsür çok yüksek öz sermaye karlılığı var ama fk pddd uçmuş tabi
    otomotiv sektörü hala yoğun tempo devam ediyor tam içinde olmasak da araç talebi hala yüksek gördüğüm kadarıyla

AhiOsman bey Avrupa otomobil satışları %60 daralmış bu sene üretim yok denecek kadar az otomativ de ben hala bir potansiyel olduğunu düşünüyorum yanılabilirim de

Duhul
    Mar 2020
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    632
    iç piyasa çok iyiydi bu sene, ama Fmizp %58 ihracat ağırlıklı bir firma şimdi faaliyet raporlarına bakıyorum da,
    yurtdışı talep daralması varsa sıkıntı olabilir belki ama iç piyasa amorti edebilir mi acaba?

Duhul
    Mar 2020
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    632
    Yeniler için üretilen ürünler ile ilgili kısa ve temel bilgiler;

http://www.federalmogulpowertrain.com.tr/Pages/Piston
    1969 yılında 16 tip pistonla üretime başlayan firmamız bugün üst ölçülerle birlikte 1800 adet referans ve 11 milyon adet piston üretim kapasitesiyle dünyanın en önemli piston fabrikaları arasında yer almaktadır. Avrupa'daki BMW, Renault, Ford, Peugeot-Citroen, Mercedes, Volvo-Scania, FİAT-GM gibi markaların yanısıra Caterpillar, Perkins, JCB gibi iş makinelerinden Bentley gibi prestij markalarına kadar orginal ekipman İzmit ve Arslanbey fabrikalarında üretilmektedir. Üretilen bu pistonların %80’i orijinal ekipman olarak Avrupa ve Amerika’ya ihraç edilmektedir. Fabrikalarımızda üretilen pistonlar aynı zamanda yedek parça olarak Avrupa ve Türkiye’de en çok tercih edilen pistonların başında gelmektedir.

http://www.federalmogulpowertrain.com.tr/Pages/Segman
    1979 yılında yine Goetze teknolojisi ile Segman üretimine başlayan Sapanca segman fabrikası bugün 5.000 adetlik yaşayan ürün çeşitliliği ile Türkiye ve dünyadaki belli başlı otomotiv üreticileri ve yedek parça kullanıcılarına segman üretmektedir. Goetze 100 yıllık bir deneyimle segman konusunda Avrupa’da en yüksek Pazar payına sahip teknoloji lideridir. Sapanca fabrikası 32 milyon adetlik segman üretim kapasitesiyle Goetze’nin en ileri proses teknolojileri ve patentli Krom Seramik kaplama yeteneğine sahip en önemli tesislerden biridir.

http://www.federalmogulpowertrain.com.tr/Pages/Gomlek
    1979 yılında yine Goetze teknolojisi ile kurulan silindir gömleği tesisleri bugün 8 milyon adetlik Avrupa’nın en yüksek üretim tesislerinden biridir. Orijinal ekipman ağırlıklı çalışan tesis BMW, Peugeot-Citroen, Daimler – Benz, Aston Martin, Honda gibi markalara orijinal ekipman üretmektedir. Orijinal ekipman disiplini ve kalitesiyle üretilerek yedek parça pazarına sunulan silindir gömlekleri de Türkiye ve Avrupa’da en çok tercih edilen ürünlerin başında gelir.

Duhul
    Mar 2020
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    632
    Bugün iyi basladi patron satışa devam ediyor galiba, satış yiyor nedense.. bakalim tutabilecekmi buralarda

GM 8 d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by Umut0109 Yazıyı Oku

115,5 güçlü destek. Muhtemel dönüş yeri olabilir.

Yazdıklarım ve çizdiklerim asla ve asla yatırım tavsiyesi olamaz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Grafiğimiz çalışmış gibi.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Yazdıklarım ve Çizdiklerim asla ve asla yatırım tavsiyesi değildir. Tamamen kendimi geliştirmek adına karalamalardır.

Sayfa 276/339 İlkİlk ... 176226266274275276277278286326 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •