Sayfa 276/440 İlkİlk ... 176226266274275276277278286326376 ... SonSon
Arama sonucu : 3518 madde; 2,201 - 2,208 arası.

Konu: ULUUN - Ulusoy Un Sanayi

1.  Alıntı Originally Posted by Sabır taşı Yazıyı Oku
    Portföyümdeki hisselerde birileri ısrarla bedelli çığırtkanlığı yapıyor, bu kadar sıkışık sermayeye ihtiyaç duyan bir şirket olsa milyonlarca lotu geri de almazdı, borsada hiçbir zaman kesin konuşulmaz ancak şirket güçlü nakit üretiyor, arkanıza yaslanın.
    bedelli açıklanınca paniğe kapılmayın kendinizi hazırlayın diye yazıyorum. başka şirketler gibi yarıya düşmesini beklemeyin diyorum. tEKNİĞE GÖRE 39.50 görmesi gerekir bilançoda diyor ve oralarda da kalmaz bence katlayarak gider diyorum. Türkçe meali bu...
    bu arada 1820 kanal direnci zorlanırız bence
    *Yatırım tavsiyesi değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by yasemin5566 Yazıyı Oku
    bedelli açıklanınca paniğe kapılmayın kendinizi hazırlayın diye yazıyorum. başka şirketler gibi yarıya düşmesini beklemeyin diyorum. tEKNİĞE GÖRE 39.50 görmesi gerekir bilançoda diyor ve oralarda da kalmaz bence katlayarak gider diyorum. Türkçe meali bu...
    bu arada 1820 kanal direnci zorlanırız bence
    Bedelli yapmaz, cunku kasada 763milyon TL para var ve sirket ciddi net kar uretiyor. Kasada bu kadar para varken ve banka kredi faizleri bu kadar ucuzken bedelli olmasi imkansiz

3.  Alıntı Originally Posted by yasemin5566 Yazıyı Oku
    Bu arada nerede söyledi bilmiyorum ama dün tacirleri izledim adam unuttum adını kel kafalı, aynı karı göndereceğini öğrenmiş şirketten. fk yine 4e inecek o zaman
    Mehmet Aşçıoğlu'nu söylüyorsunuz ama tam olarak öyle demedi. Buradan bir %50 daha gider dedi. Tabi aynı programdan bahsediyorsak.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by Kerem_4709 Yazıyı Oku
    Bedelli yapmaz, cunku kasada 763milyon TL para var ve sirket ciddi net kar uretiyor. Kasada bu kadar para varken ve banka kredi faizleri bu kadar ucuzken bedelli olmasi imkansiz
    İmkansız demeyelim. Mesela HEKTS'ın da kasasında dünya kadar para var ama bedelli yapıyor ve yürümeye devam ediyor.

Şirketin lisanslı depoculuk yaptığını ve siloları olduğunu unutmayalım. Yasemin Hanımın dediği gibi, işletme sermayesi ihtiyacı mevcut..
    Yatırım tavsiyesi değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by yasemin5566 Yazıyı Oku
    Bu arada nerede söyledi bilmiyorum ama dün tacirleri izledim adam unuttum adını kel kafalı, aynı karı göndereceğini öğrenmiş şirketten. fk yine 4e inecek o zaman
    Kel kafalı [emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1672]

Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. maşallah tavan kapattı ....
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

7. Maşallah diyelim
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    https://merakneguzelsey.blogspot.com/
    Gönderi
    4,470
    Ne kadar çok uncu oldu piyasada ya 8 lirada iken kimse yoktu burada
    AT yarışı Gibi borsa dan Tüyo bekleyenlere yatırım tavsiyesi içermez yazdıklarım öngörülerim arkadaş sohbeti düşünmek gereklidir almak satmak size aittir çünkü para sizindir ..

Sayfa 276/440 İlkİlk ... 176226266274275276277278286326376 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •