Sayfa 276/276 İlkİlk ... 176226266274275276
Arama sonucu : 2207 madde; 2,201 - 2,207 arası.

Konu: TNZTP - Tapdi Oksijen Özel Sağlık ve Eğitim Hizmetleri Sanayi Ticaret

1.  Alıntı Originally Posted by mantıcı Yazıyı Oku
    Geri alım neden önemli? Fiyat açısından diyorsak Lokman Hekim aylardır alıyor fiyat zirveden %30 aşağıda. Şirketin güveni göstermesi açısından diyorsak bir açıdan değerlendirilebilir. Daha önce açıklanan geri alım programlarında aldığı lot sayısı belli burada da farklı olmaz diye düşünüyorum. Göstermelik 1-2 kez daha alır benim beklentim budur. Daha önceki hisselerinizin hiç birinde bu geri alım mevzusuna bu kadar takıldığınızı hatırlamıyorum burda neden majör konu oldu?
    Bu şirketin alım satım stratejisiyle ilgili LOKMAN alıyor ama napıyor daha sonra başkasına satıyor topladığı malları MPARK mesela ne yaptı aldığı lotları yaktı. Hisse alımlar ile 50 liradan 400 liraya gitti gibi gbi...

Bu arada ben de şirketin göstermelik aldığını düşünüyorum. Zaten bilançoya bakınca habersiz KAP bile atmadan 500 bin lot civarı satmış ve elinde daha çok mal var. 1.4 milyon likidite sağlayıcılıktan kalmış. Bedelsiz ile 2.5 milyona yakın lot eder. Bunları da satacak tek amacı bu bence. Zaten bu yüzden Piramit üzerinden virman olup duruyor. Ziraat ve Akbank üzerinden satıyor.

2.  Alıntı Originally Posted by acemşah Yazıyı Oku
    Bana diyorsanız?
    Geri alım benim için majör bir konu değil.
    Belki bugünde alıyordur şirket bilemeyiz.
    Karşılıklı işlemlerle yükseltilip düşürülüyor havası hakim...rahatsızlık veriyor bu durum.
    Majör olarak önem verdiğim şey işte bu otel AVM inşaatının artık söylendiği tarihte başlayıp başlamayacağı?
    Tabi ki zamanında başlamayacak bunu artık öğrenmiş olman lazım. Söylenen hiçbir proje zamanında başlamadı ya da bitirilmedi hepsi ötelendi. 2024-2026 arası bitecek ya da başlanacak tüm projeler yavaş yavaş ötelendi.

3.  Alıntı Originally Posted by Miles Iron Yazıyı Oku
    Tabi ki zamanında başlamayacak bunu artık öğrenmiş olman lazım. Söylenen hiçbir proje zamanında başlamadı ya da bitirilmedi hepsi ötelendi. 2024-2026 arası bitecek ya da başlanacak tüm projeler yavaş yavaş ötelendi.
    Ötelenmiş haliyle söylenilen xamandaki başlangıç noktasını zaten kast ediyorum.
    Son düzenleme : acemşah; Dün saat: 20:01.
    Néy Nâmé...!
    Solve catenas, esto liber, puer. Quot filum et armillae aureae sunt? Amphora avida non impletur.

4.  Alıntı Originally Posted by acemşah Yazıyı Oku
    Bana diyorsanız?
    Geri alım benim için majör bir konu değil.
    Belki bugünde alıyordur şirket bilemeyiz.
    Karşılıklı işlemlerle yükseltilip düşürülüyor havası hakim...rahatsızlık veriyor bu durum.
    Majör olarak önem verdiğim şey işte bu otel AVM inşaatının artık söylendiği tarihte başlayıp başlamayacağı?
    Karşılıklı işlemlerle yükseltilip düşürülüyor havası hakim çok masumca bir ifade olmuş. Ben tahtada dönen işlemlerin %90 ının belki de %95'inin fiktif olduğunu söyleyebilirim. Kendi haline bırakılsa bu tahtada günlük 30-50 bin lot arası işlem olur. Çok net eski model bir algoritma kullanılıyor . Ana aracı kurumlar yancılar falan 15 gün izleyen birisi bile filmin çoğunu çözer. Hep aynı birbirini takip eden sistemler. Burada amaç daha önce de söylediğim 2 yıldır birikmiş maliyet bölgesindekileri sert şekilde sallayıp düşürmek. Ben de bu Şirket'in gelecek vizyonuna ve sağlık sektöründeki gelişmelere inanarak yatırım yaptım. Ancak o sebeplerle mi olur başka sebeplerle mi bilemem burada Acemşah'ın daha önce bulunduğu kağıtlardaki hareketlerin benzerinin yaşanacağını da düşünüyorum çünkü o yapı oluşturuluyor bu hissede. Zamanlama için ise daha çok erken gibi geliyor ama bu sadece kişisel çıkarımım.

5. adelde de böyle olmuştu........3 sene falan 10 liralarda gezdi herkes sallıyordu acemşaha tıpkı burdaki gibi..........2023-2024 tam 1 senede 100 kat arttı 800 leri görmüştü.......o yüzden şikayeti bırakın alın yatın üstüne......yakında yavrularda gelecek...........zamanı geldiğinde bunuda uçururlar bence........işte zamanı tahmin edebilmek tüm mesele belki yarın belki yarındanda yakın......

6.  Alıntı Originally Posted by mantıcı Yazıyı Oku
    Karşılıklı işlemlerle yükseltilip düşürülüyor havası hakim çok masumca bir ifade olmuş. Ben tahtada dönen işlemlerin %90 ının belki de %95'inin fiktif olduğunu söyleyebilirim. Kendi haline bırakılsa bu tahtada günlük 30-50 bin lot arası işlem olur. Çok net eski model bir algoritma kullanılıyor . Ana aracı kurumlar yancılar falan 15 gün izleyen birisi bile filmin çoğunu çözer. Hep aynı birbirini takip eden sistemler. Burada amaç daha önce de söylediğim 2 yıldır birikmiş maliyet bölgesindekileri sert şekilde sallayıp düşürmek. Ben de bu Şirket'in gelecek vizyonuna ve sağlık sektöründeki gelişmelere inanarak yatırım yaptım. Ancak o sebeplerle mi olur başka sebeplerle mi bilemem burada Acemşah'ın daha önce bulunduğu kağıtlardaki hareketlerin benzerinin yaşanacağını da düşünüyorum çünkü o yapı oluşturuluyor bu hissede. Zamanlama için ise daha çok erken gibi geliyor ama bu sadece kişisel çıkarımım.
    Evet işlemlerin büyük kısmı kendi aralarında, özellikle Gedik ve Yapıkredi alacakları ve satışda inecekleri lot sayısına kadar her şey belli. Tahta boş olduğu için de dediğiniz gibi eski usul algoritma ile çok rahat basıyorlar. Arada tek tük tradelar uğruyor tajtaya onlarda 100-200 bin lot aralığında işlem yapıyorlar. Bazen de fon işlemleri oluyor. Zaten büyük bir alıcı gelse ya ona da mal yıkmaya çalışırlar ya da mecburen ona ayak uydurup yukarı sürerler.

7.  Alıntı Originally Posted by Huzur Yazıyı Oku
    adelde de böyle olmuştu........3 sene falan 10 liralarda gezdi herkes sallıyordu acemşaha tıpkı burdaki gibi..........2023-2024 tam 1 senede 100 kat arttı 800 leri görmüştü.......o yüzden şikayeti bırakın alın yatın üstüne......yakında yavrularda gelecek...........zamanı geldiğinde bunuda uçururlar bence........işte zamanı tahmin edebilmek tüm mesele belki yarın belki yarındanda yakın......
    Bu da 2 yıldır geziyor hadi bakalım. Burada öyle 800 kat filan gibi uçuk rakamlar olmaz. Zaten yapabileceği 3x-4x hadi bilemedin 5x. Zaten belli bir piyasa değeri var.

Sayfa 276/276 İlkİlk ... 176226266274275276

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •