Sayfa 277/1009 İlkİlk ... 177227267275276277278279287327377777 ... SonSon
Arama sonucu : 8072 madde; 2,209 - 2,216 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by Moruk Yazıyı Oku
    Yani bu hafta sonu dalmazlar da
    Tosun EM borsa spekülasyonlarını bitirme isteği duyduğunda salteri indirir gibi de anlayabilirsiniz
    Yani daha kısa ifadeyle Azalan parayi abuzittin borsalarında abuzittin izleyiciye kaptircagina parayi kendine yonlendirmesinin yegane metodu
    Yoksa kimse o yüzde on vergi avantajı verdi diye başka tür yüzde 120 EM piyasa ballı kazancından vazgeçmiyo görüktüğü gibi
    saygı değer forumdaşım aldığın karar çok isabetli uyarsın yada uymazsın bu yine senin tercihin, insanların zihniyeti akıl almaz şekilde bozuk bu bakımdan gerçek anlamda "samimi" şekilde sıkıntı ve/veya üzüntü duyduğunu anladım.

benim devlet tahvilinde bu ülkede ciddi tasarrufum gasp edildi.. bu zihniyetten hassasiyet asla bekleme..

hak-hukuk sadece kendileri için vardır adalet te öyle,, hatta fazla - haksız kazanç bile adalettir. ahlak, sevgi, adalet , saygı söylemleri asla samimi değildir..

zihniyeti kavradıktan sonra üzülmenin , sıkıntı duymanın yersiz olduğunu da farkedeceksin. fakat zihniyeti anladıktan sonra onlar gibi olma ihtimalin çok yüksek.

bu bakımdan kendini hiç sıkmana gerek yok..

onlar "aklın" değerli olduğunu düşünüyorlar, esasen "insan olmanın" değerli olduğunu anladıklarında bana göre iş işten geçmiş olacak..

yani bizden çoık daha gerideler bunu asla unutma.

2.  Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    Dolar değilde SEUL nükleeri yedimi elektronik zincir koptu demektir..Samsung felan hepsi yerle bir..O yüzden piyasadaki ve Sn. Ahmet'in elindeki tüm aypon'ları silip süpürmeyi düşünüyorum..

Sahi sence savaş çıkar mı?..ona göre alıma başlayacağımda..

Malum fırsatları değerlendirmek lazım..o kadar farkımız olsun..
    doları bilmem de altın (gözükür) altını görmen lazım yani ..

Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    enki dolar nereye yükseliyor allah aşkına..
    sıcaklar herhalde başına vurdu istiyorsun ki 3.5410 ile 3.5420 arası gitsin gelsin.
    2 kuruş gider 3 kuruş düşer gayet normal hareketler bunlar..
    3.65 e kadar gider gelir..
    Yükseliş demem buna..

Bu hareketlere yükseliş diye doların ilk yükseliş!!! de satar benden söylemesi.
    Onca yazdığım yazıdan doların yükselişine mi taktın..

Tabi yükseliş deyince illaki 3.6'ı geçecek..malum dünkü enflasyon düşük geldi, FED faiz arttıramıyor..DXY'de düşüktü..yükseliş gözüne küçük gelebilir ama ben bu yükselişin ana sebebini yazıyorum sadece..ha birileri Kore gerginliği diyecek ama işte esas nokta bu değil bence..ancak savaş gerçekten çıkar, o zaman esas nokta olur, ayrı konu..

Ayrıca ben o yazıyı yazdığımda USD/JPY 119'un altındaydı..şimdi ise tekrar dün akşamki seviyesine döndü..bu parite şöyle biraz daha aşağılara gelsin vede kalıcı olmaya başlasın, bak bakalım döviz düşüyor mu..neyse bu pariteyi izlemen gerktiğini biliyorsundur sanırım..

Ha ayrıca dolar niye 3.542'lerde dolansın isteyim..Kaç defa belirttim %60 dolarda olduğumu..
    Son düzenleme : enki; 11-08-2017 saat: 16:17.

Alıntı Originally Posted by casual Yazıyı Oku
    doları bilmem de altın (gözükür) altını görmen lazım yani ..
    %40 'da altında..sepette altın yeteri kadar oldu..ne dersin doları aypon'a çevireyim mi..malum savaş çıkarsa elektronik zinciri aksayacakda..bir beyaz yakalı olarak fırsatlardan yararlanmak lazım değil mi?..

5.  Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    %40 'da altında..sepette altın yeteri kadar oldu..ne dersin doları aypon'a çevireyim mi..malum savaş çıkarsa elektronik zinciri aksayacakda..bir beyaz yakalı olarak fırsatlardan yararlanmak lazım değil mi?..
    ben altın diyorum başka birşey demiyorum en parlak o

Alıntı Originally Posted by casual Yazıyı Oku
    ben altın diyorum başka birşey demiyorum en parlak o
    okeydir..savaş çıkmazsa altında elde kalır..ayponda kalır ya neyse..

7. Abd enflasyon mefta trump in ekonomiyi canlandirmasi
    lazim
    Koreyle bosuna ugrasiyor
    Abd fayizlar cok yuksek enflasyon geriye gidiyor

Alıntı Originally Posted by vicente Yazıyı Oku
    Abd enflasyon mefta trump in ekonomiyi canlandirmasi
    lazim
    Koreyle bosuna ugrasiyor
    Abd fayizlar cok yuksek enflasyon geriye gidiyor
    Nasıl yani çok mu kötü?

Yanılmıyorsam ayın 17'sindede Avrupa birliğinin enflasyonu var..

AB'nin enflasyonunun sıçrama yapacağını mı bekliyorsun?

Sayfa 277/1009 İlkİlk ... 177227267275276277278279287327377777 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •