Sayfa 278/563 İlkİlk ... 178228268276277278279280288328378 ... SonSon
Arama sonucu : 4503 madde; 2,217 - 2,224 arası.

Konu: GLRYH - Güler Yatırım Holding

1. Sn. Hayek; Teşekkür ederim. çok detaylı muhasebe bilgim yok. A1 capital elde ettiği karı Güler ve RTA ya vermiş olsa Vergi dairesine sunulan tabloda bunları görmemiz gerekmez miydi. Yada elde ettiği karları ne zaman Holdinge yansıtır. Holding yeni bir yatırım yada şirket alacağı vakit mi olur.

Ben de A1 arzının gerçekleşmesinden yanaydım lakin kolay lokma etmeyeceklerini düşünmekteyim. Tamamı borsaya açık olan Güler yatırımcılarına altın tepside verilmiş bir ödül olur. (Hisseler yandaşlarında ise toplaması kolay olur) Patron bu süreçte Güler ve RTA daki A1 paylarını düşürmek için ne gibi sermaye oyunları yapacak, şu an yapıyor mu acaba diye kendime sorduğumda kesinlikle yapıyor görüntüsü var.

2. https://youtu.be/dp4PTC7RidY

OYYAT ve Unlu yu ekrana alip izleyelim. UNLU yarın isleme baslayacak. Bu hisseler tavan serisi yaparak acilir ve ileride yataya bağlarsa Piyasa Guler ve RTA yida fiyatlar umarim.

.

3. Sabah bir ara 2.28 e dokunarak boşluğu almaya çalıştı ama mal kaptırırız diye onuda yapamadılar...
    Hissenin belini kaldırdığını tekniğinin güzelleştiğini her firsatta yazıyorum.Hissede rahatladı gibi.Gözü yukarılara bakıyor.Önemli fiyatımiz 2.35..Buranın üzerindeki güçlü duruşu bizi 2.73 lere götürebilir..
    Ziraat alımlarına devam ediyor..
    Kısaca rüzgar tersine döndü..
    ASLA YTD..

SM-A515F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    tahtanin o kadar b.kunu cikardiki tahtaya disaridan alici bile gelmiyor.

"bir yatırım tavsiyesi değildir"

5. Ünlü nun 1,2 milyar PD olması A1 capital bilançosu ile ünlü den eksiği yok fazlası var.. Bu boktan kurtulmanın yolu A1 ya satılması yada halka açılması... Bu imtiyazlı payların kapta özelliği gözükmüyor..

6.  Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    tahtanin o kadar b.kunu cikardiki tahtaya disaridan alici bile gelmiyor.

herkez maliyetini çok düşürdü en azından kendi açımdan sölüyorum hocam .çok mal kaptırdılar . 2 ay sonra fiyatlar ne olur ekran kapatıp 2 ay sonra uyanmak en güzeli gibi gelio bana daha düşerse dahada alırım

7. tavana baglarsa geçen seferki gibi çok tavancı gelir ..sayın fibonaccinin dedigi gibi tavansız yavaş yavaş mı çıkıcak dikkat çekmeden şu an için bile dikkat çekmeye başladı bu günde artı yaparsa ilginin artacagını düşünüyorum.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    bende 3.50 altinda satilik tek lot hisse yok.

bakınız tek lot diyorum.

maliyetleri evet dusurduk ama hala 3 seviyelerinin altina inebilmis degilim

Sayfa 278/563 İlkİlk ... 178228268276277278279280288328378 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •