Sayfa 278/948 İlkİlk ... 178228268276277278279280288328378778 ... SonSon
Arama sonucu : 7582 madde; 2,217 - 2,224 arası.

Konu: SILVR - Silverline Endüstri

1.  Alıntı Originally Posted by meho Yazıyı Oku
    tekrar, yazmama gerek yok. borsada haber gelir o anda haber satilir. adam dun haberi satti. aslinda bence habere tepki assagi yapmadi bir muddet ve kendileri vermis olabilirler..neden assagi yapmadi once, boyle bir haberin su anda kimseye yarari olmazdi....
    su duruma gore diger sirketlerin paralari para silverinki oyuncaktan parami yani. sirker 9 aylik 11 trilyona yakin kar getirmis ve kar ivmelenerek artiyor ve bu yoneticileri bu yukselen para rahatsiz etmis 1 lirayi 50 kurusa eskiciye satacam diyor..bunlarin hepsi duzen. ama kaptiranlara gecmis olsun derim. bence dun o mallar satildi bitti. ve defter kapandi...
    Sn.meho tsk güzel yorum arada yazın

SM-N900 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by mastori Yazıyı Oku
    😀😀doğru ya ben onu unutmuşum şaka bir yana da fazla da moral bozmak gereksiz o malın alıcısı çıkacaktır

o mal pazarlamaya ortak olan almanlara tarafından blok alınacaktır. bunu bir kenara not edin

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
     Alıntı Originally Posted by emekli2 Yazıyı Oku
    o mal pazarlamaya ortak olan almanlara tarafından blok alınacaktır. bunu bir kenara not edin
    Eğer dediğiniz olursa hisse haftaya 3.50 inşallah.
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

4. sayin mastori, tabiki yazmamiz gerektiginde yazacagiz..bu satisin zamanlamasi , sayin izcinin aciklamalarindan sonra gelmesi aslinda iyi oldu.belkide bu borsa oyuncusu sirket temdilcisi yaptigi satis aciklamasinin zamanini yanlis yapmasi cok kisiye yaramistir..dusunsenize kagit yil sonu kariyla beraber 7 li rakamlarin uzerindeyken bu satis haberinin gelmesini, kimlerin cani yanmazdiki....ornek olarak yanilmiyorsam 3 milyon lot satis haberi katmerin o donem zirvesinde iken gelmisti ve bu ucuzlukta degildi. tabi ordada hinlik vardi ve basarili oldular..simdi silvere gelirsek sirket en faza 4 yilda kendini amorti edecek durumdadir, %de yuzunude halka satacam deseler, piyasa bu spekcigi yer..

5.  Alıntı Originally Posted by emekli2 Yazıyı Oku
    Sn.emekli bu forumda 2 kez yazdım 3.kez yazıyorum birgün çoğunluk mali yabancida görebiliriz diye. Beni sasirtmaz. O zaman sizin dediğinize göre malını satan ve daha evvel satan amca yabancı ortağa sıcak bakıyor diğerleri mi istemiyordu acaba? Adam genel kurulda yönetimi bundan dolayı mi eleştirdi sizce?

6. Ayrıca ilk satılan mal yine Almanlar tarafından mi alındı sn Emekli

7. Yoksa rehin mi verecekler demek istediniz aslında sn.emekli

8. sermaye 35.709.422 TL
    PD: 88.202.272 TL (Dün kapanış itibari ile)
    9 aylık NET kar 10.929.966 TL
    27 Aralık lisans faturası: 2.575.000 TL (Kemiksiz kar)

Finansal borç yok denecek kadar önemsiz derecede
    Ticari alacaklar ve borçlar dengeli
    Döviz riski yok
    Son çeyrek esas FK'nında net kar yaratacağını hesaplarsak, 15 milyon civarı NET kar süpriz olmamalı...

Eeee!!

Daha ne panik yapıyoruz?

Şirkette esas oğlan İbrahim ATAY. %24,54 hisse oranı ile %95,77 oy oranına sahip.. Ondan ötesi hikaye!!!

M.Engin Çelebi şirketin yükseliş trendini gördü, şirketteki hisselerini kayda aldırarak olası rallide zirvelerden satma imkanı için pozisyon aldı. Tüm olay bu...

BENCE...

YTD.

Sayfa 278/948 İlkİlk ... 178228268276277278279280288328378778 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •