Sayfa 278/650 İlkİlk ... 178228268276277278279280288328378 ... SonSon
Arama sonucu : 5196 madde; 2,217 - 2,224 arası.

Konu: VERTU - Verusaturk Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    bence smartiks ve kafeinin en fazla 3-4 ay icinde halka arzi tamamlanir. bu noktada sorun olacagini dusunmuyorum.

buna karsin bu durumu nasil konusacagiz o muamma. mutlaka olumlu bir yansimasi olacaktir hisse uzerinde.

ama hisse 2.40 mi olur 2.60 mi 3 mu 3.60 mi gorecegiz. ama bu 2 halka arz disinda kisa ve orta vadede baska da olumlu beklenti kalmayacagina gore tahta yapici ve/veya yapicilar birseyler dusunuyordur!!!

ama bazi arkadaslar soyle bir ifadede bulunuyor. iste bu tahtayi adamlar 1.50 yapsalar ordan 2.50'ye getirseler bu adamlar yine para kazanir. boyle bir sey yok., bunu bastan ifade edeyim.

bugun bu kadar stresli bir ortamda dahi piyasadan mal gelmedigini aksine piyasaya mal gittigini takasa oylece bakan bile anlar. asagi cekerek mal alinmaz, hele beklenti varsa hic alinmaz tkrr ifade ediyorum.

bu sekilde tahta yapici para kazanamaz, bu hususta iddialiyim. ama tahtada bu 2 halka arz buyuk bir hareket yaratmayacak, tahtayi 2.50-2.60 yapip verirler denirse anlarim o olabilir.

bekleyip gorecegiz😊 ekrani kapatip ilk halka arz icin spk onayini beklemek en guzeli olacak sanirim😊

bu forumda isler karisik, sinirler epey gergin ? dogal olarak tabi

kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir !!!

2.  Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    bence smartiks ve kafeinin en fazla 3-4 ay icinde halka arzi tamamlanir. bu noktada sorun olacagini dusunmuyorum.

buna karsin bu durumu nasil konusacagiz o muamma. mutlaka olumlu bir yansimasi olacaktir hisse uzerinde.

ama hisse 2.40 mi olur 2.60 mi 3 mu 3.60 mi gorecegiz. ama bu 2 halka arz disinda kisa ve orta vadede baska da olumlu beklenti kalmayacagina gore tahta yapici ve/veya yapicilar birseyler dusunuyordur!!!

ama bazi arkadaslar soyle bir ifadede bulunuyor. iste bu tahtayi adamlar 1.50 yapsalar ordan 2.50'ye getirseler bu adamlar yine para kazanir. boyle bir sey yok., bunu bastan ifade edeyim.

bugun bu kadar stresli bir ortamda dahi piyasadan mal gelmedigini aksine piyasaya mal gittigini takasa oylece bakan bile anlar. asagi cekerek mal alinmaz, hele beklenti varsa hic alinmaz tkrr ifade ediyorum.

bu sekilde tahta yapici para kazanamaz, bu hususta iddialiyim. ama tahtada bu 2 halka arz buyuk bir hareket yaratmayacak, tahtayi 2.50-2.60 yapip verirler denirse anlarim o olabilir.

bekleyip gorecegiz😊 ekrani kapatip ilk halka arz icin spk onayini beklemek en guzeli olacak sanirim😊

Sayın Hayek bu iki halka arz meteor daha büyüğü olan gezegen gizli gibi geliyor banada o yüzden geçen günkü sorunuz çok akıllıca bu arzlardan sonra Vertu’nun neyi olabilir ki yatırımcılar girsin bu yaratılan illüzyon toz bulutu dağılınca ne göreceğiz biraz forumda konuşmalıyız anlıyorum herkes kendi üslubunu yazıya döküyor sinirlilik algılanabiliyor yazmak konuşmaktan zordur😀Sizi ilgiyle okumaya devam edeceğim kolaylıklar.

3.  Alıntı Originally Posted by emekli777 Yazıyı Oku
    Sayın Hayek bu iki halka arz meteor daha büyüğü olan gezegen gizli gibi geliyor banada o yüzden geçen günkü sorunuz çok akıllıca bu arzlardan sonra Vertu�nun neyi olabilir ki yatırımcılar girsin bu yaratılan illüzyon toz bulutu dağılınca ne göreceğiz biraz forumda konuşmalıyız anlıyorum herkes kendi üslubunu yazıya döküyor sinirlilik algılanabiliyor yazmak konuşmaktan zordur😀Sizi ilgiyle okumaya devam edeceğim kolaylıklar.
    Gelen parayla yeni yatirimlar da beklenti yaratir. Girisim sermayesi sonucta. Gelen para da bir yerde kullanilacak.

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939

şimdi şoyle bir durum var halka arz donemlerine gore bir bilanco tespit durumu var !

1 kasim 30 kasim arasinda halka arz islemleri bitecek ise 6 aylik bilancolar baz alinir diyor !

ama 1 aralik 28 subat arasi olacaklar icin 9 aylik bilanco esas olarak degerlendirilir denmekte.

smartiksin ustte de gorulen izahnamesinde 6 aylik bilancosu dahil edildiginden bu isin 01-30 kasim tarihleri arasinda bitmis olmasi mi gerekmektedir ?[emoji4]

eger bir yanlislik yok ise bu halka arz isleminin cok kisa bir suresi mi kalmis demektir ???

hep soru bunlar ??? bilgisi olan ??? yardimci olursa seviniriz !

5.  Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku

bekleyip gorecegiz�� ekrani kapatip ilk halka arz icin spk onayini beklemek en guzeli olacak sanirim��

yani bu halka arzlar hissede fazla ivme yaratmaz mı diyorsun.....satış amaçlı mı kullanacaklar bu çıpaları acaba???? sanmıyorum ama görüşünü de yabana atmamak lazım.... kafamı kurcalayan olay şu ; ya bu kadar büyük beklenti varsa hisse buralarda sürünmemesi gerekirdi yani bu olayı biraz satın alması gerekiyordu.. yani ne bileyim 3 tl. gibi olması daha mantıklı olabilirdi.. halka arzları burada karşılasa hiç olmazsa 4-5 tl. hedefte olabilirdi.... ama şimdi dediğin gibi 2 tl. 2.25 tl. gibi hisse buralarda oyalanırken halka arzlar yapılsa olsa olsa en fazla 3 küsürleri ancak görebilir gibi... söylediklerin banada mantıklı geldi.. eğer bir üç kağıtcılık yaparlarsa halka arzlar esnasında.... kimsede güven kalmamış... onlar yalancı çoban...biz yalancı çobana koyunlarını emanet eden mal sahibi gibiyiz.. belki bir kerede doğru söylerler kimbilir... bakalım ne yapacaklar... ama bugüne kadar ne yaptıklarına bakılırsa işler pek parlak gözükmüyor son tahlilde.

6. herkesin ümidi rafa kalmış haliyle, herkese bol sabır diliyorum

bir detay daha var , kafein smartiks den çok daha büyük hasılat olarak çok daha fazla bildiğim kadarı ile

halka arzlardan sonra gelen paranın dışında hisselerin yükselmesi azalması ile vertuda özsermaye de yükselip azalacak

2. olarak da halka arzlardan sonra bu iki yazılım şirketinin satılma haberleri hep gündemde kalacaktır diye düşünüyorum

benim tahminim bu iki yazılım şirketi iyi fiyatlara satılmak isteniyor ki halka arzları yapılıyor

Y.T.D

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    ümidimiz kesinlikle rafa kalkmadı sn. strategy ! aksine daha bir motiveyiz 😊 bugun su meshur verus - vertu piyasa degeri karsilastirmasina bir yon verelim derim ?? acilisi siz yapin, ben veri toplayip kapsamli , ona gore devam edeyim ?

8. Düşüş %60 ı geçti. Bu kağıda müdahale edilmemesi çok ayıp. Her kademede alıyorsunuz alır almaz zarar yazıyorsunuz... Portföyümün %25 ini çöp eden bu kağıtta ufaktan ufaktan mal almayı denedim ama nafile... Bu kadar büyük çaplı düşüş yapan kağıtta kılını kımıldatmayıp da Aselsanda tek taban oldu diye alınmadık önlem bırakmayan yöneticileri Allaha havale ediyorum.
    YTD

Sayfa 278/650 İlkİlk ... 178228268276277278279280288328378 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •