satilma durumu vardi ! 2018 de Üçdeniz danismanlik A.Ş'ye yetkilendirme yapilmisti sanirim
bu yetkilendirme devam ediyormu ? yoksa gundemden dustu mu ?
bilen yardimci olabilecek varmi ?
satilma durumu vardi ! 2018 de Üçdeniz danismanlik A.Ş'ye yetkilendirme yapilmisti sanirim
bu yetkilendirme devam ediyormu ? yoksa gundemden dustu mu ?
bilen yardimci olabilecek varmi ?
bu takas çok ilgi cekici !!! ilk 5 araci kurum 27milyon 250 bin lot hisse tasiyor
ayrica 2 ayri yabanci takasinda 1.5 milyon lot ve yatirim ort. ve/veya fonlari takasinda 1.5 milyon eklersek
toplam 30 milyon lot hisse yok geriye de birsey kalmiyor. toplamda 36 milyon hisse oldugu dusunuldugunde enteresan
buna karsin gorunen
[sermaye : 87 milyon fiili dolasim %33 : 28.5 milyon lot piyasada dolanan hisse var/bu takasin bir kismi ortaklara ait]
yatırım tavsiyesi degildir
Son düzenleme : hayek; 26-08-2020 saat: 21:31.
kimse yok sanirim pagyo formunda ! bir acidan guzel bir durum
sahibinden.com'da Ankara/Oran'da sıradan bir arsa m2 8.300 liradan satiliyor (4400 m2 arsa icin 37 milyon istiyorlar-ki bence yaklaşık makul degerler)
https://www.sahibinden.com/ilan/emla...71976432/detay
burasi 180.000 m2 arsa x 8.000 TL/m2 desek kabataslak = 1.4 milyar TL yapar kabataslak 180 milyon usd ! ustundeki avm'yi yok sayiyorum (ki avm 80.000 m2 kiralanabilir alana sahip-yapmaya kalksan kaca malolur)
yatırım tavsiyesi degildir
Son düzenleme : hayek; 26-08-2020 saat: 22:59.
---------------
Paylaştıklarım bildiğimi düşündüklerim ve fikirlerimdir. Hiç bir paylaşımım yatırım tavsiyesi değildir. Saygılarımla
her gün bir gyo tavana giderken (dün:aksgy-edıp) üstelik bir kısmı özkaynaklardan yerden pagyo 6 aylıkta hala karda fakat tahtacımız tüm gücü ile işi gücü bırakmış tahtayı baskılamakla meşgul dün bunuda açıkça belli etti, işbandan 25 bin lota yakın alım gelince tüm seans boyunca baskıladı.Kağıt ne kadar iyi olursa olsun tahtacı art niyetli ise böyle oluyor.endekse göre baktıgımızda durum daha net %20 aşağıdayız.Ne diyeyim pagyocular Allah kurtarsın açıkcası tahtayı izledikçe midem bulanıyor.....
|
|
Başındakiler cok baskı yapıyorlar 518 fiyattan 20000 verip 44000 akmerkez aldım 550 den aldigim hiselei bekliyorum.zor hise hic kazandırmak istemiyorlar.
LG-H635 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri