Originally Posted by
bezginbekir
Bu patron KY ile sürekli savaş halindedir. KY düşmanıdır. Elimizdeki üç beş kuruşa tenezzül eden adamlardır bunlar. Master planları bellidir. Defalarca yazdım bunu, tekrar etmeyeyim. Elimizdeki malı bedava fiyata almaya çalışan yüzsüz adamlardır bunlar. Bunların baskı yapmak için hisseye kendi iradesi dışında dadanan ortaa ve büyük alsatçı spekülatör varlığına ihtiyaçları yoktur. Bu adamlar kendi küçük ortaklarını, şirket ortağı olarak görmezler. Küçük ortakları asalak olarak görüyorlar. Dertleri her türlü yolu deneyip dezenfekte etmektir. Bu süreçte mecbur kalırlarsa hisseyi primlendiriler. Hepsi budur.
Çoğul yazmışsın, bir kişiyi kastediyorsun. Yatırımcılar bir sonraki neslin Holding'i devir almasını görebilirlerse belki bu denli ketum/karşıt bir tutumla karşılaşmayacaklar. Büyük olasılıkla planlarında ne varsa onu gerçekleştirip çekileceğini düşünüyorum, belki de çekilmeyi erteler.
Sabırlı olmak lazım, bence kritik olan konu holdingin iyi yönetilmesidir ki tümüyle birkaç göstergeye bakarak islerin 5-6 yıl öncesine göre ( Karamercan dönemi) daha iyi olduğunu düşünüyorum. Belki onun da olumlu bir katkısı vardır, hakkini yemeyelim, yine de sessiz ve kötü geçen bir dönemdi diye hatırlıyorum.
Gülerken kaybettğini ağlayarak kazanamazsın.
Yer İmleri