Sayfa 278/719 İlkİlk ... 178228268276277278279280288328378 ... SonSon
Arama sonucu : 5745 madde; 2,217 - 2,224 arası.

Konu: DEVA - Deva Holding

1.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Bilanço kacinda gelir
    Konsolide bilançolar için son tarih 21 Ağustos olduğuna göre, Deva büyük olasılıkla 18 Ağustos'ta açıklar

2.  Alıntı Originally Posted by Sayilar10 Yazıyı Oku
    Konsolide bilançolar için son tarih 21 Ağustos olduğuna göre, Deva büyük olasılıkla 18 Ağustos'ta açıklar
    11.08.2023 de gelir bilanço adetidir geçici vergi beyannamesi verme süresindeki bir önceki cuma açıklar bilançoyu

3.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Bu bile güzel haber sayılır, bir kaç güne hangi kurum olduğu belli olur. Bir rapor vs yazarlar sanırım.
    aslında 30-40 kişi bununla ilgili mail yazıp taciz etse kap bile attırırız bunlara geçmişte böyle bir kap attırmıştık

4.  Alıntı Originally Posted by KAFASINAGÖREYAZAN Yazıyı Oku
    11.08.2023 de gelir bilanço adetidir geçici vergi beyannamesi verme süresindeki bir önceki cuma açıklar bilançoyu
    Geçiciye göre değil, bilanço son tarihi öncesindeki cuma...18 ağustos yani.

Bistte bilanço tarihi istikrarı konusunda bir numaradır şirketimiz
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

5.  Alıntı Originally Posted by KAFASINAGÖREYAZAN Yazıyı Oku
    Merhaba sormuş olduğunuz bu soruları aynı şekilde deva yatırımcı ilişkilerine mai atıyorum sizde mail atın gelen cevabı buraya yazıp paydaşları bilgilendirelim muhtemelen yine kem küm edeceklerdir biz yine de soralım bakalım be yanıt verecekler

şu şekilde sordum

Yönetim kurulu başkanı Philip bey 2017 yılında bir röportajında biyotech ilaç için 8 yıllık bir sürecten 160 milyon euroluk bir yatırımdan bahsetmişti. Biotech ilaç bölümü şu an için hem fiziksel üretim aşaması olarak hem de arge olarak ne aşamadı ürün lansmanları hangi tarihte yapılması planlanıyor bu sektör için bir gelecek projeksyonu paylaşmanız yada kapta bilgilendirmeniz mümkümüdür.

bu arada deva hiçbir fon ve aracı kuruma randevu verip bilgilerndirme yapmıyordu aracı kurumumdan öğrendiğim bir bilgi onlarla görüşmemişler henüz fakat bir aracı kuruma randevu verip görüşmüşler hangi kurum olduğunu öğrenemedim aracı kurum hangisi kendi kurumlarınıza sorarsanız bilgi almaya çalışalım. bu arada bu olay deva özelinde bu konuda bir paradigma değişimidir
    böyle bir iletişim politikası değişikliği Deva'nın iletişim politikasında devrim niteliğinde değişme olur (kimi politikacıların yaptığı gibi; "cevapları sorulayan bir mülakat ve görüşme" olmazsa )..

hissenin, düşük fiyatlanmasındaki en büyük pay, benim izlediğim kadarıyla; iletişim sorunudur.. doğru iletişimle, temettüdeki yanlış piyasa bilgisini de (%12lik imtiyazın, %80-90mış gibi muhabbete konu olması) ortadan yok edebilirler.. en önemlisi; yatırımcı, şirketin gelecek vizyonunu firmadan dinlemiş olur. çok değerli olur..

6. Ak portfoy yeni fon cıkardı #BUY adı büyüyen hisse senetleri fonu altında devadan güzel büyüme hissesimi var yönetimin biraz tanıtım yapması öne çıkması lazım bencede

7.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Geçiciye göre değil, bilanço son tarihi öncesindeki cuma...18 ağustos yani.

Bistte bilanço tarihi istikrarı konusunda bir numaradır şirketimiz
    Ali bey dördüncü çeyrek hariç diğer çeyreklerde geciciyi göndermeden önce bilançoyu gönderiyor huyu bu geçici 17 ağustosta zorunlu göndereceği için bilançoyu 11 ağustosta gönderir 18 ne kalmaz tek istisna 4 çeyreklerde sadece geçici bilançodan önce açıklanıyor.

8.  Alıntı Originally Posted by KAFASINAGÖREYAZAN Yazıyı Oku
    Ali bey dördüncü çeyrek hariç diğer çeyreklerde geciciyi göndermeden önce bilançoyu gönderiyor huyu bu geçici 17 ağustosta zorunlu göndereceği için bilançoyu 11 ağustosta gönderir 18 ne kalmaz tek istisna 4 çeyreklerde sadece geçici bilançodan önce açıklanıyor.
    4 yıldır dediğimin istisnası olmadı, bakalım 11 mi, 18 mi, bekleyip görelim.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

Sayfa 278/719 İlkİlk ... 178228268276277278279280288328378 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •