Sayfa 279/385 İlkİlk ... 179229269277278279280281289329379 ... SonSon
Arama sonucu : 3078 madde; 2,225 - 2,232 arası.

Konu: AKYHO - Akdeniz Yatırım Holding

1. merile bak yahu,
    hiç erinmiyor geliyor akguv'de bile al sat yapıyor.

bırak derinleştirme tahtamızı arkadaş,
    bizi derinleştiren zaten yeterince derinleştirmiş.
    daha ne hacet.

2. Yabancılar 1200 çıkmış teb ve gedik karşılamış ama 5,50 fen beri gedik baskılıyor gün sonu artı çıkıyor meri nin ne işi var makina oyuncuya çalışıyor bu gün çok rahat tavan olurdu 3.80 üstü hemen gedik baskıları büyük pislik var ya yeterince mal alamadı ya da beklediği paket mal var ilginç aslında satıcı da gelmiyor ama

3. Bir ara gedik 54 bin artı idi en son galiba 34 falan artı

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    https://merakneguzelsey.blogspot.com/
    Gönderi
    4,470
    Ben burda yapılan işlemleri spk yi geçtim cimere şikayet ettim adamlar resmen her iyi haberde insanlar hisse aldıkça bunlar sattı bunlar suç normalde inceleme yapılması gerekiyor sizde şikayet edin derim başkada bisi elden gelmez böyle böyle piyasa düzelecek hem gedik 10 tl fiyat veriyor hem son 4 ayda satan kim en çok ta hisse 10 tl olcak diyen satıyor

asus di-ye nane bi tabletten yazıldı
    AT yarışı Gibi borsa dan Tüyo bekleyenlere yatırım tavsiyesi içermez yazdıklarım öngörülerim arkadaş sohbeti düşünmek gereklidir almak satmak size aittir çünkü para sizindir ..

5.  Alıntı Originally Posted by ata_306 Yazıyı Oku
    Ben burda yapılan işlemleri spk yi geçtim cimere şikayet ettim adamlar resmen her iyi haberde insanlar hisse aldıkça bunlar sattı bunlar suç normalde inceleme yapılması gerekiyor sizde şikayet edin derim başkada bisi elden gelmez böyle böyle piyasa düzelecek hem gedik 10 tl fiyat veriyor hem son 4 ayda satan kim en çok ta hisse 10 tl olcak diyen satıyor

asus di-ye nane bi tabletten yazıldı
    .tebrikler....diğer duyarlı yatırımcılarıda şikayete davet ediyoruz.....
    .Yatırım tavsiyesi değildir.....

6. nasıl da tasdik ediyor edilen bütün küfürleri, ilenmeleri...
    helal olsun sana akguv
    sana da bu yakışır.

yıkılmak için yüksel hep.
    üzerimize devril boylu boyunca.

7. Yuh Allah belanızı versin, 3.95 nere 3.58 nere ...

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

8. Yarın seçimler zamanında yapılacak deseler bu kaliteli spek acaba ne yapar, bu kol kesen bireyselin malı acaba alana hayır getirir mi? Bence fitil fitil burnundan gelecek, ağlayanın malı gülene hayır getirmez, burda dönen işlemler normal dışı, patron hissesi mi bir daha asla, al birini vur ötekine, beddua alan bu patronlar mallarının hayrını asla görmezler, ah var üzerlerinde, kaybımı helal etmem mümkün değil, hakkımı haram ederek aranızdan ayrılıyorum. Elveda

Sayfa 279/385 İlkİlk ... 179229269277278279280281289329379 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •