Bu nedir arkadaş,4 ay olacak..sorun nedir..neden onay gelmiyor anlamak mümkün değil.. Belli ki bir sorun var..Çıkın açıklayın bari..
Bu nedir arkadaş,4 ay olacak..sorun nedir..neden onay gelmiyor anlamak mümkün değil.. Belli ki bir sorun var..Çıkın açıklayın bari..
Dostlar Tam Bizim Evlatliga yakisir bir surec bu bedelsiz ve Onay surecide.
Siz daha bunun herhangi bir haberinde yada hareketinde insan gibi davrandigini gordunuz mu?
Hani Okulda Cam Kirilir kimse kimin kirdigini bilmez ama kesin Turgut yapmistir der.
İşte O Misal..
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaşlar geçen hafta da yazmıştım,bedelsiz onayımız en iyi olasılıkla ekimin son haftası ya da en kötü ihtimalle de kasımın ilk ya da 2. haftası.Bir yerde spk sermaye artırım başvurularını 1 ay içinde neticelendirir diyordu.Bizim ki sanırım 4.ayın bitiminde 5 ten gün alınca onaylanacak.Sorun değil diri kalmamıza neden oluyor bu beklenti.Ha bugün onay gelseydi en fazla %10-20 daha götürüp memocan kardeşimin dediği gibi malı basardı.Artık ne yaparsa yapsın bilançoyla beraber de gelirse gelsin bu senetten en az %25 alacağımız var.Bilanço beklentim de iyi bunu da belirtmiş olayım.Bana bakarak hareket etmemenizi de öneririm.
.
Yarın bedelsiz gelmedi diye hafif salsada bugünkü gibi papucun pahalı olduğunu görüp toparlayacaktır.
.
Syg
Burada verdiğim bilgiler amatörce bilgilendirme amaçlı olup yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirilmemelidir ve her türlü alım satım işlemlerinizde yatırım danışmanınıza danışarak karar vermeniz önerilir.
Bedelsizlerde tepkiler olanilşyır ama ille hisseye önemli bir hareket getirir diye bir sey yok. Hersey tahtacını insiyatifinde.
Silopi elektrik halka açılması, geri alınan hisselerin iptal edilmesi, banka ve faktöring sektördeki büyğk yerli ce yavancılara satışı, gemicilik alanında atılım, gsdde nin farklı bir faliyete dönüştürülmesi gibi konularda önemli gelişme olursa belki hisseye daha önemli tepki oluşur.
Burada verdiğim bilgiler amatörce bilgilendirme amaçlı olup yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirilmemelidir ve her türlü alım satım işlemlerinizde yatırım danışmanınıza danışarak karar vermeniz önerilir.
Sevgili ortaklar,
Size 10 puanlık uzman sorusunu sormak istiyorum.
-Bedelsiz onayı gelmedi diye %2 düşen hisse (yukarıda sayılan 6 beklentisi de olan) onay gelirse ve bölünürse şimdiki değerinden % kaç değer kazanır?
.
a)20 b)30 c)40 d)50 e)100+x
.
Görüşleriniz benim için önemlidir.
.
Syg
Silopi halka açılması veya hisse devri iyi fiyatla olursa coşar yalnız başına %50.
Banka ve faktoring satışı şu piyasa da çok ucuz gideceği için olumsuz elimizdeki bankalara sahip olalım istikrara kavuşulduğu zaman şimdinin 10 katı eder.
Gemicilik alanında zaten yeni yatırım var bu da olumlu ve fiyatların içinde sanırım.
Eldeki nakitle yeni yatırım alanlarına yönelmesi ise (enerji,menkul kıymetler yatırım şirketi gibi) olumlu olur.
Yer İmleri