Originally Posted by hamdido ... Şerbetsiz düğün hiç çekilmiyo. ... Sen de düğünden önce, biraz erken kutlamaya başlasaydın Dedem "was here" mı oldu acep
Her şey sudan meydana gelmiştir. Thales
Ben de bu arada ay sonuna doğru dede oluyorum. Bu da bana iç mihrakların (Oğlanın) bir oyunu.
Originally Posted by Andrei28 Keşke Kurtlar vadisi karakteri yerine Andrei Tarkovsky'i çağrıştırsaydı Emin olun, Kurtlar Vadisini hiç seyretmedim, özür dilerim. Bir SSCB sinemacısını çağrıştırması ise, mümkünatı yok deyelim.
Originally Posted by 1967enver Milletin "Dede" dediğine bakma Abi, bunnar dış mihrakların oyunu. Yaf o derviş manasında
Originally Posted by DeliKAN Valla ben bakamam tükana... Bu akşam da davul zurna ekibi getirirler sizin yokluğunuzda.. Ben de yokum siz yoksanız.. Alırım yanıma iki sarışın... Gezerim hisse topiklerinde.. Reha GAYA yok deye bir şey yok efendim, sadece geç gelecek demektir. O kadar sarışını kucaklayıp gelecek, elbette biraz geç kalıyor haliylen!
Originally Posted by 1967enver Ben de bu arada ay sonuna doğru dede oluyorum. Bu da bana iç mihrakların (Oğlanın) bir oyunu. Bu dede olma işi aramızda kalsın, prostatım duymasın. Sonra sıkıntı yaratıyor, sonda ile kontrol etmeye çalışıyorum.
Originally Posted by 1967enver Ben de bu arada ay sonuna doğru dede oluyorum. Bu da bana iç mihrakların (Oğlanın) bir oyunu. Şimdiden tebrik ederim. Şerefine diyeceğim ama bugün istirahatteyim.
Ben de öyle (Atölyedeyim.), birde antibiyotik var. Sapancada kutlarız artık.
Forum Rules
Yer İmleri