ASELS...
Kısa vade değerlendirenler için güzel fırsatlar vermeye devam ediyor...
Bugün satanlar alım için öncelikle ortalamanın üzerine çıkmasını beklemeliler...
![]()
ASELS...
Kısa vade değerlendirenler için güzel fırsatlar vermeye devam ediyor...
Bugün satanlar alım için öncelikle ortalamanın üzerine çıkmasını beklemeliler...
![]()
"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.
Ben işlem yapmıyorum...
Grafik isteyen olursa, zamanım olmadığı için üzerinde çalışma yapmadan paylaşabilirim. Artık grafiklerden biraz olsun anlayabildiğimizi umuyorum...
Yeni bir proje üzerinde çalışıyorum. Ölmeden yapılacaklar arasındaydı...
İlk adımları attım. Biraz çetrefilli bir sistem. O nedenle ince detaylara dikkat ederek yavaş yavaş ilerliyorum...
Aslında benzer uygulama Tradingview 'da mevcut ve çok güzel çalışıyor ama sistemin tamamı değil. Bir bölümünü içeriyor. Kısmet olursa ben tamamını yapmaya niyetlendim...
İlk kısmının sonuna geldim. Bitince paylaşırım... Elbette yine eskilerden, eskimeyen bir sistem...
Geceye bir turku birakmayali epey oldu.
https://www.youtube.com/watch?v=fa_ZEOcqd18
Ya hu sevgili üstadım tamam. bi acemilik ettik bulaştık . Ben ne bileyim adamların bizi öpmek için hazır beklediğini. Bulaştık, cezamı zı ödedik. Artık sildik aşk defterimizden. Habire yüzümüze vurma acemiliğimizi.
Sen gençliğinde hiç hata yapmadın mı yahu. cıh cıh cıh.
sende az değilsin heeee. Grafiğin en dibinden sıyırdın aldın hisseyi bi de şarkı türkü çaldırıyon. Kız sana helal olsun tas kebap pilav azucuk zahmetli olacak ama güzel günler göreceğiz diye düşünüYORUM
Hani bi laf var ya "olduğu kadar, olmadığı kader" Bu sefer olacak umarım. Dilerim.
Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
" Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"
Ben hâlâ hata yapıyorum Selim...
Mesele, neyi neden yaptığımızın bilincinde olmakta. Uyulması gereken kurallar olmasında ve bunlara sıkı sıkıya uyulmasında...
Ben yapamıyorum. Hayallerimin peşinde koşuyorum. Bu da benim tarzım...
Yoksa piyasadan para kazanmak öyle sanıldığı kadar zor değil. Zor olan itaat...!!!
[IMG]Ben yapamıyorum. Hayallerimin peşinde koşuyorum. Bu da benim tarzım...[/IMG]
En iyisini yapıyorsun üstad, boş ver hayat kısa hayalleri gerçekleştirmek önemli.
Hayırlı Cumalar...
Cuma 'nın hayrı ve bereketi üzerimize olsun inşaAllah...
Yer İmleri