Sayfa 279/367 İlkİlk ... 179229269277278279280281289329 ... SonSon
Arama sonucu : 2932 madde; 2,225 - 2,232 arası.

Konu: Sistem Takibi - III

ASELS...

Kısa vade değerlendirenler için güzel fırsatlar vermeye devam ediyor...

Bugün satanlar alım için öncelikle ortalamanın üzerine çıkmasını beklemeliler...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

Ben işlem yapmıyorum...

Grafik isteyen olursa, zamanım olmadığı için üzerinde çalışma yapmadan paylaşabilirim. Artık grafiklerden biraz olsun anlayabildiğimizi umuyorum...

Yeni bir proje üzerinde çalışıyorum. Ölmeden yapılacaklar arasındaydı...

İlk adımları attım. Biraz çetrefilli bir sistem. O nedenle ince detaylara dikkat ederek yavaş yavaş ilerliyorum...

Aslında benzer uygulama Tradingview 'da mevcut ve çok güzel çalışıyor ama sistemin tamamı değil. Bir bölümünü içeriyor. Kısmet olursa ben tamamını yapmaya niyetlendim...

İlk kısmının sonuna geldim. Bitince paylaşırım... Elbette yine eskilerden, eskimeyen bir sistem...

Geceye bir turku birakmayali epey oldu.

https://www.youtube.com/watch?v=fa_ZEOcqd18

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,048
     Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    KCHOL...

Birçok hisse gibi bu da ciddi düşenler arasında...

Sistemlere uyanlar, bu hisseye bulaşmamıştır diye düşünüyorum...

Göstergeler dibe çok yakın olduğumuzu gösteriyor. Yine de emin olmadan almamak gerekir. Önce bir görelim...
    Ya hu sevgili üstadım tamam. bi acemilik ettik bulaştık . Ben ne bileyim adamların bizi öpmek için hazır beklediğini. Bulaştık, cezamı zı ödedik. Artık sildik aşk defterimizden. Habire yüzümüze vurma acemiliğimizi.
    Sen gençliğinde hiç hata yapmadın mı yahu. cıh cıh cıh.

Alıntı Originally Posted by alyel Yazıyı Oku
    Geceye bir turku birakmayali epey oldu.

https://www.youtube.com/watch?v=fa_ZEOcqd18
    sende az değilsin heeee. Grafiğin en dibinden sıyırdın aldın hisseyi bi de şarkı türkü çaldırıyon. Kız sana helal olsun tas kebap pilav azucuk zahmetli olacak ama güzel günler göreceğiz diye düşünüYORUM
    Hani bi laf var ya "olduğu kadar, olmadığı kader" Bu sefer olacak umarım. Dilerim.
    Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
    " Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"

Alıntı Originally Posted by selimtogrul Yazıyı Oku
    Ya hu sevgili üstadım tamam. bi acemilik ettik bulaştık . Ben ne bileyim adamların bizi öpmek için hazır beklediğini. Bulaştık, cezamı zı ödedik. Artık sildik aşk defterimizden. Habire yüzümüze vurma acemiliğimizi.
    Sen gençliğinde hiç hata yapmadın mı yahu. cıh cıh cıh.
    Ben hâlâ hata yapıyorum Selim...

Mesele, neyi neden yaptığımızın bilincinde olmakta. Uyulması gereken kurallar olmasında ve bunlara sıkı sıkıya uyulmasında...

Ben yapamıyorum. Hayallerimin peşinde koşuyorum. Bu da benim tarzım...

Yoksa piyasadan para kazanmak öyle sanıldığı kadar zor değil. Zor olan itaat...!!!

6. [IMG]Ben yapamıyorum. Hayallerimin peşinde koşuyorum. Bu da benim tarzım...[/IMG]

En iyisini yapıyorsun üstad, boş ver hayat kısa hayalleri gerçekleştirmek önemli.

Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku
    [IMG]Ben yapamıyorum. Hayallerimin peşinde koşuyorum. Bu da benim tarzım...[/IMG]

En iyisini yapıyorsun üstad, boş ver hayat kısa hayalleri gerçekleştirmek önemli.

Haklısın Üstadım,

Hayaller gerçekleşmeden geçirilen bir ömür, boşa yaşanmışlıklarla geçmiş demektir...!!!

Bu sebeple çok zarar ettim ama mutlu oldum. Sıkıntı yaşadım ama başarmanın verdiği hazzı tatmak nâsip oldu...

Artık gerisi masal. Nasıl sonuçlanacak görelim...

Hayırlı Cumalar...

Cuma 'nın hayrı ve bereketi üzerimize olsun inşaAllah...

Sayfa 279/367 İlkİlk ... 179229269277278279280281289329 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •