Sayfa 279/1005 İlkİlk ... 179229269277278279280281289329379779 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 2,225 - 2,232 arası.

Konu: Viop LXI

1. Karaduman,

balkon konuşmasını kısa tut
    acele etme bu trump adamı balkondan iter.
    hayırlı akşamlar herkese
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

2. Karaduman abi ben her gün risk alıyom, beni tebrik edecen mi
    Hamdım Piştim Yandım

3. Trump mı TUPRS mı dersen TUPRS derim
     Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Karaduman,

balkon konuşmasını kısa tut
    acele etme bu trump adamı balkondan iter.
    hayırlı akşamlar herkese

4. meselası var; TUPRS şuan kaçta..148 tl..tutmazsa nereye kadar iner, 120 tl..şimdi buraya kadar herşey normal..normal teknik seviye değeri falan..şeffaf yani..mesele ney biliyor musunuz..120 ye düştüğünde o kadar berbat hale gelecek ki tüm göstergeler cartlar curtlar..120 aşağı kırılması çok doğal olacak..çünkü kırılmaması çok zor olacak..işte burda şak şak gözleri bist100 e çevirecez..sizce nereyi aşağı yönde kırmış olmalı !!

Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    balkondonda konuşuruz damdan da bağırırız..accık daha zamana ihtiyaç var..önce şöyle bir toparlama yapalım..endex uzun vade düşüş trendi içindeyse ve bu yolun ortasında tepki yapmışsa şu hisse ya da bu hisse şu kadar tepki yaptı ben bildim vs. farkedermi..bence etmez..niye ..çünkü tepki yapmayan kağıt kalmadı..o zaman kağıt ismisi vermek boş..hakkaten boş..ben burda THYAO dan tutunda en dandik kağıtların analizini yapalım dediğimde herkes bir anda dağılıyor..neden..çünküsü var; kimse hiçbir kağıtta ileriyi göremiyor..anlık düşünüyor da o yüzden..işte sorun burda..olacak gerçi viop toptiriği bura

şimdi bu şirket pahalı mı?..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

6. şirket ucuz olabilir o beni ilgilendirmez çünkü tekniği ilgilendirmiyor

7. TUPRS ın 120 si bist100 ün 7500 ü..birebir eşit davranacak mı kesin ..hayır mecbur değil..ama bu tarz çok kağıt var..

8. Şu konjunktürde abka gibi hisse seçmeyi bilemeyen karpuz alır gibi iki tık tık yaparak hisse alan batar
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 279/1005 İlkİlk ... 179229269277278279280281289329379779 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •