Yine aynı terane sadece yükselince herkes konusuyor
Yine aynı terane sadece yükselince herkes konusuyor
derlerrrrrr,derlerrrr, sonrada ele verir yollarlar,bu hissedeki islem hacmi bu kadar artmisken neden arpa boyu ilerme yok,? nedenini solemicem herkes cok biliyor ya, bu hissede deniz bitti ,sadece cikarken iyi zamanda tamah etmeden cikin...
Redmi Note 6 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bay sayinlar nerdesiniz yahu e hani düşüyor siz hep çıkarken mi burda olacaksınız arkadaş ben hastalığa kalacam lanet olsun ben daha yokum tam sekiz yıl olacak BURCE kazandı hepinize sağlık selametle arada uğrarım
Ablayı gören olursa "Türkiye şartlarında kazanıp Amerikan standardında harcama yaparak gün yüzü görülmez. Genel yönetim giderlerini kısın. Yoksa bir gün darboğaza girer, fabrikayı bankalara kaptırabilirsiniz" diyebilir mi? beaaa!![]()
Türkiye dürüst, kuralları belli, halkın tamamının tasarruflarını değerlendirmek istediği bir borsa ile kalkınır.
"Temelle desteklenmeyen/betonlanmayan teknik kumdan kale gibidir". -0101 sözü-
yarın iyi bir açılış yapar mi.
bu kadar baskı niye ki
Borsadan alakası olmayan şirket şirketle alakası olmayan borsa da kağıdı ben kaç kere gerekli yere şikayet ettim olmadı Kendi alıp kendi satıyor kasayı dolduruyor millet te twet yada başka sayfalardan bakıp uçacak hoplayacak hiyakelerine inanip baktı yüzde üç gördüm u atlıyor sonra hoppa nur topu gibi bir burceniz oldu hayırlı olsun
Yer İmleri