Sayfa 28/46 İlkİlk ... 18262728293038 ... SonSon
Arama sonucu : 366 madde; 217 - 224 arası.

Konu: GEDIK - Gedik Yatırım Menkul Değerler

1.  Alıntı Originally Posted by wadecan Yazıyı Oku
    Grafiğe bakınca hareketlenmeye hazır gibi gözüküyor.
    Altı aydır grafiğe bakıyoruz ama bir halt olduğu yok.

2. vaybe her gün gedik alıyor kağıt hala tık yok beklerim bakem ne olacak...
    risk ve kar bana ait kimseye yatırım yönlendirmesi olmasın.Yatırım danışmanı değilim kendi bacağımdan asılırım.
    Nakit kraldır.

3.  Alıntı Originally Posted by kahramanbey Yazıyı Oku
    vaybe her gün gedik alıyor kağıt hala tık yok beklerim bakem ne olacak...
    Örneğin 02 - 16 kasımda Gedik 1.011.961 adet hisseyi 9,54 TL fiyat ile Gedik kendi hissesini almış görünüyor.

Fakat günlük, haftalık aylık, tarih aralığı takaslarına bakıyorum maalesef takaslarda GEDİKin aldığı hisseleri göremiyorum.

Takaslarda niye GEDİK kendi hissenin aldığı görünmüyor. Alınan hisseler takaslardan çekilip nerede olduğunu bulamadım.

Kendimce hayal kurdum bu topladığı hisseler yurt dışında bir yerde aynı DOCO hissesi gibi satılacak gibi bir düşünce olabilir mi? Kafam karıştı. Aklı selim paylaşım olursa sevinirim.

4. Bende orayı çözemedim bakalım bir süre napacak takasta al gülüm ver gülüm
     Alıntı Originally Posted by Serçe Yazıyı Oku
    Örneğin 02 - 16 kasımda Gedik 1.011.961 adet hisseyi 9,54 TL fiyat ile Gedik kendi hissesini almış görünüyor.

Fakat günlük, haftalık aylık, tarih aralığı takaslarına bakıyorum maalesef takaslarda GEDİKin aldığı hisseleri göremiyorum.

Takaslarda niye GEDİK kendi hissenin aldığı görünmüyor. Alınan hisseler takaslardan çekilip nerede olduğunu bulamadım.

Kendimce hayal kurdum bu topladığı hisseler yurt dışında bir yerde aynı DOCO hissesi gibi satılacak gibi bir düşünce olabilir mi? Kafam karıştı. Aklı selim paylaşım olursa sevinirim.
    VIA_G4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    risk ve kar bana ait kimseye yatırım yönlendirmesi olmasın.Yatırım danışmanı değilim kendi bacağımdan asılırım.
    Nakit kraldır.

5. Milletmi çok şey biliyor biz mi hic bir şey bilmiyoruz...
    Anlamadım gitti.. Borsanın her çıkış ve düşüşü her zaman gedik e yaramıyor mu?? Her düşüş ve çıkış alım ve satım demek değil mi... Bunu yapanlardan biri de GEDİİİKK..
    Her düşüşte gedik daha çok pirim yapmalı bence bu işte bir yanlış var...

6.  Alıntı Originally Posted by güven06 Yazıyı Oku
    Milletmi çok şey biliyor biz mi hic bir şey bilmiyoruz...
    Anlamadım gitti.. Borsanın her çıkış ve düşüşü her zaman gedik e yaramıyor mu?? Her düşüş ve çıkış alım ve satım demek değil mi... Bunu yapanlardan biri de GEDİİİKK..
    Her düşüşte gedik daha çok pirim yapmalı bence bu işte bir yanlış var...
    Aynen bende yazdıklarınıza katılıyorum keza ismen'de bu duruma katılıyor sürekli yükseliyor tek katılmayan
    gedik olacak ki uyuz eşek gibi bi oyana bi bu yanan sallanıp duruyor.

7.  Alıntı Originally Posted by Serçe Yazıyı Oku

Matriks i arayıp neden görünmediğini ( daha dogrusu toplam fark olarak göründüğünü)sordum. Bu alinan hisseler fiili dolasimdam çıktığı için ( muhtemelen %5 üzeri paya sahip birileri topluyor) görünmüyormuş.

SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by balıkadam Yazıyı Oku
    Matriks i arayıp neden görünmediğini ( daha dogrusu toplam fark olarak göründüğünü)sordum. Bu alinan hisseler fiili dolasimdam çıktığı için ( muhtemelen %5 üzeri paya sahip birileri topluyor) görünmüyormuş.

Acaba 9.10 tl den sattıkları 3 küsür milyon lotu tekrar toplamayami calisiyorlar.

Sayfa 28/46 İlkİlk ... 18262728293038 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •