Sayfa 28/243 İlkİlk ... 1826272829303878128 ... SonSon
Arama sonucu : 1938 madde; 217 - 224 arası.

Konu: ETYAT Euro Trend Yatırım Ortaklığı

1. Ne alaka şimdi ne tavan yaptı ne bişey

2. ETYAT Euro Trend Yatırım Ortaklığı

Ceza kişiye gelmiş,yazımı düzelttim.

hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
    Son düzenleme : toibek; 23-03-2017 saat: 20:45.

3. Tavan da yapacağı yok, zaten.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Açıklamalar
    Sermaye Piyasası Kurulu tarafından, Euro Trend Yatırım Ortaklığı A.Ş. (ETYAT) pay piyasasında ve Hedef Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş. (HDFGS) pay piyasasında gerçekleştirilen işlemlerin incelenmesi sonucunda, 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanunu (SPKn)'nun 107/1 maddesinde sayılan fiilin işlendiğine dair makul şüphe bulunması nedeniyle, 6362 sayılı SPKn'nun 1 inci maddesi çerçevesinde yatırımcıların hak ve yararlarının korunmasını teminen, yapay piyasa oluşturmaya yönelik işlemlerin engellenmesi amacıyla, 6362 sayılı SPKn'nun 101 inci maddesi ve 128 inci maddesinin birinci fıkrasının (a) bendi ile V-101.1 sayılı Bilgi Suistimali ve Piyasa Dolandırıcılığı İncelemelerinde Uygulanacak Tedbirler Tebliği'nin 18/1 maddesi kapsamında, Adem LAÇİNOK (MKK Sicil N 37556310) hakkında, Borsa İstanbul A.Ş. pay piyasasındaki işlemlerine ilişkin olarak 24.03.2017 tarihinden itibaren 3 ay süre ile;
    i. Brüt takas uygulanmasına,
    ii. Açığa satış ve kredili menkul kıymet işlemleri gerçekleştirmesinin yasaklanmasına,
    iii. Yatırım kuruluşlarının internet üzerinden emir kabul etmelerinin yasaklanmasına
    karar verilmiştir.
    Karar 2017/12 sayılı SPK Bülteninde yer almaktadır.
    **Hayatta en pahalı şey tecrübedir. Çünkü kazanmak için kaybetmek gerekir.

5. Kişi hakkında uygulanan bir tedbir.

6. ETYAT Euro Trend Yatırım Ortaklığı

Haklısın kişi olarak aynen,hatamı düzelttim,ıyarın için sağol.

hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

7. Estağfurullah... Uyarı için yazmamıştım. Dipnot, açıklama diyelim. Belki hisse üzerindeki satış baskısını kaldırabilir veya azaltabilir. İnşaallah, yarın göreceğiz.

8. Arkadaş kişiye ise biz neden alıp satamıyoz.şuan internetten alıp satamıyorum

Sayfa 28/243 İlkİlk ... 1826272829303878128 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •