Sayfa 28/274 İlkİlk ... 1826272829303878128 ... SonSon
Arama sonucu : 2186 madde; 217 - 224 arası.

Konu: PSDTC - Pergamon Dış Ticaret

1. Normaldir 54 gor 41 kapatmak....agir agir 8.70 goz kirpmaya basladi...

2.  Alıntı Originally Posted by caziler Yazıyı Oku
    54gor40a gel aynı şeyler
    http://bigpara.hurriyet.com.tr/borsa...tay/genel/1ay/

hisse 1 ayda ne yapmış bugünleri beğenmeyenlere gelsin

borsa sabırlıların sabırsızların parasını aldığı yer demiş ünlü düşünür pergamus

3. Ne yapmış da beğenelim boş boş analizler.
    . Millet uçmuş bu hala yüzde 1/2/3 gitmeye çalışıyor endex bu çıkana kadar bir düzeltme yapsa aldıklarını verir

Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    İnsan paranın sahtesini yapar, para da insanın...yorumlarım yatırım tavsiyesi değil dostça muhabbettir doğruları olduğu gibi yanlışlarıda elbet vardır...

4. Bütün senetler yüzde elliden fazla yapmış bizim az gitmiş

5.  Alıntı Originally Posted by caziler Yazıyı Oku
    Bütün senetler yüzde elliden fazla yapmış bizim az gitmiş
    bütün senetler dediğin0.50 1 tl ile 1.30 arası olan hisseler gitti doğrudur .

6. Milletin aklıyla mı dalga geçiyorsun....
     Alıntı Originally Posted by esbye06 Yazıyı Oku
    bütün senetler dediğin0.50 1 tl ile 1.30 arası olan hisseler gitti doğrudur .
    Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    İnsan paranın sahtesini yapar, para da insanın...yorumlarım yatırım tavsiyesi değil dostça muhabbettir doğruları olduğu gibi yanlışlarıda elbet vardır...

7. Prkab,trcas, kafein sattım bunu almak için. Trcas %28, prkab %35 , kafein %90 gitti son bir ayda,doğal olarak 3 ayda %18 ıkına ıkına çıkmış pergamon performansından tabiki memnun degilim. Özsermayesi eksiye düşmüş hisselerden bile bi sepet yapsaydım %40,50 gibi bir kazanç sağlardım. Sağlam dedik, sermayesinin üzeri kâr ve 1 tl civarı temettü diye aldık tam bi at hırsızı çıktı tahta yapıcısı. Bu boga piyasasında yan tahtalar kabaca %50 yapmışken,pergamonun neyinden memnun olucaz anlamadım. Arkadaş sanırım yanlış sayfaya yazdı. Petkim yada halkbank a yazacaktı. Neyse nasıl olsa çift haneleri görecek eşşek gibi. Lakin ben dahil buradakilerin %90 zaten ozaman burda olmuyacak. Sadece iki kişi kesin çift haneli rakamları görür.
    1. Tınaz abi
    2. Baygeorge
    Selam olsun pergamon yatırımcısına..
    Sana selâm yok lan aç gözlü spek.
    Son düzenleme : Cengo; 05-12-2019 saat: 22:00.

8. PSDTC .Bugün 7.54 denemesi yaptı burası direnç bölgesi işlem hacmi artarsa ve bu bölgeyi geçerse 8.00 leri hedefler teknik iyi bilanço güzel yıllıkda çok prim vermemiş bunlar olumlu tarafı şirket sağlam temettü verimi on numara izlemek lazım takip edin y.t.d.

Sayfa 28/274 İlkİlk ... 1826272829303878128 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •