Sayfa 28/94 İlkİlk ... 1826272829303878 ... SonSon
Arama sonucu : 750 madde; 217 - 224 arası.

Konu: BAYRK - Bayrak EBT Taban Sanayi ve Ticaret A.Ş

1. 299 lot gelmiş. 1000 sipariş vermiştim...

2. Bu şekilde dağılınca kimse satmadigindan hisse tavanlar yapıyor. .diğer türlü adam blok alıp basıyordu...

Alıntı Originally Posted by gd4167 Yazıyı Oku
    İş bankasına gittim bu gün arz dan yararlanmak için imzada attım ama hisse hala gözlükmüyor iş bankasından alan varmı bu hisseyi

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Ayni dert bendede var. Biraz once musteri yetkilisini aradigimda kendilerinin durumu goremedigini subeden bilgi alinabilecegini soyledi. Bende pardon ama bu saatte hangi aubeniz acik soyleyin ona gore arayayim dedim. 3-4 saniye sessizlikten sonra kapattim telefonu suratina.
    Parayi veren biz, mali alan biz, ama ortada mal yok, ne kadar alinacak belli degil. Yatirim hesabindaki parayi kullanamiyosun vs vs vs.
    Sacma sapan bi durum oldu. Neyse pazartesiyi bekleyecez sanirim.

- Soylediklerim insanlari etkilemek icin degildir.
    - Yatirim tavsiyesi yapacak kadar iyi olsam burda isim olmaz.
    - Kimse benim yorumlarima gore islem yapmasin !!!
    Yazdığım hiçbir şeyi önemseyip dikkate almayın. Kafam iyidir

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    3-4 araci kurumdan girdik hepsi gelmis !

hepsi gelse ne olacak [emoji846]

burda 6-7 tavan olabilir, cunku tavan %10 !

papil ve ardyz 'de %20 idi tavan ve 3-4 tavan yapmisti ! ayni yere gelir.

birde talep papil ve ardyz'ye gelenden de fazla olmus ! ama miktarsal olarak fazla ! parasal deger acisindan cok fark yok.

ama "5 para etmez bir sirket" icin 128 milyon lot talep girilmesi borsaya olan ilginin ne boyutta oldugunu gosteriyor !

yatırım tavsiyesi degildir

5. Evet dogru...ama yıllara göre kar açıklamış , daha kötü şirketler de var...

6.  Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    3-4 araci kurumdan girdik hepsi gelmis !

hepsi gelse ne olacak [emoji846]

burda 6-7 tavan olabilir, cunku tavan %10 !

papil ve ardyz 'de %20 idi tavan ve 3-4 tavan yapmisti ! ayni yere gelir.

birde talep papil ve ardyz'ye gelenden de fazla olmus ! ama miktarsal olarak fazla ! parasal deger acisindan cok fark yok.

ama "5 para etmez bir sirket" icin 128 milyon lot talep girilmesi borsaya olan ilginin ne boyutta oldugunu gosteriyor !

yatırım tavsiyesi degildir
    Son cümlenize katılmıyorum , şirketin ederi ve arzı fiyatsal olarak yüksek olabilir tamam ama dünyada hiç bir zaman bitmeyecek bir sektöre üretim yapıyor bu baya + bir olay. Tabi görüşünüze de ayrıca saygı duyduğumu belirtmek isterim.

7. Hisse ne zaman borsada işleme başlayacak bir bilgi yok bilgisi olan varmı arkadaslar

8. Bizim borsada şirketin olsun masa sandalyeli
    ..bedelli isi var...adese 126 milyon para girdi bedelliden , sadece bir örnek.. başka bir sürü örnek var daha kötü şirket . Cemas, nigbas vsvs bedelli yapıyor 30-100 milyon kazanıyor ..üretim yapsa kazanamazlar ...

Sayfa 28/94 İlkİlk ... 1826272829303878 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •