Sayfa 28/1002 İlkİlk ... 1826272829303878128528 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 217 - 224 arası.

Konu: Viop LXIV

1.  Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    bizim cephede de, ya ayağımıza oturdu

yada biz kucağa oturduk
    Ayasafsaf abi paso arkadan itekliyo

https://youtu.be/zf203goZtg4?si=XxcrK951TAsvwEQ4
    Hamdım Piştim Yandım

2.  Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    buraların üstü yok... reversle, birde longculara uza
    Verdim gitti

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    bunu sadece bu piyasada zarar yazdırırsın bedri başka şeylerde var ama her yerde herşey konuşulmuyor.
    sen bana süpriz atı bul ABD piyasalarında sen oradaki şirketleri takip ediyorsun büyüyen yeni şirket olabilir gömelim 50 bin dolar 3-5 sene bakmayalım oraya
    Bilançosu gelirleri kullanan kişi sayıları sürekli artan bir şirket fiyatı uygun..PYPL..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

4.  Alıntı Originally Posted by katırcı_bedri Yazıyı Oku
    Bilançosu gelirleri kullanan kişi sayıları sürekli artan bir şirket fiyatı uygun..PYPL..
    eyvallah özelden seneryomu yazdım.
    teknik olarak güzel çalışması var.
    çanak çömleğe oynuyacam zamanlamam özelden belirttiğim dilim.
    2 etf 2 hisse pozisyonum olacak bedri iyi oynayan kazansın .
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

5. Ulen cistak dayu. Gitti gül gibi longlar
    Macideyi fiyatin üstüne koymandan belliydi zaten

6. Hazine ve Maliye Bakanlığı, bugün gerçekleştirdiği iki devlet tahvili ihalesinde, 102 milyar 757,8 milyon lira borçlanmaya gitti.

İlk ihalede, 1 yıl (364 gün) vadeli, 3 ayda bir kupon ödemeli Türk lirası gecelik referans faiz oranına (TLREF) endeksli devlet tahvilinin ilk ihracı gerçekleştirildi. İhalede dönemsel faiz 12,05 oldu.

Nominal teklifin 100 milyar 155 milyon lirayı bulduğu ihalede, nominal satış 48 milyar lira 823 milyon lira net satış 48 milyar 195,6 milyon lira olarak gerçekleşti.

Kamudan teklif gelmeyen ihalede, piyasa yapıcılarından 60 milyar 70,3 milyon liralık teklif alındı ve bu kesime 30 milyar liralık satış yapıldı.

İkinci ihalede, 4 yıl (1617 gün) vadeli, 6 ayda bir yüzde 15 kupon ödemeli sabit kuponlu devlet tahvili yeniden ihraç gerçekleştirildi. Basit faiz 36,49, bileşik faiz ise 39,81 oldu.

Nominal teklifin 33 milyar 643,8 milyon lirayı bulduğu ihalede, nominal satış 15 milyar 439,8 milyon lira, net satış 13 milyar 562,2 milyon lira olarak hesaplandı.

Kamudan teklif gelmeyen ihalede, piyasa yapıcılarından 21 milyar 877 milyon liralık teklif alındı ve bu kesime 11 milyar liralık satış yapıldı.

Böylece Hazine, iki ihalede, toplam 102 milyar 757,8 milyon lira borçlandı.

Kaynak : Anadolu Ajansı

https://www.youtube.com/watch?v=007Cnu2PKv4
    Son düzenleme : nohut; 08-04-2025 saat: 16:52.

7. Hükümetin sözcüsü küçük cem arac fiyatları %25 düşer demiş. Abd vergilerini düşünerek, yada bu adam ÖTV üzerinde bir gelişmeyi içeriden haber aldı. Olabilir mi.

8. Vagondan atlayan atlayana palagöz. ver çoşkuyun.
    trup bile asrın lideri önünde diz çökmüş durumda.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 28/1002 İlkİlk ... 1826272829303878128528 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •