Sayfa 28/760 İlkİlk ... 1826272829303878128528 ... SonSon
Arama sonucu : 6077 madde; 217 - 224 arası.

Konu: BLCYT - Bilici Yatırım

1.  Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    istanbul'da orta halli bir 2+1 daire fiyatına devasa şirketin %1'ini alabiliyorsun.

şu şirketin piyasa degerinin nasıl da yerlerde süründüğünün bir örneğidir.

Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir !!
    kesinlikle doğru.beklediğimiz yerlerde değil. Süründüğümüz ortada.kasım ayından bu yana iş yatırım sadece 800 bin lot alım yapmış.işyatırım alım yapıyorsa pozitif yönde bir bildiği vardır diye düşünüyorum.2,5 senedir beklettiğin yeter.bu yıl büyük bir yükseliş kaydedeceğini düşünüyorum.iş alıyorsa vardır bir hikmeti.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    İş yatirim ile alakasi yok bence, bende genel olarak is yatirimi kullaniyorum. Hatta bu hisse icin sadece is yatirim hesabimi kullaniyorum.

Ama bir acidan is yatirim soyle onemli, oyakta mevcut gorunen hisselerin bir kismi buraya dogru hareketlenmis gorunuyor. !!!dagitilmis hisseler

Bununla birlikte sirket zaten 1.5 milyon lot hisse geri alim yapmis, bence sirketlerin geri alim politikasi yanlis. Bu sirketi kim alim icin yonlendirmisse yatirim danismani olarak yanlis yapmis bence.

Yeniden alim yerine dogru bir yatirimci iliskileri departmani koordine etse ve ozellikle sirketin tum olumlu ve olumsuz hareketlerini anlasmalarini kap ile paylassa bu sirket su an 3 liradan islem gorurdu. Denemesi cok kolay

Hisse alim programi cok yanlis bir stratejidir. Olumlu degil olumsuz etkiler sirketin imajini ve piyasa degerini zedeler

kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir !!

3. artık iyice şüphelenmeye başladım bu hisse de bir şey var ama hadi hayırlısı
    zamanında defter değerinde bir problem mi vardı ki bu seviyelerde uzunca süre kaldı acaba değeri bu seviyeler mi
    ben bütün mercilere şikayetler de bulundum ve bulunmaya da devam edeceğim
    sizden ricam kasıtlı bulduğunuz ne varsa sizde aynı şekilde şikayetleriniz de bulunabilirsiniz
    hissenin en zirve ve muhteşem dönemindeki olaylara ve ülke politikasına baktığım da şu ankinden çok farklı şeylere rastlıyabiliyorum
    ytd.

4. farklı siteler de yine her zamanki gibi izlenme sayısı ile 1. sıraya yerleşmiş
    umarım yine spekülatif izlenme değildir diyeceğim bu sefer ama büyük ihtimal yine spekülatif
    bunlar değnekçi değilse, o adamlara kızmıyorum yönetime kızıyorum bu tip adamların elinde oyuncak ediyorsunuz
    git-gel yapıyorlar en azından söz verdiğin alımları yap aşağı salma hisseyi kaptırsınlar elindeki malları bak gör yapabiliyorlar mı spekülasyon
    her 2 seçenek dede yönetim suçlu rezil etti bizi rezil
    inşallah spk nın dikkatini çeker her hafta sahte izlenmeler git-gel spekülasyonları
    ytd.

5. mynet de izlenme artıyor yine ya 14 de kusacak yada 15 i kaldıracak
    ne günlere kaldık ya

6. ENDEX %0,45 pirimli
    bilicinin herhalde 1,20 üzerine çıkması için endexin 200 bini geçmesini bekliyor
    ytd.

7. Elimde 1.52 maliyetli Ulaş ile 1.14 maliyetli Blcyt vardı. Tek kağıda düşelim dedik. Kendimce araştırdım, her yönüyle Bilici mantıklı geldi. 1.54' den Ulaş' ları sallayıp 1.14' den Bilici aldım. Fazla değil geçen cuma idi. Ulaş % 10 primlendi. Biliyorum bu tür yorumlar maç sonu yapılan boş yorumlara benziyor ama kısa vadeli bu değişimler insanı etkiliyor. Temennimiz Bilicinin atak yaparak hak ettiği yerlere gelmesi.

Sayfa 28/760 İlkİlk ... 1826272829303878128528 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •