Sayfa 280/1527 İlkİlk ... 1802302702782792802812822903303807801280 ... SonSon
Arama sonucu : 12209 madde; 2,233 - 2,240 arası.

Konu: Ortaya Karışık

1.  Alıntı Originally Posted by denizkiraz42 Yazıyı Oku
    Kozaada pasta cok buyuk oldugu icin arti endekste goturse kagidi ky dokemeyecek. O yuzden baskiliyor. Tek derdim

endeks kizarirsa bizim kozaa nerde olur acaba . Bu seferde yukari mi surer asagi mi
    Deniz bey, mhkm bu yil sonuclanmaz ise ?

2.  Alıntı Originally Posted by FKK Yazıyı Oku
    Deniz bey, mhkm bu yil sonuclanmaz ise ?
    8.40-4.30 bandinda gidip gelir. Bilanco hareketi yapmaz bu. Yapsa kendine kari yok yabancinin temettu alamiyor ki. Bilancoyu pas geciyorum bu yuzden

3. Mhkm nin fos cikmasi sonrasi ybnc nin 100mil lotu nereye indirecegini tahmin ediyorsunuz? Yoksa bekler mi? Desenize cift haneler hayal bu sene?

4. Kozalaklar da bile bile Lades dedik ne temettü var ne bölünme neyi bekliyoruz bende bilmiyorum hep zarar yazdı mahkemenin ne zaman sonuclanir bilen yok yabancı götürür mü bunları niye parasini bizim gibi bu asalaklara bağlasin yok grafik yok takas hepsi boş

5.  Alıntı Originally Posted by denizkiraz42 Yazıyı Oku
    Yasar erdinc hoca tanistirdi cogu kisiye bu parsani. Patron mal satisi kesin ve net bilgi. Elinde %40 lik mal kaldi. Hatta hukumetten hicbir tesvik alamadigi icinde cok sitemli oldugunu biliyorum. Tesvik alamadigi icin satiyor yatirim icin. Net bilgi bunlar.
    Doğrudur hocam. Neyseki satsında yeni yatırımlar için satsın. Hükümette böyle bir firmaya nasıl teşvik vermez inan anlamış değilim hocam. Neyse siyasete girmeyelim. Vardır bir bildikleri. Bizim görevimiz al at unut. Saygılar

6. Deniz hocam netas sormustum gecende hatırlarsın umarim 7,15 gecince haber ver demistiniz 7,23 kspatmis ve hacim artmis bi bakarmisin girelim mi burdan (onun. Speginden cok alacagim var hem zaman hem para)

EVA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7. Hiç birşeye yanmam ama bu amk hisseleri borsa üst üste rekor kirarken biz niye hep eksi yız hiç mi etkilemez borsanın cikisi batık şirketler bile yeşil kapatıyor millet boşuna para yatırdı bunlara hep terse yakalanıyor uz sanki gözaltı pazarında işlem görüyor lar

8.  Alıntı Originally Posted by zeytinci Yazıyı Oku
    Doğrudur hocam. Neyseki satsında yeni yatırımlar için satsın. Hükümette böyle bir firmaya nasıl teşvik vermez inan anlamış değilim hocam. Neyse siyasete girmeyelim. Vardır bir bildikleri. Bizim görevimiz al at unut. Saygılar
    Yarını da izlicem eğer ipek süründürmeye devam ederse dalacam biraz, bedelli muhabbeti okudum ihtimal dahilinde midir ne dersiniz?

Sayfa 280/1527 İlkİlk ... 1802302702782792802812822903303807801280 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •