Sayfa 279/1527 İlkİlk ... 1792292692772782792802812893293797791279 ... SonSon
Arama sonucu : 12209 madde; 2,225 - 2,232 arası.

Konu: Ortaya Karışık

1.  Alıntı Originally Posted by denizkiraz42 Yazıyı Oku
    Yalniz pastasi takasi iyi.
    Kar cebe yap biraz .
    Ama gidecek yolu var gorunuyor da endeksin ilerde olasi duzeltmesi icin kar cebe yapilmali. Yoksa bu takas petkm i goturur daha
    Aç gözlüyüz hocam malum cebe yakıştıramadım karı hala[emoji3] yarın dediğim gibi yüzde 90 malı boşaltıcam baya şişti artık. Grafiği tamamlayıp beklemeye geçerim artık. 5.83 üzeri ciddi alışlar tahrik eder beni ama )

Sent from my iPhone

2.  Alıntı Originally Posted by jebaha Yazıyı Oku
    Ah hocam ah 2 gündür parsna bakınıodum hatta yazdım da burada parsncı bulamadım görüş alacak, elim varmadı bugn hisse %12 verdi, ölün mü öldürün mü yarın sasayı izlicem, deniz hocam direnci paylaştı, üstünde kalırsa girecem s.kcm ipeini kozasını, hisse eylül değerinde sayılır dip yapıp çıktı diye sevinioz. Çok ümitliydim ama mahkeme fason çıktı satış matış çok zor sahibi belli deil..
    Amma yaptın jebaha kardeşim. Benim gibi 1.07 maliyetli parsan aşığı uzun vadeci birini daha tanımadın mı daha .Parsan topiğinde de az çok yazarım. Al kardeşim al 30 lardan döndük geldik gerçi 100 tl de olsa satmam ama. Al at unut.Saygılar.Allah'a emanet olun

3.  Alıntı Originally Posted by racar Yazıyı Oku
    Deniz bey bu adamlar bu hisseye para kazanmak için girmedi sanırım.
    Belirsizlik icinde buraya getirmeleri de pozitif. Yabancinin tarzi degil belirsizligin oldugu yere girmesi. Onlarda dava sonuclanir diye dusundulerki 5 lerden 8 lere geldi hisse.
    Olmayinca olmuyor. Bilancoya gore falan hareket etmiyor yabanci bunlarda. Tek hedefi sahiplik olayinin cozumu. Baska ne hikayesi varki bunlarin. Baska hikayesi olsa bu yesil endekste yerinde sayar mi ne yerinde saymasi eksi bile oluyor..
    O yuzden burdaki herkes sahsimda dahil bu beklenti icin alindi. Iyide cozulemeyen olay var onunde . Cozulunceye kadar beklemek . Bekleyinceye kasar hisse 5 i mi gorur 10 numu bilemem. Ama bildigim kozalaklarin bu hikaye disinda kimse bilancosuyla ilgilenmiyor yabancinin

4.  Alıntı Originally Posted by zeytinci Yazıyı Oku
    Amma yaptın jebaha kardeşim. Benim gibi 1.07 maliyetli parsan aşığı uzun vadeci birini daha tanımadın mı daha .Parsan topiğinde de az çok yazarım. Al kardeşim al 30 lardan döndük geldik gerçi 100 tl de olsa satmam ama. Al at unut.Saygılar.Allah'a emanet olun
    Abi sen gibisi yok bi ara buraya da yazmıştın 15’ten de alırım atarım kenara diye hatırlıom onu, kozaadan daha çok parsncısın sen 1 maliyete saygımı sunarım bu şelalenin nedeni ne galip hisseleri gibi hareket etmiş, tamam köpük olan kısmı vardı da noldu 7’lere geldi? Deniz hocam patron mal çıkıyor demiş, son 2 günkü hareket tepki mi sadece yoksa döndü diyebilir miyiz?

5.  Alıntı Originally Posted by jebaha Yazıyı Oku
    Abi sen gibisi yok bi ara buraya da yazmıştın 15’ten de alırım atarım kenara diye hatırlıom onu, kozaadan daha çok parsncısın sen 1 maliyete saygımı sunarım bu şelalenin nedeni ne galip hisseleri gibi hareket etmiş, tamam köpük olan kısmı vardı da noldu 7’lere geldi? Deniz hocam patron mal çıkıyor demiş, son 2 günkü hareket tepki mi sadece yoksa döndü diyebilir miyiz?
    Haklısın kardeşim. Deniz hocam bu konularda üstadımız. Evet patron satışı bariz bir şekilde görünüyor. Lakin yabancıda topluyor. Yadaaaa cep to cep. Patrondan bıyıklı yabancıya. Döndü demek için tekniğe bakmak lazım oda sayın Deniz hocamın işi. Bizi aydınlatacaktır. Lakin dönsede dönmesede her ay gelirimin 10 da 1 i parsanındır.Saygılar

6.  Alıntı Originally Posted by denizkiraz42 Yazıyı Oku
    ASUZU
    ALAÇALAN TAKOZ YUKARI KIRILMIŞ DEVAMI GELMELİ
    Hocam iyi akşamlar.asuzu için direnç 7.50 değil mi?

7.  Alıntı Originally Posted by zeytinci Yazıyı Oku
    Haklısın kardeşim. Deniz hocam bu konularda üstadımız. Evet patron satışı bariz bir şekilde görünüyor. Lakin yabancıda topluyor. Yadaaaa cep to cep. Patrondan bıyıklı yabancıya. Döndü demek için tekniğe bakmak lazım oda sayın Deniz hocamın işi. Bizi aydınlatacaktır. Lakin dönsede dönmesede her ay gelirimin 10 da 1 i parsanındır.Saygılar
    Yasar erdinc hoca tanistirdi cogu kisiye bu parsani. Patron mal satisi kesin ve net bilgi. Elinde %40 lik mal kaldi. Hatta hukumetten hicbir tesvik alamadigi icinde cok sitemli oldugunu biliyorum. Tesvik alamadigi icin satiyor yatirim icin. Net bilgi bunlar.

8. Kozaada pasta cok buyuk oldugu icin arti endekste goturse kagidi ky dokemeyecek. O yuzden baskiliyor. Tek derdim endeks kizarirsa bizim kozaa nerde olur acaba . Bu seferde yukari mi surer asagi mi

Sayfa 279/1527 İlkİlk ... 1792292692772782792802812893293797791279 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •