Sayfa 280/1001 İlkİlk ... 180230270278279280281282290330380780 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 2,233 - 2,240 arası.

Konu: Viop - XXIX

1. Geçen bir reklam sayfası çıktı.Para topluyorlar, ne belli sahtekar olmadıkları dedim duvardan ses geldi. Yani onların ne olduğundan öte senin niyetin önemli gibi.

Sonra iyi iş kurmuş kendine diye geçiştirdim. Oralardan sevap kazanma durumunu aştığıma inanıyorum, aynı yerden defalarca sınava girmenin anlamı yok.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    nasip olayına inanan birisiyim.
    Bazan hayattaki tesadüfler fırsat için sinyal oluyor,

Çalıştığım yerde arkadaşımın biri yıllardır birikimini gram altın alarak değerlendiriyor, 2 ay önce araba almak için bayii ile anlaşmış demişler ki elimizde yok bir ay sonra gelicek, kaporayı vermiş bekliyor. aradan zaman geçiyor tarih 1 Kasım öğleden sonra telefon geliyor bayiiden, parayı getir arabayı götür denmiş. abi dedi altın yükseliyor az beklesek mi, bende dedim ki bu arabayı almak istiyormusun, evet dedi. o zaman bozdur altınlarını al dedim, beni dinlemedi. ertesi gün altın düşüşe geçince 505 den bozdurdu gitti arabasını aldı...
    bugün laf açıldı nasıl memnunmusun arabadan dedim, abi dedi altın Bayaa düştü iyi ki bozdurmuşum, Saol dedi

Şimdi dönüp baktığımızda, o telefon bir sinyalmiş aslında o anda anlam veremesekte sonradan anlam kazanıyor
    Bu dünya seni sürekli pişman etmek üzere kurulmuş bir sistem. Biraz uyanınca ne varlığa sevinirim ne yokluğa yerinirim dememek mümkün değil. Azıcık yüzsüz olup istemem yan cebime koy demek de lazım.

3. KAP: ISATR ISBTR ISCTR ISKUR TIB [ANHYT ISFIN ISGYO ISMEN SISE TSKB ] TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş. Özel Durum Açıklaması (Genel)

Orjinal Link:

https://www.kap.org.tr/Bildirim/895052

Bankamız Yönetim Kurulu tarafından alınan kararla, Borsa İstanbul'da işlem gören bağlı ortaklıklarımızdan T. Şişe ve Cam Fabrikaları A.Ş., Türkiye Sınai Kalkınma Bankası A.Ş., Anadolu Hayat Emeklilik A.Ş., İş Finansal Kiralama A.Ş., İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. ve İş Yatırım Menkul Değerler A.Ş.'nin paylarının, alımlarla ilgili ödenecek toplam tutarın 500 milyon TL ile sınırlı olması kaydıyla şirket bazında bir sınırlama olmaksızın piyasadan satın alınması, mevcut ve yeni alınacak payların sınıflandırılması ve gerektiğinde satılması konularında karar tarihinden itibaren 2021 yıl sonuna kadar Genel Müdürlük yetkili kılınmıştır.

Bu yetki herhangi bir taahhüt içermemekte olup hisselerin alınması ve gerektiğinde satılması konularında Bankamız idari süreçleri gereği Genel Müdürlüğe yetki verilmektedir.

4.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Bu dünya seni sürekli pişman etmek üzere kurulmuş bir sistem. Biraz uyanınca ne varlığa sevinirim ne yokluğa yerinirim dememek mümkün değil. Azıcık yüzsüz olup istemem yan cebime koy demek de lazım.
    Arabanın tekeri biraz yamuk dedim, bi yemekle doğrulttuk
    Birbucuk ay önce kızımı ameliyat ettirdim özel bir hastanede
    o günkerdeki psikolojim, üç taban yemiş bir tahtada full malda yakalanmış gibiydi,
    işler rast gitti, herşey mükemmel ve başarılı bir operasyon ile kızım şuan eski haline geldi, onun gülüşü dünyaya bedelmiş
    Hamdım Piştim Yandım

5. İngilizce'de güzel sözler var, konuşmalarda deng geliyor.

Bir şeyleri sıralarken "the last but not least" deniyor, ya da "second best" diye alternatif ama daha makul şey söyleniyor.

Hayat için bence güzel yöntemler, çoğu zaman işimiz bir seçeneği seçmek şeklinde.

Tabi donanımhaberci diye bir terim çıktı o tam nasıl bilmiyorum. Ölü seviciden biraz daha iyice demek olabilir.

Bir de facebook'da şöyle bir yazı vardı. Zülfikar sende olsa cesaret olmadıktan sonra neye yarar diye. En yükseği hedefleyenlere imkan veriliyor da olabilir. Ben ortalamaları hedefliyorum gayet de memnunum.

Önüne geleni beğenenler de var, bize her yer Trabzon felsefesi gibi.

Telefisi mümkün olan şeylerde rahat, mümkün olmayanlarda sert veya ısrarcı olmak da bir alternatif.

6.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Arabanın tekeri biraz yamuk dedim, bi yemekle doğrulttuk
    Birbucuk ay önce kızımı ameliyat ettirdim özel bir hastanede
    o günkerdeki psikolojim, üç taban yemiş bir tahtada full malda yakalanmış gibiydi,
    işler rast gitti, herşey mükemmel ve başarılı bir operasyon ile kızım şuan eski haline geldi, onun gülüşü dünyaya bedelmiş
    Çok sevindim gerçekten.

7.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Çok sevindim gerçekten.
    Teşekkür ederim
    Hayat bazan maddi bazan manevi sıkıntılar yaşatıyor, yukarda bu dünya pişman etmek üzere kurulmuş bir sistem dedin ya abi, hakkaten öyle
    Biran önce şu korona belasından kurtulsaydı dünya, insanlar antisosyalleşmeye yalnızlığa itiliyor farkettiysen, yakında herşey evden elektronik sistemlerle halledilecek gidişat onu gösteriyor, bi İnternet sitesi açıp tüm istekler anında karşılanır ayağınıza gelir diyerek ticarete mi atılsak
    Hamdım Piştim Yandım

8.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Teşekkür ederim
    Hayat bazan maddi bazan manevi sıkıntılar yaşatıyor, yukarda bu dünya pişman etmek üzere kurulmuş bir sistem dedin ya abi, hakkaten öyle
    Biran önce şu korona belasından kurtulsaydı dünya, insanlar antisosyalleşmeye yalnızlığa itiliyor farkettiysen, yakında herşey evden elektronik sistemlerle halledilecek gidişat onu gösteriyor, bi İnternet sitesi açıp tüm istekler anında karşılanır ayağınıza gelir diyerek ticarete mi atılsak
    Beni etkilemedi, ama üzülüyorum. Tez zamanda çaresi bulunur umarım.

İnsanı yakınlaştıran şeyleri iyi, uzaklaştıranları kötü bellemek lazım. Annem ile köye gitmiştik dayımın 4-5 yaşlarında küçük oğlu annemi görünce kaçdı, bana normal gelmişti. Kadın da hiç insan görmediniz mi ne diye kaçıyorsun diye arkasından seslendi. Bir şekilde diğerlerini korkutmamak da fayda var. Ben biraz insanlıktan çıktım, baş şeytan olsam yeridir ama onun da kendine göre zorluğu var.

George Orwell Hayvanlar Çiftliği romanı vardı. Baştan dört ayak iyi, 2 ayak kötü diyorlardı, sonradan 2 ayak iyi dört ayak kötüye döndüydü.

Sayfa 280/1001 İlkİlk ... 180230270278279280281282290330380780 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •