Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Arabanın tekeri biraz yamuk dedim, bi yemekle doğrulttuk
Birbucuk ay önce kızımı ameliyat ettirdim özel bir hastanede
o günkerdeki psikolojim, üç taban yemiş bir tahtada full malda yakalanmış gibiydi,
işler rast gitti, herşey mükemmel ve başarılı bir operasyon ile kızım şuan eski haline geldi, onun gülüşü dünyaya bedelmiş
Teşekkür ederim
Hayat bazan maddi bazan manevi sıkıntılar yaşatıyor, yukarda bu dünya pişman etmek üzere kurulmuş bir sistem dedin ya abi, hakkaten öyle
Biran önce şu korona belasından kurtulsaydı dünya, insanlar antisosyalleşmeye yalnızlığa itiliyor farkettiysen, yakında herşey evden elektronik sistemlerle halledilecek gidişat onu gösteriyor, bi İnternet sitesi açıp tüm istekler anında karşılanır ayağınıza gelir diyerek ticarete mi atılsak
Beni etkilemedi, ama üzülüyorum. Tez zamanda çaresi bulunur umarım.
İnsanı yakınlaştıran şeyleri iyi, uzaklaştıranları kötü bellemek lazım. Annem ile köye gitmiştik dayımın 4-5 yaşlarında küçük oğlu annemi görünce kaçdı, bana normal gelmişti. Kadın da hiç insan görmediniz mi ne diye kaçıyorsun diye arkasından seslendi. Bir şekilde diğerlerini korkutmamak da fayda var. Ben biraz insanlıktan çıktım, baş şeytan olsam yeridir ama onun da kendine göre zorluğu var.
George Orwell Hayvanlar Çiftliği romanı vardı. Baştan dört ayak iyi, 2 ayak kötü diyorlardı, sonradan 2 ayak iyi dört ayak kötüye döndüydü.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Forum kurallarını okumak için tıklayınız
Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..
Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.
Yer İmleri