Artan

277,75 10 18:10
54,45 10 18:10
291,50 10 18:10
11,78 9.99 18:10
39,64 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

19,17 -10 18:10
42,00 -9.99 18:10
58,85 -9.95 18:10
7,81 -9.92 18:10
100,00 -9.83 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

8.423.783.298,90 18:10
8.279.675.248,75 18:10
7.897.836.716,17 18:10
7.784.719.756,22 18:10
7.554.836.368,50 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 8001 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Viop - XXIX

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    nasip olayına inanan birisiyim.
    Bazan hayattaki tesadüfler fırsat için sinyal oluyor,

Çalıştığım yerde arkadaşımın biri yıllardır birikimini gram altın alarak değerlendiriyor, 2 ay önce araba almak için bayii ile anlaşmış demişler ki elimizde yok bir ay sonra gelicek, kaporayı vermiş bekliyor. aradan zaman geçiyor tarih 1 Kasım öğleden sonra telefon geliyor bayiiden, parayı getir arabayı götür denmiş. abi dedi altın yükseliyor az beklesek mi, bende dedim ki bu arabayı almak istiyormusun, evet dedi. o zaman bozdur altınlarını al dedim, beni dinlemedi. ertesi gün altın düşüşe geçince 505 den bozdurdu gitti arabasını aldı...
    bugün laf açıldı nasıl memnunmusun arabadan dedim, abi dedi altın Bayaa düştü iyi ki bozdurmuşum, Saol dedi

Şimdi dönüp baktığımızda, o telefon bir sinyalmiş aslında o anda anlam veremesekte sonradan anlam kazanıyor
    Bu dünya seni sürekli pişman etmek üzere kurulmuş bir sistem. Biraz uyanınca ne varlığa sevinirim ne yokluğa yerinirim dememek mümkün değil. Azıcık yüzsüz olup istemem yan cebime koy demek de lazım.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Bu dünya seni sürekli pişman etmek üzere kurulmuş bir sistem. Biraz uyanınca ne varlığa sevinirim ne yokluğa yerinirim dememek mümkün değil. Azıcık yüzsüz olup istemem yan cebime koy demek de lazım.
    Arabanın tekeri biraz yamuk dedim, bi yemekle doğrulttuk
    Birbucuk ay önce kızımı ameliyat ettirdim özel bir hastanede
    o günkerdeki psikolojim, üç taban yemiş bir tahtada full malda yakalanmış gibiydi,
    işler rast gitti, herşey mükemmel ve başarılı bir operasyon ile kızım şuan eski haline geldi, onun gülüşü dünyaya bedelmiş

3.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    o günkerdeki psikolojim, üç taban yemiş bir tahtada full malda yakalanmış gibiydi,
    işler rast gitti, herşey mükemmel ve başarılı bir operasyon ile kızım şuan eski haline geldi, onun gülüşü dünyaya bedelmiş
    Çok sevindim gerçekten.

4.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Çok sevindim gerçekten.
    Teşekkür ederim
    Hayat bazan maddi bazan manevi sıkıntılar yaşatıyor, yukarda bu dünya pişman etmek üzere kurulmuş bir sistem dedin ya abi, hakkaten öyle
    Biran önce şu korona belasından kurtulsaydı dünya, insanlar antisosyalleşmeye yalnızlığa itiliyor farkettiysen, yakında herşey evden elektronik sistemlerle halledilecek gidişat onu gösteriyor, bi İnternet sitesi açıp tüm istekler anında karşılanır ayağınıza gelir diyerek ticarete mi atılsak

5.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Teşekkür ederim
    Hayat bazan maddi bazan manevi sıkıntılar yaşatıyor, yukarda bu dünya pişman etmek üzere kurulmuş bir sistem dedin ya abi, hakkaten öyle
    Biran önce şu korona belasından kurtulsaydı dünya, insanlar antisosyalleşmeye yalnızlığa itiliyor farkettiysen, yakında herşey evden elektronik sistemlerle halledilecek gidişat onu gösteriyor, bi İnternet sitesi açıp tüm istekler anında karşılanır ayağınıza gelir diyerek ticarete mi atılsak
    Beni etkilemedi, ama üzülüyorum. Tez zamanda çaresi bulunur umarım.

İnsanı yakınlaştıran şeyleri iyi, uzaklaştıranları kötü bellemek lazım. Annem ile köye gitmiştik dayımın 4-5 yaşlarında küçük oğlu annemi görünce kaçdı, bana normal gelmişti. Kadın da hiç insan görmediniz mi ne diye kaçıyorsun diye arkasından seslendi. Bir şekilde diğerlerini korkutmamak da fayda var. Ben biraz insanlıktan çıktım, baş şeytan olsam yeridir ama onun da kendine göre zorluğu var.

George Orwell Hayvanlar Çiftliği romanı vardı. Baştan dört ayak iyi, 2 ayak kötü diyorlardı, sonradan 2 ayak iyi dört ayak kötüye döndüydü.

6.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Sn Bozkurt çok geçmiş olsun kızımıza.

bakalım sonra ne olmuş.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Karadenizin yeşillikler diyarı..şehri İstanbul .
    Gönderi
    20,164
     Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    , onun gülüşü dünyaya bedelmiş
    Forum kurallarını okumak için tıklayınız

Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..

Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •