Sayfa 280/1003 İlkİlk ... 180230270278279280281282290330380780 ... SonSon
Arama sonucu : 8024 madde; 2,233 - 2,240 arası.

Konu: Viop XLII

1. İnançlı bir insan olunca her türlü saçmalığa bir kulp bulunuyor kafa rahat oluyor, hatta hayat fazla normal geliyor.

Öte yandan rasyonel ve herhangi bir inancı kuvvetli olmayan ya da çok kuvvetli bir güvencesi olmayan kişi için Türkiye'de yaşam zor.

Arkadaşım mesaj atmış dışarıda bir çorba 55 TL, hamburger 90 Tl demiş. Dükkan sahibi de kira, amortisman, elektrik, malzeme, işçilik, sigorta vs maliyeti gelene yansıtmak durumunda.

Devletler artık daha fazla ekomiye ve günlük yaşama müdehele eder, ya da daha fazla müdehele etmenin alt yapısı yapılıyor.

Komşu ülke de farklı değil gibi.
    >>>>>>
    Ege Denizi’nin ortasındaki dünya jet sosyetesinin tatil beldesi Mikonos Adası’nda gün batımı manzarası izlemek için bir kafeye oturan iki ABD’li turistten 500’er Euro istenmesi Yunan medyasını ve turizmcileri ayağa kaldırdı.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2. 2773.75 ..kapattı uzlaşma 2765.75 ..bi kayıt altına alalım ..sonra bakarız ..

https://www.hisse.net/topluluk/showt...56#post5989856

Son pozisyon da bu haa ..ama farketmez ..burdan sayalım
    Hayat hoş gerisi boş

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Olayı kaçırdım galiba başınız sağolsun
    haberiniz olmadı mı ? nerdeyse bütün dünya öğrendi
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

4.  Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    London kardeş
    Bende thyo yok lakin
    3 haneli rakamları görme ihtimali olduğunu düşünüyorum
    Dikkatli olmanı tavsiye ediyor
    Ytd değil diyorum
    Cekirdek bogazima takildi yazini okuyunca , insan alistira alistira soyler. 🤣 Bugun bofanin aldigi 6.5 milyon lotu pazartesi sali satarsa beklerim, yok sali gunu citinin takasina giderse kapatip yukardan acarim artik

5. bi oturamadik short ustunde ne guzel cuvalla kazanmistik simdi..hem erken kapadim hemde longta yedik kazuğu..neee bileyim abi..onca skinti bosuna cektim ona yanarim.

6.  Alıntı Originally Posted by gmt® Yazıyı Oku
    bi oturamadik short ustunde ne guzel cuvalla kazanmistik simdi..hem erken kapadim hemde longta yedik kazuğu..neee bileyim abi..onca skinti bosuna cektim ona yanarim.
    Hoca sen habire terste mi kalıyorsun?!

7. İnse de çıksa da şikayet ediyorsun..

8. Sedat peker demirorene saplamis . Erdogan demiroren ata kolejini oglu yildirim gerizekali oldugu sinifi gecemez diye almis.

Sayfa 280/1003 İlkİlk ... 180230270278279280281282290330380780 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •