Sayfa 280/682 İlkİlk ... 180230270278279280281282290330380 ... SonSon
Arama sonucu : 5453 madde; 2,233 - 2,240 arası.

Konu: AVTUR - Avrasya Petrol ve Turizm

1.  Alıntı Originally Posted by Samsunlu Yazıyı Oku
    Bre arkadaş borsada ne işin var o zaman. Sen kazandığında kul hakkı olmuyor kaybettiğinde kul hakkı oluyor. Masal anlatma bize. nazar etme ne olur. Kazanan insanlar gibi emek ver seninde olur nokta.
    arkadaş bu kazanip kaybetme degil böyle borsa olmaz böyle alim satim olmaz 7 den 8 den guvenip giren insanın suçu gunahi ne eyvallah yatirim ama boyle yatirim olmaz ... Burdan kazanilan para dan hayir gelmez en.azindan verdiğim paranin yarisini alayim böyle haysiyetsiz insanlarin yanina yanasmam daha ZATEN BUNLARİN PARASİNDANDA HAYİR GELMEZ KİM BİLİR HANGİ MAZLUMUN AHİNİ ALDİRİR ...yillarin borsacisiyim ben.düştüm bu hataya dun bugün girene allah yardim etsin

2. Ustalar ne dersiniz ölü kedi zamanı geldimi bir tavan yaparmı dalsak hisseye,yorumunuz yatırım tavsiyesi olarak kabul edilmez kişisel yorumunuzdur
    Ytd

3. Hissede 4 lira üstünde kimse var mi burdaki. Ben sanmıyorum ki 4 den 5 den 6 dan alan burda yokturdur...

4.  Alıntı Originally Posted by traderx5 Yazıyı Oku
    ortak inşallah yukarı sarar, ancak kurumlar metrodan aldıkları mali trade yapıyor aliyor satiyor ve maliyet düşürüyor. Ornek Bugün iş yatırım 3,8 milyon lot hacim yapmış fakat kapanışta takaslarda elinde 70 bin lot ancak var. Adamlar sazı eline almış , galip hisseden çıkmış tamamen artik, kurumlar trade yapıyor ondan garip bir düşüş oldu bugün, yarin öğleden sonra hisse belli eder kendini diye düşünüyorum.yarin yapabilirsen trade yap derim ...bu tip hisselerde ne olacağı belli olmuyor...inanki hic fiyat kestiremiyorum.
    Bence malın hepsi yine Galib'indır bu aracı kurumlarda Ahmet Mehmet kim alır bu kadar hisseyi. Temettü yok bedelsiz yok Galib'in yedi sülalesinde aracı kurumlarda hesapları var bunlara geçici olarak transfer ediyor sonra da Ödünç olarak emaneten verdiği hisseleri tekrar topladığında aldım numarasıyla almış gibi görünüyor aslında hepsi kendisinin diyeceksiniz ki bunda kazancı nedir bundaki kazancı bizim gibi küçük yatırımcıların sırtından para kazanmaktır

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app

5.  Alıntı Originally Posted by çınar33 Yazıyı Oku
    Bence malın hepsi yine Galib'indır bu aracı kurumlarda Ahmet Mehmet kim alır bu kadar hisseyi. Temettü yok bedelsiz yok Galib'in yedi sülalesinde aracı kurumlarda hesapları var bunlara geçici olarak transfer ediyor sonra da Ödünç olarak emaneten verdiği hisseleri tekrar topladığında aldım numarasıyla almış gibi görünüyor aslında hepsi kendisinin diyeceksiniz ki bunda kazancı nedir bundaki kazancı bizim gibi küçük yatırımcıların sırtından para kazanmaktır

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
    senin söylediklerini kısaca soyle özetleyebilirmiyiz, adam elindeki 7 liraya yuksellttigi hisseyi 3 lira civarına indirip kurumlara emaneten dagitti, aslında satmisligi falan yok, ve burda hisse 8 lerden 3 lere indi algısı yaratıp ky yi hisseye çekmek niyetinde, öylemi diyorsun.

6. daha fazla ky çekmek isteyecek , sürekli ky toplamak isteyecek. bunu her gün %10 %20 eksiyle yapamaz kim gelir ki. gel gel yapması için yükselmesi şart

7.  Alıntı Originally Posted by body Yazıyı Oku
    bunu bir yorumlasan ne anlatmak istedin ortak, bunu hepimiz görüyoruz, senin düşüncen nedir

Sayfa 280/682 İlkİlk ... 180230270278279280281282290330380 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •