Sayfa 280/368 İlkİlk ... 180230270278279280281282290330 ... SonSon
Arama sonucu : 2938 madde; 2,233 - 2,240 arası.

Konu: Sistem Takibi - III

1. Üstad erkencisin maşallah.

Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku
    Üstad erkencisin maşallah.
    Yeni bir proje üzerinde çalıştığımı yazmıştım. O nedenle buraya ara sıra bakabiliyorum. O nedenle mesajını yeni görebildim...

Arada erken mesâi yaptığım oluyor. Cuma günü de öyle oldu...

Proje beni çok yoruyor ama bunu da yapmadan bırakmak istemedim...

Az kaldı ana hatları ortaya çıktı...

Dediğim gibi; zaten var olan bir şeyi, yeniden kendim için en doğru olduğuna inandığım şekilde kodlamaya çalışıyorum. Belki bir şeyler çıkabilir...?

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

3. Mutlaka iyi bir şeyler çıkar ortaya. Kolay gelsin.

Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku
    Mutlaka iyi bir şeyler çıkar ortaya. Kolay gelsin.
    Teşekkür ederim Üstadım...

Yorucu sürecin sonunda ortaya bir şeyler çıkmaya başladı...

Piyasada bulunabilenin en iyi ve en doğru çalışanı 'nı yaptım. Daha çok eksiği var. Onları da zamanla eklerim inşaAllah. Fakat bu hali sitemin bel kemiği ve tek başına bile işe yarıyor (öyle ümit ediyorum)...

Bakalım tanıyan olacak mı...???

Tahminleri alalım...

Biraz dinlenip, akşama birkaç bir şeye bakmaya çalışırım. İşe yarıyor mu test ederim...

Sonuçlar kafama yatarsa paylaşırım...

Ciddi bir fayda görmezsem, paylaşmaya bile gerek yok, arşive kaldırırım...!!!

XUTUM...

Tarafsız bir gözle bakacak olursak, görüntü berbat denebilecek bir kıvamda...!!!

Fakat bazı kurtuluş kırıntıları var, onları değerlendirmek gerekir...

Örneğin;

- Şu anda 100 günlük ortalamanın hemen üzerindeyiz ve geçen hafta burası destek olarak çalıştı...

- Eğer gelecek hafta ve sonrasında da bu seviyenin altına düşülmez ise, ilerisi için sıkıntı yok diyebiliriz...
    - Sıkıntı kısa vade düşünen vur-kaç işlemi yapanlar için yakalandıkları taktirde olacaktır...!!!

Eğer yükseliş başlayacaksa;

- Önce ortalamaların bir şekilde sıkışması gerekir. Sonrasında seçeceği yönün yukarı olması gerekir...

Şimdi biz sıkışmaya başlıyoruz ve yönün yukarı olması gerektiğini düşünüyorum...

Benim teorim şudur:

- Eğer enflasyon ortamında isek, mutlaka ve mutlaka bir şekilde, bir zamanda enflasyonu yenecek hareket yapmamız gerekir...

- %50 düşüş, en az %200 civarı bir yükselişle ancak telafi edilir. %100 ile eski zirveye ulaşırken, diğer %100 ile de enflasyon farkı kapatılmış olur...

XUTEK...

Bu da benzer bir durumda...

Ortalamalar yine toparlanma sürecinde... Sanki 200 günlük ortalamaya değmeye niyeti var...!!!

Ben yine olumlu bakarım...

XUTEK...

Yeni çalışma ile baktığım zaman;

- 13 Şubat tarihinde AL Sinyali vermiş...

- STOP seviyesi, 13.595 seviyesidir...

Bu sistemi tam olarak bitirmedim. Uzun zamandır kullanırım ama kendi kodlarımı yazarken çok daha fazla şey öğrendim ve hatalı olduğum yerleri fark ettim. İleride daha detaylı incelemeler yapabilirim...

Sayfa 280/368 İlkİlk ... 180230270278279280281282290330 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •