bozkurt dayı, borsa beklediğim düşüş yaparsa gözü kapalı kağıt alsan batarsın..farketmez..ha biri %40 düşer diğeri %50..en iyi dediğin kağıt bile bu tarz düşüşleri görürse çöp olmaya mahkum
bozkurt dayı, borsa beklediğim düşüş yaparsa gözü kapalı kağıt alsan batarsın..farketmez..ha biri %40 düşer diğeri %50..en iyi dediğin kağıt bile bu tarz düşüşleri görürse çöp olmaya mahkum
Senin o beklediğin düşüş hiçbir zaman gelmez dayucuğum herif endekis mühendisliğinde master yapmış
En kötü senaryo yine 8600 olur ikili dip ayağına yine fışkırttırır, yabcak bişii yok
Ölene kadar mokokoyu seçti herif
Hamdım Piştim Yandım
bu benim görüşüm tabi..herkes yukarı gidecek diyorsa ben de aşağı beklentimi yazmakta özgürüm..nedenlerimi de yazdım..hayali de değil..ve 8600 ardından 7500 lerin aşağı kırılması gerektiğini düşünüyorum..5500 ler belki uçuk gelebilir ama 7500 ler aşağı kırıldığında ortam çok değişir..olmaz dediğiniz hemencik oluverir..zaten 7500 için arada 1100 puan var..
Hayaller hayaller...
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
8600 de bu sefer TUPRS çok rahat 120 olur..ve bu çoğu kağıtta zincirleme etkisi yapar..( tüprs özelinde değil, birçok kağıt benzer halde yani)
bu da 8600 ü çıt diye kırar..zaten bu yüzden bilançosu iyi olanlar az daha gazladı yukarı..yangın yerinden korunmak için..
yada dayı ben çok inandım sanki ya..![]()
bugün ya da dün de olabilir ..ekonomi kanalının birinde yorumcuyu dinledim..bu sefer diyor farklı olacak diyor..kriz bekleyenlere gönderme yapıyor yani..faiz düşüşü ile olası dolarizasyondan dolayı ..paranın dolar ve altına akması ile hisselerde ciddi satışlar vs olmayabileceği gibi.. ama içi boş bir söylem..yabancı yok..yerli düşük faizi sevmez..altın ve dolar zaten baskıdaydı..borsa zaten balon..bana göre tek çare..UCUZ HİSSE..bunu başarmazsan dolar zıplar..
Endeks 2008 sonu 20 binlere geldiğine herkes 10 bin diyordu..belki Karaduman 5 bin diyordur ozaman bilemem.sonra 2009 sonu 50 bine geldi..düzeltme gelecek 30 bin falan olacak dediler 40 bin bile görmedi sonra 70-80 bin..gerisi zaten bilenen şeyler..
güvendiğin kağıdı belirli seviyeden alacaksın..dip olmaz diz olur..satarken de baş olmaz omuz olur.. biz tahta yapıcı değiliz..ama karamsarlar hiç kazanamaz..
Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..
Yer İmleri