' kayıkçı kavgası ' ....
hiç niyetim yok !
içeriği anlamamışın !
bu ülkede ezan ne zaman sustu ? hiç bir zaman da susmıyacak...
ezanı siyasete alet edenlere saldır !
' kayıkçı kavgası ' ....
hiç niyetim yok !
içeriği anlamamışın !
bu ülkede ezan ne zaman sustu ? hiç bir zaman da susmıyacak...
ezanı siyasete alet edenlere saldır !
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
british nickli arkadaş istediği gibi at koşturuyor topikte bize de aynı hoşgörü var mı? bilelim... %99 müslüman olan 1 toplulukta dini inançlara bu derece hakarete izin verilmesi düşündürücü...
Valla bişey da bana açık açık "terörist" dedi ama hala at koşturuyor. Yönetim bugün yoğun galiba...
SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
kayıkçı kavgası :
''istanbul'daki kayıkçılar üzerinden kültürümüze katılmış hoş deyim. rivayete göre eminönü karaköy vs yerlerdeki kayıkçılar müşteri kapma, iskeleye yanaşma gibi sebeplerden tartışmaya başlarlarmış. sözlü başlayan olay kayıkçıların birbirini kürekle itelemesine kadar varır, karşılıklı olarak vuruşsalar da kimsenin kayığı batmaz, kimse denize düşmezmiş. ''
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Geçen hafta en altta yazan "peki" ( yanında 2 tanede gülücük var ) yüzünden 1 hafta ceza aldım evet sadece peki yazdığım için.
Neyi nasıl kiminle tartışalım burda. kafadan 10-0 yenik başlıyorsun....
Sayın Omaha,
hisse.net : Ekonomi ve Borsa Forumu nda kurallarımıza uymayan bir gönderiniz olduğunu haber vermek istiyoruz. Forum kurallarımızı http://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=448 adresinden okuyabilirsiniz.
Sebep: hissenete yakışmayan üslup
-------
-------
Bu uyarı nedeniyle foruma girişte göreceğiniz ilk mesajda belirtilen süre kadar forumda yazamayacak ve üyelerin yararlandığı ayrıcalıklardan yararlanamayacaksınız.
Kurallara uymayan yazınız :
http://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?p=91615
Alıntı Originally Posted by trakyalı Yazıyı Oku
Kimse kimsenin veliahtı değil.
Ama şimdi seçim olsa en dürüst politikacıya oy veririm. Bugün dediğini yarın unutana değil.
Bu a veya b partisi değil.
Kim çalmadıysa, millete yalan söylemediyse o oyumu hak eder.
Kararımız hayırlara vesile olsun.
Yazdıklarımdan ve yorum yaptıklarımdan trakyalı ve hissenet sorumlu tutulamaz.YAZILARIM VE YORUMLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
peki
Saygılarımızla,
hisse.net : Ekonomi ve Borsa Forumu
sn.british
lütfen yazılarınıza devam edin engizisyon mahkemeleri kıvamında insanların düşüncelerini umursamayın.
dürüst ve omurgalı insan anlamını bilmeyen insanların eleştirilerine kulak asmayın.
maaşlı trolleri kafanızı hiç takmayın.
elbetteki NO
( hep aynı telden 15 yıl hiç 1 şey değişmemiş )
işte bu yüzden Siz zaten cevabı vermişsiniz.(15 senedir iyiye giden hiçbir şey yok) yol ve köprüyle ölçü olmaz. Yapılanları da zaten sattınız. Bizden olan , bizden olmayan direk bölerek başladınız.Halen bölmeye devam ediyorsunuz. Unutmayın siz de etten ve kemikten siniz bizde öyle . kendinizi fazla abartmayın 1 yapılanı 10 sayıyorsunuz, 10 yaptığınızı 1 sayıyorsunuz. Yanlışlıkla veya bilmeden Bank asyada hesap açanların hiçbir hakkı yok. Ama siz Hocam diyenler , aynı masada yemek yiyenler ,beraber yürüyenler. Sadece KANDIRILDIK cümlesiyle sütten çıkmış ak kaşık oluyorsunuz. Bu nasıl adalet ?
Yer İmleri