Sayfa 281/1001 İlkİlk ... 181231271279280281282283291331381781 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 2,241 - 2,248 arası.

Konu: Viop - XXIX

1. Korkutmak değilde, sanki fragmanı izliyoruz şuan gibime geliyor, daha sıkıntılar başlamadı virüsün değişik bir jeneriği vizyona sürerler mi
    Hamdım Piştim Yandım

2.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Korkutmak değilde, sanki fragmanı izliyoruz şuan gibime geliyor, daha sıkıntılar başlamadı virüsün değişik bir jeneriği vizyona sürerler mi
    Gerçekten bu duruma ben yorum yapmaktan çekiniyorum, isabetli de olmayabilir. Sadece Türkiye olsa bizde ne yanlış diye düşünürdüm. Atatürk'den de alıntı yapabilirdim, Kuranda da böyle bir söz var.

Holywod felaket filmlerinde insanlar en son ibadethanelerde toplanıp dua eder genelde.

Bu arada Atatürk Kadir gecelerinde kuran dinlermiş.

Atatürk'ün Dolmabahçe Sarayı'nda zaman zaman yakın dostlarıyla bir araya geldiğini ve kendisinin de bu ziyaretlere katıldığını anlatan manevi kızı Ülkü Adatepe, onun bazen efkarlanıp eski hikâyelerini anlattığını, savaşa giderken daima ellerini açıp "Allah'ım sen Türk milletini hiçbir zaman esir etme." diye dua ettiğinden bahsettiğini belirtmiştir.

>>>
    Diyanet İşleri Meali (Yeni)

İnsanı önünden ve ardından takip eden melekler vardır. Allah'ın emriyle onu korurlar.[290] Şüphesiz ki, bir kavim kendi durumunu değiştirmedikçe Allah onların durumunu değiştirmez. Allah, bir kavme kötülük diledi mi, artık o geri çevrilemez. Onlar için Allah'tan başka hiçbir yardımcı da yoktur.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

dow

h4
    kendim yapıyorum.
    sonra bende şaşırıyorum,hata nerde diye
    .

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,

pis şey
    toplam bar sayısıyle farklı yerlerde sinyaller
    bu da dow h4

dax
    h4

uğraş dur şimdi.

6.  Alıntı Originally Posted by KOÇ Yazıyı Oku
    dow

h4
    kendim yapıyorum.
    sonra bende şaşırıyorum,hata nerde diye
    .
    hocam cok afedersın 1 yıldır burdan sızın grafıklerı ızlıyorum.gordugum kadarı ilede kımse bırsey anlamıyor bende ne anlatmak ıstersınız bıraz acarsanız anlarım.ukalalık dusunmeyın gordugum yanlıslık var sızde anlamadıgınızı dusunuyorum. bu sekıl cıddı yanılgılara kapılırsınız.

7.  Alıntı Originally Posted by KOÇ Yazıyı Oku
    uğraş dur şimdi.
    Ne kadar uğraşırsan uğraş, o çizgileri sadece olduktan sonra çizersin, olmadan yaşanmadan yaptığın çizgi olasılık TIR, o da iki ihtimallidir
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Ne kadar uğraşırsan uğraş, o çizgileri sadece olduktan sonra çizersin, olmadan yaşanmadan yaptığın çizgi olasılık TIR, o da iki ihtimallidir
    bilmiyorum.
    bunu yeni yaptım.
    incelem lazım.hatası ne diye.
    güzel olurdu ama.

Sayfa 281/1001 İlkİlk ... 181231271279280281282283291331381781 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz