Originally Posted by
*Bozkurt
Korkutmak değilde, sanki fragmanı izliyoruz şuan gibime geliyor, daha sıkıntılar başlamadı virüsün değişik bir jeneriği vizyona sürerler mi
Gerçekten bu duruma ben yorum yapmaktan çekiniyorum, isabetli de olmayabilir. Sadece Türkiye olsa bizde ne yanlış diye düşünürdüm. Atatürk'den de alıntı yapabilirdim, Kuranda da böyle bir söz var.
Holywod felaket filmlerinde insanlar en son ibadethanelerde toplanıp dua eder genelde.
Bu arada Atatürk Kadir gecelerinde kuran dinlermiş.
Atatürk'ün Dolmabahçe Sarayı'nda zaman zaman yakın dostlarıyla bir araya geldiğini ve kendisinin de bu ziyaretlere katıldığını anlatan manevi kızı Ülkü Adatepe, onun bazen efkarlanıp eski hikâyelerini anlattığını, savaşa giderken daima ellerini açıp "Allah'ım sen Türk milletini hiçbir zaman esir etme." diye dua ettiğinden bahsettiğini belirtmiştir.
>>>
Diyanet İşleri Meali (Yeni)
İnsanı önünden ve ardından takip eden melekler vardır. Allah'ın emriyle onu korurlar.[290] Şüphesiz ki, bir kavim kendi durumunu değiştirmedikçe Allah onların durumunu değiştirmez. Allah, bir kavme kötülük diledi mi, artık o geri çevrilemez. Onlar için Allah'tan başka hiçbir yardımcı da yoktur.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Yer İmleri