Böyle inat ede ede ne batmistım Forex te. Gerçi Forex gibisi de yoktu. Heyecan adrenalin insülin ne varsa vücutta tepisirdi.
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Böyle inat ede ede ne batmistım Forex te. Gerçi Forex gibisi de yoktu. Heyecan adrenalin insülin ne varsa vücutta tepisirdi.
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
TRUMP yarın için gaz verdi,pala vitese takmayı unuttu..
sabah uyanırda, %+1 açılış yapar..
Tabii şöyle 1 durum var
Şaş gaza endekis 8600 e tekrar gelsin çoğu hisse dibini tazeler. Yani önceki 8600 de gördüğü seviyenin altını görür
Hamdım Piştim Yandım
hah işte dayıcım olay bu..tazeler ama nerde tazeler..bunlar endexten ayrışır mı yoksa endex ile uyumlu olur mu..mesele bu..
bu yüzden endex ağırlığı olan kağıtlardan örnek veriyorum..yani endex ile yukarı taşınmış, benzer hareketler yapmış vs..kağıtlar..
yani TUPRS 120 iken endex 7500 dü..ağır kağıtlar bunlar..
birde şurdan bakmak lazım..şart değil ama..8600 e geldiğinde 2-3 ay öncesinden daha düşük değerli göstergeler görecez..bu ne demek olur..yine şart değil ama 8600 den daha düşük rakamlar görmeli..meli
malı..gereklilik..şart değil yani..PEKİ NERDEN ÇIKARIYORUZ BUNU..neden daha düşük gösterge değerleri olsun..cevap..göstergelerde alçalan trend var..
senin kafa farklı çalışıyor karaduman
şimdi ben yaylada dağdayım, yukardan bir ayı son sürat üzerime geliyor
arabam çok yakında 10 metre ilerde, anahtar da cebinde.
sorum şu, bu durımda ne yapmam lazım ???
5 sn içinde google a bakmadan yazarsan her dediğine inanacağım![]()
Macit abi, burası Muştur yolu yokuştur bu yolun eğimi kaçtır gibi oldu seninki..valla anahtarın varsa umudun vardır zaar..
ben yazayım süre doldu, hızlıca arabaya koşardım, anahtar ile arabayı çalıştırıdım ve ordan uzaklaşırdım![]()
Yer İmleri