Sayfa 282/469 İlkİlk ... 182232272280281282283284292332382 ... SonSon
Arama sonucu : 3748 madde; 2,249 - 2,256 arası.

Konu: GENYH - Gen Yatırım Holding A.Ş.

ünal Guest
    Ulubey e kandiliniz kutlu olsun dedim. Sonra, sayın Mesut Kemal ULU yeni bir adım var mı dedim? Coming soon dedi. Haa bu arada benim 100 bin lotu hala vermedi. Diğer 1.100.000 lotu da Çeviklere henüz vermemiş. Müjdat kimseye bir şey vermemiş. Vereceğim demiş, vermemiş. Neyse bu kandil de Allah duaları geri çevirmezmiş. Dua edin. Bed dua etmeyin. Allah muhafaza. Nice kandillere, din kardeşlerim.

2. Ünal bey bu coming soon lar neymiş nezaman gelecekmiş acaba. Bize faydası olacakmiymis. Kota girecekmiymis. Aklımda deli sorular😊

3.  Alıntı Originally Posted by ünal Yazıyı Oku
    Ulubey e kandiliniz kutlu olsun dedim. Sonra, sayın Mesut Kemal ULU yeni bir adım var mı dedim? Coming soon dedi. Haa bu arada benim 100 bin lotu hala vermedi. Diğer 1.100.000 lotu da Çeviklere henüz vermemiş. Müjdat kimseye bir şey vermemiş. Vereceğim demiş, vermemiş. Neyse bu kandil de Allah duaları geri çevirmezmiş. Dua edin. Bed dua etmeyin. Allah muhafaza. Nice kandillere, din kardeşlerim.
    Ünal bey, Mesut Kemal Bey hisselerini,Çevikler'e değil Reis'e (Sedat PEKER) vermenin yolunu bulsun.Şirketi ve haklarımızı ihya edecek tek isim odur.Etkili bir isim ve saygın iş adamı olduğundan,Genpower'i Dünya markası yapacağı kesindir.YTD.

ünal Guest
    Olabilir sevgili Mahulli. Benimle yada Mku ile irtibat sağlayın. Biz artık intikam safhasındayız.

Alıntı Originally Posted by Mahulli Yazıyı Oku
    Ünal bey, Mesut Kemal Bey hisselerini,Çevikler'e değil Reis'e (Sedat PEKER) vermenin yolunu bulsun.Şirketi ve haklarımızı ihya edecek tek isim odur.Etkili bir isim ve saygın iş adamı olduğundan,Genpower'i Dünya markası yapacağı kesindir.YTD.
    Ya birak onlari sen. Cok akillilar Patrona ellerinde patlamis milyon lotlarini 5 milyona satacaklardi. Bir de 20 bin lira kaptirdilar aracalik yapacak olana. Simdi de SIFIR degerindeki mliyon lotlari hibe ediyorlarmis. Anasini satayim. Ben de Bogaz Koprusunu hibe ediyorum.

6. Kimse kimseye bir şey hibe etmez.
    Bunlar hep alavere dalavere işler.

E2003 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

ünal Guest
    Bu sessizlik iyi değil. Sebebi nedir bilmiyorum ama. Sanırım Müjdat toptan öptü bu sefer. Bakın hala bilançoyu da yayınlamadı.

8. Herkesin birden susmasi gerçekten enteresan. Sanırım kimsenin umudu kalmadı. Bende artık bitti gitti gözüyle bakıyorum. Elimdekileri artık koleksiyon yaparim

Sayfa 282/469 İlkİlk ... 182232272280281282283284292332382 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •