Altın ons da aşırı satış yedi. Emtia yedi.
Yahudilerin bize öğrettiği sistemde güvenli limanlardan biri altındı, sürü oraya giderdi. Şimdi oda satışta.
Ne olduğunu bilmediğimden, yön ve dip de bilmiyorum.
Küresel bir sürü hareketimi, yoksa dev finans kurumlarının sahibi yahudilerin en çok parayı nasıl kazanırız oyunumu bilemezsin.
Yahudilerin atasözlerinden biride kaos dan fırsat doğar. Fakat normal insanla yahudi arasındaki fark şuki, kaos yoksa, kaosu yaratıyorlar. Son 300 yıllık tüm savaşlarda payları olduğundan eminim. Her savaşta servetlerini katladılar. Belki salgın hastalıklarada el atmışlardır.
Coronavirus'e aşı bulup şu an insan üzerinde test eden kurumlardan biri roche ilaç firması. Sahibi isviçre yahudisi. Bu büyüklüğe eriştiğine görede siyonisttir.
Şu an yaşanan yahudi tuzağı ve tamamen kontrollerindemi onuda bilmiyorum. Bilen varmıdır.? Ancak tahmin edebilirsin.
---
Bu aynı anda long short olayı pek işime yaramadı doğrusu. Çıkarken long satıp short alacaktım, düşerkende short satıp long alacaktım.
Kazık gibi aşağı indi endeks. Longları satamadım, sattığım shortlarıda her seferinde aynı yerden veya daha kötü yerden yerine koydum.
Dimdik aşağı ineceğini bilemezdim. Herşeyin satılacağını bilemezdim.
Arada bi kaç günlük yükselişler olur sanıyordum. Olmadı. Arada bi kaç saatliğine Çıksada ani şekilde satış yedi. Bende ekran başında sürekli değilim.
Her neyse. Kalan sermayeyi korudum sayılır.
Nerede satış duracak hiç bilmiyorum.
Dowun desteklerini aşağıda 2100 ve 1800 de gördüm. Buralara inecek demiyorum. Nerden döner hiç bir fikrim yok çünki tahmin edebilmen için sebebi bilmen gerekir.
Sebebi bilmeden teknik yada temel tahmin yaparsan, tamamen işin şansa kalmış demektir.
Odur aşı testlerinide insan üzerinde yapıyorlar. 12 ayı bulur satılması deniyor ancak aşı ne demek, gelecekte tüm dünyanın kavrulmaması demek.
Ayrıca Çin ve 3 ülke daha kontrol altına almış. MB ler trilyonları finansın önüne sermiş likiditeye sıkışıp satmasınlar diye, Yani piyasaların en azından durulması için her türlü sebep var. Ama günlük %10 luk satışlar devam ediyor.
Nehirde sürükleniyoruz, akışa bıraktım. Bakalım neler öğreneceğiz. Küresel satışın sebebi olarak karizmatik vatandaş kaldıraç kapama olabilir diyor.
Amma kaldırmışlar.
Bu tür şeyler olabilir, devletin kurumlarının insandan veya doğadan kaynaklı ve topluma zarar verecek şeylerin denetleme, düzenleme ve onarımını yapması gerekir.
Onuda yapmıyor.
Sadece yahudi şirketlere(ağalar) büyük teşvik(haraç) ve yandaşlara küçük teşvikler(ulufe) dağıtıyor.
Yahudiler haracı yurt dışına taşırken, yandaşlar ulufeler ile dolar alıyor.
Tüm bu dağıtılan paraların üreticisi çalışanlar ise dert içinde. En azından %60 ı.
Son düzenleme : alicemal; 17-03-2020 saat: 11:14.
Yazmamışsam, pozisyonum aynen devam ediyor demektir.
@NeAcaipDunya
Yer İmleri