Sayfa 282/692 İlkİlk ... 182232272280281282283284292332382 ... SonSon
Arama sonucu : 5529 madde; 2,249 - 2,256 arası.

Konu: KLGYO - Kiler GYO A.Ş.

1. Gençler bu forumun en akıllı adamları haeyk ve hissedardir. Onlardan bilgi alırsınız ama bazen onlarda yanılıyorlar. Siz yine kendi kararınızı verin. Bu iki adam çok kalitelidir. Saygısızlık etmeyin.. siz bana bakmayın. Zaten 6 ay hareket olmayacağı için burdq bolca tanışırsınız kendileri ile. Dikkat edin bagimli yaparlar kendilerine.hergun arqsiniz yorumlarını. Kırmayın incitmeyin bu adamları.

2.  Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    bu adamın investing rtalb forumundaki faaliyetlerini bir incele
    sn hayek özelden bir mesaj gönderdim. Müsait olduğunuzda bakarsanız sevinirim

3.  Alıntı Originally Posted by ŞAHONUN PUNGARI Yazıyı Oku
    Ben gelecek demedim, senin paylasimin üzerinden hesaplayinca neden olmasın dedim. Hangi paylasim8n mi ? Basaksehir projesinin satışlarının bilancoya girmesi, hayekinde degerlem paylaşımı.topla bunları sen ne buldun ?
    Öncelikle...Başakşehir değil Bahçeşehir. İkisi ayrı projeler. Diğer konu ben zaten VUK açıklanır açıklanmaz yazdım Referans Bahçeşehir'den hasılata tek kuruş sokmamışlar diye. Bunu bilinçli yapıyorlar. Aslında oranın teslimatları başladı. Bunu nereden anlıyoruz gelen değerleme raporundan; o raporda verilen emsallerden:

Dikkat edersen ilk 5 sıradaki emsal bizatihi değerlemesi yapılan projeye ait. Yani Referans Bahçeşehir'e. Aslında burada anlayana gayet güzel mesaj var. Atıyorum satılan bu birimlere ait faturayı 31 Aralık değil 01 Ocak'ta kestiğin anda yılsonu bilançosuna yansımaz bu rakamlar.

Anladın ?!
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

4. Şunu da tekrar hatırlatırım. Gelecek olan bilanço tamamen illüzyon olacak. 620 milyon Tl sermaye gözükecek ama veri platformlarında biz bunu 1.395 milyar Tl olarak göreceğiz. Haliyle FK ve PD/DD gibi rakamlar tamamen yanıltıcı olacak. Bedelliden gelen parayı da göremeyeceğiz mesela. Bunu da özellikle denk getirdiler...YTD

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    Referans Bahçeşehir de 100 ünite satışı bu bilanço da gelecek. Gerisi sn. hissedarxd'nin ifade ettiği gibi muhtemelen ilk çeyrek gelecek."yatırım tavsiyesi değildir"
    Son düzenleme : hayek; 26-02-2022 saat: 13:49.

6.  Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    Referans Bahçeşehir de 100 ünite satışı bu bilançı da gelecek. Gerisi an. hissedarxd'nin ifade ettiği gibi muhtemelen ilk çeyrek gelecek."yatırım tavsiyesi değildir"
    Bilançoyu bilemem. VUK'u kastetmiştim. Marmara-4 ve Referans Başakşehir'den gelecek olanlarla 550 milyon Tl rahat olur hatta bunlardan bile kısmışlar bana sorarsan. Neyse, yakında anlarız...YTD

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    Referans Bahçeşehir projesi maliyeti 350-400 milyon arasında. Oysa değerleme raporunda 1.2 milyar civarı bir değerleme yapılmış. Buradan kabataslak 600-800 arası kar yazacak. Ama satışlar peyderpey bilançoya dahil edildiği için bu yıl içinde gözükür. (ama 100 adet bu bilançoda olacak)
    Marmara-4 önemli çünkü orada ne kadar satarsak kar yazıyor. 200 sat 190 kar.
    Bende merakla bekliyorum, süpriz 1 milyar falan kar gelir mi diye ? şu an bana göre 700 garanti gibi "yatırım tavsiyesi değildir"

8.  Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    Referans Bahçeşehir projesi maliyeti 350-400 milyon arasında. Oysa değerleme raporunda 1.2 milyar civarı bir değerleme yapılmış. Buradan kabataslak 600-800 arası kar yazacak.
    Hocam buranın maliyetini 9 aylıkta bilançoya girmişler zaten. Dediğiniz hesaba göre çok az bir şey kalmış. Yani oradan gelecek hasılat direkt kâr olacak sanki ? Ben mi yanlış görüyorum.

Sayfa 282/692 İlkİlk ... 182232272280281282283284292332382 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •