Sayfa 282/1003 İlkİlk ... 182232272280281282283284292332382782 ... SonSon
Arama sonucu : 8024 madde; 2,249 - 2,256 arası.

Konu: Viop XLII

1. Ben felçliyim nadiren dışarı çıkarım ama çıktığımda iliğime kadar yaşarım gözlemlerim. Yemin ederim asgarî ücretten az kazanan esnaf var. Çoğunun artık maaşla ödenecek borcu yok. Beşten fazla kredisi var. Kredi kartı ful. Bir umut bugün işler iyi olur diye kıvranıyor. 2018 sigara 10tl civarında ciro 3500 kira 250 elektrik 150-200. Yıl 2022 ciro 1500 elektrik 1000 artık buzdolabı kapalı.

2. Durumu iyi olan arkadaşlar küçük esnaftan çay için alışveriş yapın inanın en zor durumda onlar arasında

3. Matrix'de herif ne diyordu, her şeyi unutmak istiyorum, beni dünyada konsolos filan yapın, Morpheos'a inandık zarar ettik.

Allah ayağımızı kaydırmasın.

Bakan Nebati her zorlukla beraber bir kolaylık olacağına inanıyoruz dedi, bakalım ne olacak.

Sırf kasa kazanıyor biraz da vatandaş kazanmalı.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

4.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    ABD'de olsan arkadaşından duydun bir hisse aldın akşam gelip bir baktın paranın yarısı gitmiş. Bizim halkımız bunu kabul etmez az az artsın ister.

Öte yandan traderlar da oynak borsa ister.

Bence borsa oyun yeri değildir söylemi yerine az az oynamak isteyene çözüm bulmalılar.

Öncelikle kuruş 3 hane olmalı, 0.1 mini Vadeli sözleşme çıkmalı, hatta hisseler için 100 adet yerine direkt bir adet fiyatı olmalı, kuruş 3 hane olur ise o kolaylıkla yapılabilir.

1 Vadel jeton 28 bin liralık pozisyon ediyor, risk yönetimi zor ister istemez bir anda 10 jetona çıkılıyor. Mini sözleşme olur ise saatte bir jeton atılıp durum daha kolay kontrol edlir. Hisse ile hedge edecek adama da kolaylık sağlamak lazım.

Çözüm miniyatirim

5. Eski bir fıkra.

>>>>
    https://www.hurriyet.com.tr/kelebek/...resimiz-174149

"Ünlü" bir işadamıyla karısı, Paper Moon’da baş başa yemek yiyorlardı. Birden, tanınmış bir sarışın manken masaya yaklaştı, eğilip adamı dudaklarından şehvetle öptü ve çekip gitti.

Kadın hayretler içindeydi:

– Kimdi o kadın? Seni niye öptü? diye sordu.
    – O benim metresim, sevgilim!
    – Ben böyle bir rezalete tahammül edemem. Derhal boşanıyoruz, anlıyor musun? Derhal...

Adam hiç istifini bozmadı:

– Sen bilirsin sevgilim. Ama Boğaz’daki yalıyı, kürklerini, mücevherlerini, her yaz bir ayını geçirdiğin, Nice’teki evimizi çok özlemeyesin sonra?

Kadının yüzü asıldı; başını öne eğdi, hiç sesini çıkarmadı. Biraz sonra, kocasına göz ucuyla yan masayı gösterip sordu:

– Refik Bey’in yanındaki o esmer kızı gördün mü? Karısı değil...

– Evet, dedi adam, karısı değil. O kız Refik Bey’in metresi..

– Hıh, dedi kadın, bir şeye benzemiyor. Bizim metresimiz çok daha güzel!

6. Bu dünyada dost bulmak gerçekten zor, şahit aramak daha mantıklı.

>>>>>>>>>
    Sanma şâhım herkesi sen sâdıkâne yâr olur
    Herkesi sen dost mu sandın belki ol ağyâr olur
    Sâdıkâne belki ol bu âlemde dildâr olur
    Yâr olur ağyâr olur dildâr olur serdâr olur

Yavuz Sultan Selim

TV'de yaşlı ve sanırım ünlü bir çift ile bir belgesel röpotajı vardı. Bu kadar sene nasıl mutlu yaşadınız diye sordu muhabir. Valla ben ona karışmam o bana karışmaz gayet huzur içinde yaşadık dedi yaşlı kadın.

7. Sanki cumhurbaşkanlığı seçimi için aday İmamoğlu olacak gibi onun için tek engel sonraki adım CHP genel başkanlığı. Bunu göz önünde bulundurarak aday CHP'li olmaz diyorum

8.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Bu dünyada dost bulmak gerçekten zor, şahit aramak daha mantıklı.

>>>>>>>>>
    Sanma şâhım herkesi sen sâdıkâne yâr olur
    Herkesi sen dost mu sandın belki ol ağyâr olur
    Sâdıkâne belki ol bu âlemde dildâr olur
    Yâr olur ağyâr olur dildâr olur serdâr olur

Yavuz Sultan Selim

TV'de yaşlı ve sanırım ünlü bir çift ile bir belgesel röpotajı vardı. Bu kadar sene nasıl mutlu yaşadınız diye sordu muhabir. Valla ben ona karışmam o bana karışmaz gayet huzur içinde yaşadık dedi yaşlı kadın.
    Bu Yavuz Sultan Selim in veciz ifadesini tam 34 sene önce duymuştum hâlâ kulaklarımda teşekkür ediyorum hatırlattığıniz için

Sayfa 282/1003 İlkİlk ... 182232272280281282283284292332382782 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •